Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ 5836/2019

ΓΑΚ/ΕΑΚ πράξης 8977/7534/10-5-2019

ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ

————————

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Αναστασία Σαπουνοπούλου, Πρόεδρο Πρωτοδικών, η οποία ορίστηκε Πρόεδρος του Εκλογικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με την με αριθ. 30/16-7-2018 απόφαση του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου, Δημήτριο Ταμπάρη, Πρωτοδίκη, και Βαρβάρα Αγγελίδου, Πρωτοδίκη-Εισηγήτρια, οι οποίοι ορίστηκαν με την με αριθμ. 96/2-5-2019 Πράξη της Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου και από τη Γραμματέα Δέσποινα Χαραλαμπίδου

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ δημόσια στο ακροατήριό του την 11η Μαΐου 2019.

ΑΦΟΥ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ τις γραπτές δηλώσεις κατάρτισης των συνδυασμών των υποψηφίων για το Δήμο Ωραιοκάστρου, οι οποίες υποβλήθηκαν στην Πρόεδρο Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης είτε με επίδοση από δικαστικό επιμελητή, ύστερα από παραγγελία του υποψήφιου Δημάρχου ή υποψηφίου συμβούλου της κοινότητας, που εξουσιοδοτήθηκε από τους λοιπούς υποψηφίους του συνδυασμού και των υποψηφίων προέδρων των κοινοτήτων με μόνιμο πληθυσμό έως τριακοσίων (300) κατοίκων, είτε με παράδοση με απόδειξη από τον υποψήφιο Δήμαρχο ή από υποψήφιο σύμβουλο της κοινότητας, που εξουσιοδοτήθηκε από τους λοιπούς υποψηφίους του συνδυασμού και από τους υποψηφίους προέδρους των κοινοτήτων με μόνιμο πληθυσμό έως τριακοσίων (300) κατοίκων, για τις Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 προς ανάδειξη δημοτικών αρχών, καθώς και την με ΓΑΚ/ΕΑΚ 8977/7534/10-5-2019 Πράξη της Προέδρου του Δικαστηρίου αυτού, με την οποία ορίσθηκε δικάσιμος η στην αρχή σημειούμενη, εξέδωσε την ακόλουθη απόφασή του.

