Μαλλιά κουβάρια σε περιφερειακό δήμο της Θεσσαλονίκης

Μαλλιά κουβάρια σε περιφερειακό δήμο της Θεσσαλονίκης. Γράφει ο Σαλονικιός

Ο επιχειρηματίας πνέει μένεα κατά συγκεκριμένου αντιδημάρχου, υποθέτω του αρμόδιου των Οικονομικών, επειδή του έστειλε το συνεργείο για έλεγχο.

Αν σ’ έχει πιάσει βαρεμάρα και σκοτώνεις την ώρα σου σερφάροντας στο διαδίκτυο και δη, στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκεις πράγματι, μαργαριτάρια. Ένα απ’ αυτά, μοιράζομαι σήμερα μαζί σας. Το επέλεξα, ανάμεσα σε πολλά, κυρίως για δύο λόγους: ο πρώτος είναι (παρα)πολιτικός και θα καταλάβετε παρακάτω τι εννοώ· ο δεύτερος είναι καθαρά παιδαγωγικός και θα τον αντιληφθείτε ευθύς αμέσως καθώς είναι αδύνατον να μην προσέξετε την απαράμιλλη σύνταξη και ορθογραφία του πονήματος. Απολαύστε ελεύθερα…

salonikios.png

Και τώρα η μετάφραση για όσους -και πιστεύω πως είστε οι περισσότεροι- δεν καταλάβατε το παραμικρό. Ο περί ου ο λόγος… ποιητής διαθέτει κατάστημα σε δήμο περιφερειακά της Θεσσαλονίκης. Πριν από μερικές ημέρες η αρμόδια υπηρεσία του δήμου έκανε έλεγχο στο μαγαζί του και διαπίστωσε παραβάσεις εξ ου και του επιβλήθηκε λουκέτο για τέσσερις μέρες. Το περίεργο είναι ότι ο επιχειρηματίας – μαγαζάτορας είναι πολύ πολύ πολύ στενός συγγενής του δημάρχου.

Τώρα θα πείτε, “μπράβο στον δήμαρχο γιατί είναι άτεγκτος, δεν καταλαβαίνει ούτε από φιλίες, ούτε από συγγένειες”. Μόνον που τα πράγματα, όπως μαθαίνω, δεν είναι ακριβώς έτσι. Όπως καταλαβαίνετε, ακόμη και από την ανορθόγραφη ανάρτηση, ο επιχειρηματίας πνέει μένεα κατά συγκεκριμένου αντιδημάρχου, υποθέτω του αρμόδιου των Οικονομικών, επειδή του έστειλε το συνεργείο για έλεγχο. Τον προειδοποιεί μάλιστα ότι “στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό”.

Ο λόγος για τον οποίο τσακώθηκαν, μου είναι άγνωστος. Πάντως, αν βάλετε δίπλα δίπλα τις ιδιότητές τους, επιχειρηματίας μαγαζάτορας ο ένας, αντιδήμαρχος Οικονομικών ο άλλος, ίσως βγάλετε κάποια άκρη. Το μόνο που συγκράτησαν κάποιοι περίοικοι που άκουσαν τον καυγά τους ήταν κάτι νούμερα, 50, 30, 70 τα οποία ένας Θεός ξέρει τι μπορεί να σημαίνουν. Εκείνο, πάντως, που ξέρω σίγουρα είναι ότι και ο δήμαρχος είναι έξαλλος με τον αντιδήμαρχό του διότι συμπεριφέρθηκε με τέτοια… απρέπεια κατά του επιχειρηματία – συγγενή του.

πηγή: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ

Αποτελεί ντροπή για μια ιστορική εφημερίδα, όπως η «Μακεδονία», να φιλοξενεί ένα επαίσχυντο παραπολιτικό σχόλιο που δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις και συκοφαντεί το πρόσωπό μου. Ουδέποτε στην πορεία μου ως επαγγελματίας και ως πολιτικός έδωσα το παραμικρό δικαίωμα και ουδέποτε πρόκειται να το πράξω. Καλώ τον ανώνυμο συντάκτη να ανακαλέσει τα όσα συκοφαντικά γράφει για το πρόσωπό μου και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου, διότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Μοίρασε το άρθρο!