Μάχη για γερά νεύρα ανάμεσα στον Π.Τσακίρη και Π.Σκαρλάτο

Μάχη για γερά νεύρα αρχίζει να εξελίσσεται στον Δήμο Ωραιοκάστρου, με τον νυν Δήμαρχο Παντελή Τσακίρη, και τον υποψήφιο Δήμαρχο Παντελή Σκαρλάτο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα, παρουσιάζει ανοδική τάση, που έχει να κάνει με την συνεργασία του, με τρεις εν ενεργεία Δημοτικούς συμβούλους, ”υποσχόμενος” ότι το επόμενο χρονικό διάστημα, θα δούμε και άλλες εκπλήξεις.Ο τόπος μας -όπως χαρακτηριστικά λέει- δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους σωτήρες, δεν έχει ανάγκη από αρχηγοκεντρικούς συνδυασμούς, δεν έχει ανάγκη από ξεπερασμένα και πεπαλαιωμένα αυτοδιοικητικά μοντέλα, αλλά από άτομα έμπειρα ”δουλεμένα” στην ζωή τους

Όσον αφορά τον  σημερινό Δήμαρχο, και αυτός με την σειρά του, ανακοίνωσε όλη την διοικητική του ομάδα να τον στηρίζει, κάτι βέβαια που ήταν προβλέψιμο. Εκεί που σίγουρα θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί, είναι το έργο που πιστεύει ότι έχει γίνει στον Δήμο, δεχόμενος όμως πολλές φορές τα ”βέλη” της αντιπολίτευσης, και συγκεκριμένα, του Π.Σκαρλάτου, του Α.Πολυχρονίδη, του Β.Χατζηευαγγέλου, και του Α.Θεμελή, με τον πρώτο να είναι ο συνεχής ”πονοκέφαλος” της σημερινής διοίκησης, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές, που την είχε καταγγείλει.

Το επιτελείο του πλέον αρχίζει να διαμορφώνει μια εικόνα, και βλέποντας ότι ο Πέτρος Αταμιάν δεν ”αντέχει” στην πίεση, τελικά η μάχη θα είναι σκληρή, και θα παιχτεί με τον Παντελή Σκαρλάτου.

Ο Ανέστης Πολυχρονίδης, κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, κάνοντας προσεκτικές κινήσεις, οπότε και δεν έχουμε συγκεκριμένη εικόνα. Σίγουρα στα θετικά του είναι η παρουσία του στα Δημοτικά Συμβούλια, που μαζί με τον Δημοτικό του Σύμβουλο, Ηρακλή Τσακαλίδη, δεν ήταν λίγες οι φορές, που φέρανε σε δύσκολη θέση την σημερινή διοίκηση.

Ο Πέτρος Αταμιάν ενώ ξεκίνησε δυναμικά, στην πορεία εδώ και μερικές εβδομάδες, φαίνεται να είναι έξω από τα ”νερά” του, και παρατηρείται να υπάρχει μία γενικότερη δυστοκία ως προς την εξεύρεση επαρκούς αριθμού υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, πέρα από τις πρώτες ανακοινώσεις. Και αυτό πιστεύουμε ότι είναι αποτέλεσμα της αποχής του από τα κοινά, εδώ και τέσσερα χρόνια, την στιγμή που οι υπόλοιποι έδιναν ”μάχες” μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια. Επίσης έντονος προβληματισμός υπάρχει μέσα στις τάξεις της παράταξης, για την επικοινωνιακή αδυναμία που έδειξε, μετά το ”σφυρκόπημα” προς το πρόσωπο του, από τον σημερινό δήμαρχο.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι μετά τις Εθνικές εκλογές, θέσεις μάχης θα έχουν λάβει τα επιτελεία των παρατάξεων πιο δυναμικά, ενόψει της προεκλογικής περιόδου, και μέσα στον Ιούνιο πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα των υποψηφίων, που διεκδικούν την θέση του Δημάρχου, και όχι μόνο, καθώς καταγράφεται αναδιάταξη δυνάμεων σε όλους τους χώρους.

 

 

Μοίρασε το άρθρο!