Κ

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

ατ’ εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 1 του άρθρου 20 του ν. 3852/2010, σύμφωνα με την οποία, τη δέκατη πέμπτη (15η) ημέρα πριν από την ψηφοφορία το Πρωτοδικείο, στο οποίο υποβλήθηκαν οι δηλώσεις των συνδυασμών των υποψηφίων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων, των υποψηφίων συμβούλων των κοινοτήτων με μόνιμο πληθυσμό άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων, καθώς και οι δηλώσεις υποψηφιότητας των υποψηφίων προέδρων των κοινοτήτων με μόνιμο πληθυσμό έως τριακοσίων (300) κατοίκων για τις εκλογές για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών της 26ης Μαΐου 2019, ανακηρύσσει σε δημόσια συνεδρίαση τους συνδυασμούς που έχουν δηλωθεί νόμιμα, και των άρθρων 18, 18Α και 18Β του ίδιου νόμου, που προβλέπουν τα περί κατάρτισης των συνδυασμών και επίδοσης ή παράδοσης της σχετικής δήλωσης στον Πρόεδρο του αρμοδίου Πρωτοδικείου, νομίμως συνεδριάζει δημόσια το παρόν Δικαστήριο σήμερα, δέκατη πέμπτη ημέρα πριν από την ψηφοφορία για τις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, για την ανακήρυξη των συνδυασμών των υποψηφίων Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων καθώς και των υποψηφίων συμβούλων των κοινοτήτων με μόνιμο πληθυσμό άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Από τον έλεγχο των στοιχείων που υποβλήθηκαν στο Δικαστήριο προκύπτει ότι όλες οι δηλώσεις κατάρτισης συνδυασμών υποψηφίων Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, των υποψηφίων συμβούλων των κοινοτήτων με μόνιμο πληθυσμό άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων του Δήμου Ωραιοκάστρου, περιέχουν τα στοιχεία που προβλέπονται από τις διατάξεις των άρθρων 18 και 18Α του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν με Ν. 4555/2018 και Ν. 4604/2019 και ισχύουν, σχετικά: α) με τον ελάχιστο αριθμό των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και συμβούλων των κοινοτήτων με μόνιμο πληθυσμό άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων, καθώς και το μέγιστο αριθμό αυτών εντός του ορίου της προσαύξησης, β) με τον αριθμό των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και συμβούλων των κοινοτήτων με μόνιμο πληθυσμό άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων από κάθε φύλο, σε ποσοστό τουλάχιστον ίσο με το 40% του συνολικού των υποψηφίων συμβούλων, γ) τις υποψηφιότητες και την κατάρτιση των συνδυασμών. Εξάλλου, οι δηλώσεις όλων των συνδυασμών έχουν επιδοθεί ή παραδοθεί στην Πρόεδρο του Δικαστηρίου αυτού εντός της οριζόμενης από τη διάταξη του άρθρου 18 παρ. 10 και 18Α παρ. 8 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν με Ν. 4555/2018 και Ν. 4604/2019 και ισχύουν, ενώ διακριβώθηκε ότι σε όλες τις δηλώσεις έχουν επισυναφθεί τα απαιτούμενα από το νόμο για κάθε υποψήφιο του συνδυασμού δικαιολογητικά και πλέον συγκεκριμένα, αναφορικά με: Α) Τους Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 1α και 2α του άρθρου 13 του αυτού ως άνω νόμου: α) Πιστοποιητικό γέννησης, στο οποίο να βεβαιώνεται η εγγραφή του υποψήφιου στο δημοτολόγιο του Δήμου, όπου θέτει υποψηφιότητα ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του Δήμου, στον οποίο είναι υποψήφιος, στο οποίο να αναγράφεται ο υποψήφιος με την επισήμανση ότι είναι δημότης του Δήμου αυτού (κανονική εγγραφή), β) Υπεύθυνη δήλωση του υποψήφιου ότι αποδέχεται την υποψηφιότητα για το συγκεκριμένο αξίωμα και στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια και ότι δεν έχει στερηθεί κανένα πολιτικό του δικαίωμα ή ότι έληξε η πρόσκαιρη αποστέρηση των δικαιωμάτων αυτών ή θα έχει λήξει την ημέρα της εκλογής, καθώς και ότι δεν συντρέχουν τα κωλύματα εκλογιμότητας του άρθρου 14 του παρόντος και γ) Αποδεικτικό είσπραξης Δ.Ο.Υ. ή παράβολο ή ηλεκτρονικό παράβολο από το οποίο προκύπτει ότι ο υποψήφιος δήμαρχος και κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, έχει καταθέσει υπέρ του δημοσίου ποσό των διακοσίων (200) και πενήντα (50) ευρώ α

