Πανηγυρίζουν που «σκοτώνουν» οικονομικά συμπολίτες τους

Κάποιοι από την ασφάλεια που τους προσφέρει η  θέση τους, αδυνατούν να κατανοήσουν τις συνέπειες των πράξεων τους. Έτσι “πανηγυρίζουν” διότι καταστρέφουν οικονομικά συμπολίτες τους. Με αφορμή την πανδημία οι υπηρεσίες που έπρεπε να φροντίζουν για την ασφάλεια των πολιτών, θηρεύουν επ’ αυτών μετατρεπόμενοι σε εισπρακτικούς μηχανισμούς.

Όπως αναφέρει η δημοτική αστυνομία της συμπρωτεύουσας διενήργησε συνολικά από την πρώτη φάση των περιοριστικών μέτρων συνολικά 33.264 ελέγχους. Ειδικότερα, 21.692 έλεγχοι αφορούσαν την τήρηση των μέτρων περιορισμού κυκλοφορίας, 9.897 τη χρήση μάσκας και 1.675 την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Μέχρι σήμερα έχουν επιβληθεί πρόστιμα άνω των 70.000 ευρώ από τα κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας, χωρίς να συνυπολογίζονται περαιτέρω έλεγχοι και βεβαιωθείσες παραβάσεις από τα μικτά κλιμάκια που συγκροτήθηκαν υπό την εποπτεία της ΔΙΜΕΑ μαζί με την Ελληνική Αστυνομία και την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Δαγκλής.

Μοίρασε το άρθρο!