Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΡΜΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Ο Βασίλης Σαρμής γεννημένος στην Νεοχωρούδα όπου και ζει με την οικογένειά του, είναι ένας άνθρωπος, που οι λέξεις όπως συνεργασία, ομαδικότητα, εθελοντισμός,  ανιδιοτέλεια, αξιοπιστία αλλά και σταθερότητα, είναι για αυτόν ένας τρόπος ζωής. Η συμμετοχή του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης , είναι ένα φυσικό επακόλουθο μιας πορείας και ενασχόλησης του με τα κοινά για τουλάχιστον μια 20ετια! Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του ιστορικού Αθλητικού Καλαθοσφαιρικού Συλλόγου Αγ. Γεώργιος Νεοχωρούδας “ST. GEORGE”, έφορος Αθλητισμού του Πολ. Συλλόγου Νεοχωρούδας Μ. Αλέξανδρος, μέλος επιτροπής υγιεινής και ασφάλειας ΈΚΟ ΑΒΕΕ και υπεύθυνος αιμοδοσίας Β. Ελλάδος, αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρούδας, και μέλος ΔΣ  του Δ. Ο. Π. Π. Α. Ω.

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΡΜΗ

“Πέτρα που κυλάει δεν πιάνει τόπο !!”

Με αυτή την παροιμία δηλώνω την υποστήριξη μου στον άνθρωπο, επιστήμονα και νυν Δήμαρχο ΑΣΤΕΡΊΟ ΓΑΒΟΤΣΗ, σε έναν άνθρωπο που μπορώ να εμπιστευτώ, που έχει την ικανότητα να διοικήσει και να φέρει στο δήμο μου την ανάπτυξη και την ευημερία που όλοι επιθυμούμε.!!

Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ στους υποψήφιους όλων των δημοτικών παρατάξεων καλή επιτυχία και καλή δύναμη , με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη μακριά από μικροπολιτικές τακτικές και προσωπικά συμφέροντα.
-Να ευχαριστήσω όλες τις δημοτικές παρατάξεις για την ευγενική προσέγγιση για συνεργασία προς το άτομο μου.
-Να παροτρύνω όλους τους ψηφοφόρους, να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες που είναι ο υπέρτατος θεσμός της δημοκρατίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης έτσι ώστε να δώσουν την ευκαιρία, την δυνατότητα αλλά και την δύναμη σε νέους ανθρώπους, με διάθεση, με πίστη, με αφοσίωση, με όραμα, για μια ακόμη καλύτερη “ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΜΕ ΌΡΑΜΑ

 

Μοίρασε το άρθρο!