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

ντίστοιχα, καθώς και κάθε υποψήφιος σύμβουλος κοινότητας με πληθυσμό άνω των 300 μονίμων κατοίκων ή υποψήφιος πρόεδρος κοινότητας με πληθυσμό έως 300 μονίμων κατοίκων, έχει καταθέσει υπέρ του Δημοσίου το ποσό των δέκα (10) ευρώ, Β) Τους πολίτες των λοιπών κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 1β και 2β του άρθρου 13 ν. 3852/2010 και τη διάταξη του άρθρου 3 παρ. 12 του π.δ. 133/1997: α) βεβαίωση εγγραφής (πιστοποιητικό) στον ειδικό εκλογικό κατάλογο πολιτών Ευρωπαϊκής Ένωσης του δήμου όπου είναι εγγεγραμμένος και στον οποίο θέτουν υποψηφιότητα, β) αποδεικτικό είσπραξης Δ.Ο.Υ. ή παράβολο ή ηλεκτρονικό παράβολο, από το οποίο προκύπτει ότι κάθε υποψήφιος δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος ή σύμβουλος κοινότητας με πληθυσμό άνω των 300 μονίμων κατοίκων ή υποψήφιος πρόεδρος κοινότητας με πληθυσμό έως 300 μονίμων κατοίκων, έχει καταθέσει υπέρ του Δημοσίου το ποσό των διακοσίων (200), πενήντα (50) ευρώ ή δέκα (10) ευρώ και δέκα (10) ευρώ, αντίστοιχα, γ) υπεύθυνη δήλωση με την οποία δηλώνεται: 1) η ιθαγένεια και η διεύθυνση κατοικίας του στην ελληνική επικράτεια, 2) o εκλογικός κατάλογος του δήμου ή της κοινότητας ή περιφέρειας ή εκλογικού διαμερίσματος ή ενορίας, όπου ήταν εγγεγραμμένος τελευταία στο κράτος – μέλος καταγωγής του, 3) ότι δεν έχει στερηθεί κανένα πολιτικό του δικαίωμα ή ότι έληξε η πρόσκαιρη αποστέρηση των δικαιωμάτων αυτών ή θα έχει λήξει την ημέρα της εκλογής, 4) ότι στο κράτος – μέλος καταγωγής του δεν εξέπεσε του δικαιώματος του εκλέγεσθαι, 5) ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπό του τα κωλύματα εκλογιμότητας του άρθρου 14 του Ν. 3852/2010, 6) ότι αποδέχεται την υποψηφιότητά του, 7) ότι δεν είναι υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές στην Ελλάδα σε άλλο δήμο ούτε σε άλλο συνδυασμό του ίδιου δήμου, 8) ότι δεν έχει ανάλογη ιδιότητα σε άλλα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία επιφέρει το ασυμβίβαστο για τους Έλληνες πολίτες και 9) την ημερομηνία από την οποία είναι υπήκοος του κράτους – μέλους και δ) επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ισχύοντος αποδεικτικού ταυτότητας (ταυτότητας ή διαβατηρίου). Τέλος, το σύνολο των ονομάτων και δηλωθέντων εμβλημάτων των υποψηφίων συνδυασμών δεν υπάγεται στις προβλεπόμενες από τη διάταξη του άρθρου 18 παρ. 7 και 18Α παρ. 7 του ν. 3852/2010 απαγορεύσεις. Κατ’ ακολουθίαν, οι γραπτές δηλώσεις κατάρτισης συνδυασμών υποψηφίων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων των κοινοτήτων με μόνιμο πληθυσμό άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων του Δήμου Ωραιοκάστρου, πρέπει να γίνουν δεκτές και ν’ ανακηρυχθούν ομόφωνα όλοι οι συνδυασμοί που δηλώθηκαν για τις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 στο Δήμο αυτόν.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ:

1) Τους παρακάτω συνδυασμούς υποψηφίων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ωραιοκάστρου, Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης:

Α. Τον συνδυασμό «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Ωραιοκάστρου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ»» με έμβλημα δύο ανθρώπινες φιγούρες που αλληλο-στηρίζονται και σχηματίζουν το κεφαλαίο γράμμα Α, του οποίου υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι, είναι οι παρακάτω :

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΕΔΙΡΝΕΛΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

(Υποψήφιος Δήμαρχος)

Εκλογική Περιφέρεια Καλλιθέας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΚΕΡΜΕΝΙΔΗΣ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

2.

ΠΟΥΤΟΥΚΗ

ΘΕΟΔΩΡΑ

του

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ

3.

ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4.

ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΣΗΦ

του

ΜΗΝΑ

5.

ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ

ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6.

ΤΟΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

του

ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Μυγδονίας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΔΙΡΝΕΛΗ

ΟΛΓΑ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

3.

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ

ΟΛΓΑ

του

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

4.

ΔΕΣΠΟΥΔΗ

ΜΑΡΙΑ

του

ΠΑΣΧΑΛΗ

5.

ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

του

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

6.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

7.

ΣΑΒΒΙΔΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ

του

ΖΟΥΡΑΜΠΙ

8.

ΣΑΜΑΡΑΣ

ΙΑΚΩΒΟΣ (ΝΙΚΟΣ)

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

9.

ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Ωραιοκάστρου

Υ

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

ποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΑΚΑΝΤΖΙΛΙΩΤΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

2.

ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΒΑΛΑΒΑΝΗ

ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ)

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

3.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΣΟΦΙΑ

του

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

4.

ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ

ΣΥΜΕΩΝ

του

ΛΕΩΝΙΔΑ

5.

ΓΙΑΓΚΑΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

6.

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

7.

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ

του

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

8.

ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

9.

ΚΑΛΩΝΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ)

του

ΠΑΥΛΟΥ

10.

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑ

του

ΠΕΤΡΟΥ

11.

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ

ΜΙΧΑΕΛΑ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

12.

ΚΟΥΤΡΟΥΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

του

ΑΝΔΡΕΑ

13.

ΚΥΡΙΑΖΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

ΣΕΒΑΣΤΗ

του

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

14.

ΜΑΝΕΛΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

15.

ΜΕΚΕΣΗΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ)

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

16.

ΞΕΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

του

ΜΙΧΑΗΛ

17.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

του

ΜΑΤΘΑΙΟΥ

18.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

του

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

19.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

20.

ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

21.

ΤΕΡΖΗΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

22.

ΤΣΑΪΡΕΛΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

του

ΘΕΟΦΙΛΟΥ

23.

ΤΣΑΟΥΣΗ

ΜΑΡΙΑ

του

ΙΩΑΝΝΗ

2) Τους παρακάτω συνδυασμούς υποψηφίων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Συμβούλων Κοινοτήτων με πληθυσμό άνω των 300 μονίμων κατοίκων Δήμου Ωραιοκάστρου, Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης:

Α. Τον συνδυασμό «αν.α.σ.α Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης» με έμβλημα που απεικονίζει λεκτικό διασχηματισμό που αποτελείται από τα γράμματα αν.α.σ.α χρώματος μπλε, με δύο κυματοειδείς γραμμές κατά μήκος από κάτω χρώματος μπλε και πορτοκαλί, του οποίου υποψήφιος δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι κοινοτήτων είναι οι παρακάτω:

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

(Υποψήφιος Δήμαρχος)

Εκλογική Περιφέρεια Καλλιθέας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 

1.

ΚΕΛΓΙΑΝΟΓΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ

του

ΤΡΥΦΩΝΑ

2.

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΧΑΡΙΤΩΝΑ

3.

ΜΑΣΩΝΗΣ

ΗΛΙΑΣ

του

ΤΡΑΪΑΝΟΥ

4.

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΟΥΖΟΥΝΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΕΛΙΑ)

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

5.

ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

6.

ΣΚΕΜΠΗΣ

ΡΑΦΑΗΛ-ΙΩΑΝΝΗΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

7.

ΤΟΥΣΚΑΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8.

ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΘΕΟΔΟΥΛΗ

ΑΝΝΑ

του

ΓΑΒΡΙΗΛ

 

Εκλογική Περιφέρεια Μυγδονίας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΑΓΓΕΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

του

ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ

2.

ΒΑΜΒΑΚΗ ΛΙΜΠΑΤΕ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

3.

ΓΑΤΣΕΛΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

του

ΣΤΕΡΓΙΟΥ

4.

ΓΕΡΜΑΝΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

5.

ΚΙΡΙΜΛΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

του

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

6.

ΚΟΥΜΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

7.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΒΕΣΚΟΥ

ΕΥΔΟΞΙΑ (ΕΥΗ)

του

ΠΑΝΤΕΛΗ

8.

ΛΙΜΠΑΤΕΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

9.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ)

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

10.

ΣΜΑΡΑΓΔΑΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

του

ΑΝΕΣΤΗ

11.

ΣΜΑΡΑΓΔΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΗΛΙΑ

12.

ΣΠΑΘΑΡΗ

ΜΑΡΙΑ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

13.

ΤΣΟΛΑΚΗ

ΜΑΡΙΝΑ

του

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

14.

ΧΑΤΖΗΤΖΙΚΑ

ΑΡΕΤΗ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ε

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

κλογική Περιφέρεια Ωραιοκάστρου

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΒΑΒΟΥΛΙΩΤΗ

ΕΛΕΝΗ

του

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

2.

ΒΑΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ

του

ΑΣΤΕΡΙΟΥ

3.

ΓΚΟΛΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΙΩΑΝΝΗ

4.

ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

5.

ΙΑΚΩΒΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

του

ΠΑΣΧΑΛΗ

6.

ΙΝΝΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

7.

ΚΑΖΑΚΙΔΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

του

ΜΙΧΑΗΛ

8.

ΚΑΡΑΤΖΙΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

9.

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

ΕΛΗΝΟΣ

του

ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ

10.

ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΥ

ΖΩΗ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

11.

ΛΑΣΘΙΩΤΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

12.

ΜΑΡΚΑΔΑΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

13.

ΜΑΤΣΟΥΚΑΤΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

του

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

14.

ΜΕΝΕΞΕ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΖΗ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ)

του

ΣΤΑΥΡΟΥ

15.

ΜΕΡΜΗΓΚΑ

ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΙΝΑ)

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

16.

ΜΠΑΤΟΣ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ

του

ΠΑΣΧΑΛΗ

17.

ΝΤΙΝΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

18.

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

19.

ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ

ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ

του

ΜΙΧΑΗΛ

20.

