Ξεκίνησε η υλοποίηση του 4ου Γυμνασίου Γαλήνης – Νέα εποχή για την σχολική στέγη στον Δήμο Ωραιοκάστρου

 

Ένα νέο κεφάλαιο για την σχολική στέγη ανοίγει στον Δήμο Ωραιοκάστρου μετά την έναρξη ανέγερσης του 4ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου με κόστος 5,16 εκατ. ευρώ.

Η υλοποίηση του νέου Γυμνασίου έρχεται να ικανοποιήσει μία ακόμη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής του Ωραιοκάστρου, η οποία κάνει πράξη ένα πρόγραμμα 12 εκατ. ευρώ που διατίθενται για νέα σχολεία σε όλο το Δήμο.

Το νέο Γυμνάσιο, για το οποίο ξεκίνησαν οι εργασίες εκσκαφής, επιλύει χρόνια προβλήματα στο κομμάτι της σχολικής στέγης, με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ωραιοκάστρου και χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

«Μέσα από έναν θετικό απολογισμό και μια σειρά από έργα και παρεμβάσεις που είτε ολοκληρώθηκαν, είτε είναι σε εξέλιξη, βάζουμε τα θεμέλια για μια βιώσιμη και ρεαλιστική πορεία ανάπτυξης. Μια ανάπτυξη σε μια νέα εποχή με υγιέστατα οικονομικά και με μια διαχείριση που μας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψουμε μέσα από έργα και παρεμβάσεις ένα αναπτυξιακό μέρισμα στον δημότη. Στο πλαίσιο αυτών των έργων με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Κ. Μακεδονίας εντάσσεται και το 4ο Γυμνάσιοτης Γαλήνης», επισήμανε σχετικά ο  Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

«Ο ΔήμοςΩραιοκάστρου έχει σήμερα στέρεες βάσεις και κυρίως μία «βεντάλια» έργων που φτάνουν σε κόστος τα 50 εκατ. ευρώ», κατέληξε ο κ. Γαβότσης.

 

Μοίρασε το άρθρο!