ΤΑΓΤΑΛΕΝΙΔΟΥ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (ΜΑΓΚΙ)

του

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

21.

ΤΖΙΚΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

του

ΜΙΧΑΗΛ

22.

ΤΟΥΛΗ

ΜΑΡΙΑ

του

ΑΝΑΝΙΑ

23.

ΦΥΤΑΤΖΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

του

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

24.

ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ (ΣΤΑΘΗΣ)

του

ΙΟΡΔΑΝΗ

25.

ΧΑΛΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

του

ΙΩΑΝΝΗ

26.

ΧΑΤΖΗΑΣΤΡΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΜΙΧΑΗΛ

27.

ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΙΕΡΟΘΕΟΣ (ΘΕΜΗΣ)

του

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

Κοινότητα Μεσαίου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΘΕΟΔΟΥΛΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

του

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

2.

ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΗ

ΕΥΡΩΠΗ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3.

ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΝΕΟΚΛΗ

4.

ΣΤΕΠΑΝΟΒΑ

ΣΒΕΤΛΑΝΑ

του

ΣΕΡΓΚΕΪ

5.

ΦΥΛΑΚΤΟΣ

ΒΑΪΟΣ

του

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Κοινότητα Πενταλόφου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2.

ΒΕΛΩΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

3.

ΛΕΒΒΑΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

4.

ΜΑΣΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

5.

ΜΕΝΕΞΕΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6.

ΣΚΕΜΠΗ

ΑΝΝΑ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

7.

ΣΤΑΘΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

8.

ΤΟΥΣΚΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

του

ΣΩΚΡΑΤΗ

9.

ΤΣΙΦΟΥΤΗ

ΜΑΡΙΑ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

Κοινότητα Ωραιοκάστρου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΑΛΕΥΡΑΣ

ΜΑΞΙΜΟΣ

του

ΦΙΛΙΠΠΟΥ

2.

ΓΙΩΡΓΑΛΗ

ΙΡΕΝΑ

του

ΛΕΩΝΙΔΑ

3.

ΓΚΑΣΠΑΡΙΑΝ

ΛΟΥΣΗΑΝΝΑ

του

ΑΡΤΟΥΡ

4.

ΓΚΟΥΜΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5.

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ

του

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

6.

ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

7.

ΚΙΤΣΙΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ

του

ΑΝΔΡΕΑ

8.

ΜΑΤΣΟΥΚΑΤΙΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

του

ΙΛΑΡΙΩΝ

9.

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

10.

ΞΩΜΑΛΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

11.

ΠΕΤΡΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

12.

ΣΕΒΗ

ΑΒΡΑΑΜ (ΑΛΜΠΕΡΤΟ)

του

ΜΠΑΡΟΥΧ

13.

ΤΟΜΠΑΖΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

14.

ΧΑΣΑΠΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΛΕΛΑ)

του

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Β. Τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» με έμβλημα που απαρτίζεται από δύο μεγάλα καλλιγραφικά «Δ» σε σχήμα πανιού καραβιού, που το ένα εν μέρει καλύπτει το άλλο, εκ των οποίων το ένα έχει χρώμα πορτοκαλοκόκκινο και το άλλο πρασινογάλαζο, κάτω από αυτά υπάρχει η λέξη «Δύναμη» και κάτω από αυτήν η λέξη «Δημιουργίας» (και οι δύο αυτές λέξεις με μπλε γράμματα), του οποίου υποψήφιος δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι κοινοτήτων είναι οι παρακάτω:

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

(Υποψήφιος Δήμαρχος)

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

 

Εκλογική Περιφέρεια Καλλιθέας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΓΙΑΛΑΚΤΣΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

του

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

2.

ΔΑΝΤΣΗΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3.

ΜΑΚΡΙΟΓΛΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

του

ΙΩΑΝΝΗ

4.

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

του

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

5.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

6.

ΣΛΙΩΜΗ

ΕΛΠΙΔΑ

του

ΣΩΤΗΡΙΟΥ

7.

ΣΜΗΛΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

του

ΗΛΙΑ

8.

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Μυγδονίας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΑΞΙΛΙΘΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΣΤΑΥΡΟΥ

2.

ΓΙΑΜΠΑΣΤΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΔΑΦΝΗ

του

ΑΣΤΕΡΙΟΥ

4.

ΔΙΑΚΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

του

ΣΤΕΛΛΙΟΥ

5.

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ

του

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

6.

ΚΑΛΛΙΝΤΖΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΣΤΕΡΓΙΟΥ

7.

ΛΕΙΒΑΝΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

του

ΙΩΑΝΝΗ

8.

ΜΩΡΑΤΗ

ΔΑΦΝΗ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

9.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΪΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

του

ΖΗΣΗ

10.

ΠΑΡΑΠΑΝΗΣΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

11.

ΣΤΡΙΜΤΣΟΣ

ΗΛΙΑΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

12.

ΤΣΕΛΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

του

ΣΩΚΡΑΤΗ

13.

ΤΣΙΤΣΙΚΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

14.

ΧΩΛΙΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

του

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Ωραιοκάστρου

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΑΡΟΥΤΙΔΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

του

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

2.

ΓΑΝΙΤΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

του

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

3.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

4.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ)

του

ΙΩΑΝΝΗ

5.

ΓΙΑΝΝΑΚΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

του

ΙΩΑΝΝΗ

6.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

7.

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

του

ΤΡΑΪΑΝΟΥ

8.

ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

9.

ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

10.

ΚΟΤΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

του

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

11.

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

12.

ΚΟΥΛΑΚΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

του

ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

13.

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

14.

ΛΥΜΠΕΡΗ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

15.

ΜΑΘΙΟΥ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ

του

ΚΥΡΙΑΚΟΥ

16.

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (ΔΑΚΗΣ)

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

17.

ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

του

ΖΑΝΝΗ

18.

ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ)

του

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

19.

ΜΠΙΛΑ

ΜΑΡΙΑ

του

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

20.

ΜΠΟΣΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΜΙΧΑΗΛ

21.

ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

22.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

23.

ΠΑΝΟΥΣΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

24.

ΠΙΛΙΤΣΑΚΗ

ΑΝΝΑ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

25.

ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

ΣΕΒΑΣΤΗ (ΣΕΒΗ)

του

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

26.

ΤΟΜΠΑΖΗ

ΣΩΤΗΡΙΑ (ΡΙΑ)

του

ΣΑΒΒΑ

27.

ΦΡΟΝΙΜΟΥ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

του

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

28.

ΧΑΤΖΗΑΓΟΡΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

29.

ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

του

ΣΤΑΥΡΟΥ

Κοινότητα Ωραιοκάστρου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

του

ΓΕΩΡΓΙΟY

2.

ΒΟΥΛΓΑΡΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

του

ΙΩΑΝΝΗ

3.

ΓΚΑΓΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟY

4.

ΗΛΙΑΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

του

ΝΙΚΟΛΑΟY

5.

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

του

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟY

6.

ΚΑΝΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

του

ΜΙΧΑΗΛ

7.

ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ

ΑΝΝΑ

του

ΙΩΑΝΝΗ

8.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

του

ΛΑΖΑΡΟY

9.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΑ

του

ΓΕΩΡΓΙΟY

10.

ΠΟΛΙΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟY

11.

ΣΕΒΑΣΤΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ

του

ΓΕΩΡΓΙΟY

12.

ΣΙΒΒΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟY

13.

ΣΛΑΜΠΕΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

14.

ΣΤΟΪΛΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

15.

ΤΖΑΤΣΟΥ

ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ)

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟY

16.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

του

ΕΥΑΓΓΕΛOY

17.

ΤΣΑΦΑΡΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

του

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Γ

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

. Τον συνδυασμό «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ» με έμβλημα τη λέξη ΛΑΪΚΗ και από κάτω τη λέξη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και στα δεξιά τους υπάρχει παράσταση γαρύφαλλου με μίσχο και κλίση προς τα αριστερά, του οποίου υποψήφιος δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι κοινοτήτων είναι οι παρακάτω:

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΘΕΜΕΛΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

του

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

(Υποψήφιος Δήμαρχος)

Εκλογική Περιφέρεια Καλλιθέας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΒΑΡΔΑΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2.

ΒΑΡΛΑΝΤΣΑΝΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3.

ΚΑΡΑΟΛΑΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

4.

ΜΕΝΕΞΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

5.

ΝΑΡΙΣΙΑΝΗ

ΜΑΡΙΑ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Μυγδονίας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

του

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

2.

ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

του

ΣΤΕΦΟΥ

3.

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

του

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

4.

ΚΟΥΝΑΤΙΔΟΥ

ΦΑΝΗ

του

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

5.

ΜΑΝΙΑΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

του

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

6.

ΜΑΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

7.

ΝΟΥΛΗ

ΕΛΣΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΖΙΛΜΠΕΡΤ

του

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

8.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΛΕΝΗ

του

ΑΣΤΕΡΙΟΥ

9.

ΠΑΠΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΙΩΑΝΝΗ

10.

ΠΟΥΓΑΤΣΕΛΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

11.

ΤΣΙΟΥΜΛΕΚΗΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Ωραιοκάστρου

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2.

ΑΡΑΠΙΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3.

ΒΑΡΒΕΡΗ

ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΝΑ (ΣΤΕΛΙΑΝΑ)

του

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

4.

ΔΙΑΒΑΤΟΥΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

του

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

5.

ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

του

ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

6.

ΖΑΠΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

7.

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

8.

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ

του

ΙΩΑΝΝΗ

9.

ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗ

ΛΕΜΟΝΙΑ

του

ΙΩΑΝΝΗ

10.

ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

ΘΩΜΑΣ

του

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

11.

ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

του

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

12.

ΚΟΥΤΣΟΥΝΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

του

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

13.

ΛΑΣΚΑΡΟΥΔΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

14.

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΓΕΝΙΑ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

15.

ΜΠΑΜΠΑ

ΕΛΕΝΗ

του

ΘΩΜΑ

16.

ΜΩΥΣΗ

ΚΟΡΝΗΛΙΑ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

17.

ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

ΑΘΗΝΑ

του

ΑΝΔΡΕΑ

18.

ΝΤΟΒΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

19.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΝΑ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

20.

ΠΟΖΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

21.

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Κοινότητα Λητής

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2.

ΛΑΘΗΡΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

3.

ΜΑΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑΘΗΣ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

4.

ΝΟΥΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

του

ΑΝΔΡΟΚΛΗ

5.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

του

ΑΣΤΕΡΙΟΥ

6.

ΠΑΠΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕΛΙΣΣΑ

του

ΙΩΑΝΝΗ

7.

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ

ΕΡΗΝΙΑ

του

ΤΑΜΜΕΡΛΑΝΟΥ

Κοινότητα Μελισσοχωρίου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΓΚΑΤΖΟΛΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

του

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

2.

ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ΑΝΝΑ

του

ΚΥΡΙΑΚΟΥ

3.

ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΓΟΥΛΟΣ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ

του

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

4.

ΜΠΑΜΠΑ

ΑΝΝΑ

του

ΘΩΜΑ

5.

ΜΠΑΡΤΖΟΚΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6.

ΠΟΖΙΔΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

του

ΣΤΑΥΡΟΥ

7

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

.

ΠΟΥΓΑΤΣΕΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Κοινότητα Ωραιοκάστρου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΒΑΡΒΕΡΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

2.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΜΙΧΑΗΛ

3.

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

του

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

4.

ΘΕΜΕΛΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

του

ΑΓΓΕΛΟΥ

5.

ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

του

ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

6.

ΜΗΤΣΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

7.

ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΓΛΟΥ

ΑΘΗΝΑ

του

ΣΤΑΥΡΟΥ

8.

ΝΤΟΒΑΣ

ΤΡΥΦΩΝ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

9.

ΠΑΠΟΥΛΙΔΟΥ

ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ

του

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

10.

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

11.

ΤΑΚΑΤΙΝΗ

ΙΩΑΝΝΑ

του

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Δ. Τον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΙΑ με όραμα», με έμβλημα που αποτελείται από ένα δένδρο με δύο κλάδους ο ένας σε πλαίσιο με 4 φύλλα, και ο άλλος κλάδος με 8 φύλλα, το λογότυπο του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» και τις λέξεις Δήμος Ωραιοκάστρου, του οποίου υποψήφιος δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι κοινοτήτων είναι οι παρακάτω:

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΓΑΒΟΤΣΗΣ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

(Υποψήφιος Δήμαρχος)

Εκλογική Περιφέρεια Καλλιθέας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΒΑΛΑΣΑΚΗ

ΖΩΗ

του

ΠΑΥΛΟΥ

2.

ΚΟΥΛΑΛΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

του

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

3.

ΚΟΥΡΙΤΕΝΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΙΩΑΚΕΙΜ

4.

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

του

ΙΩΑΝΝΗ

5.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

ΧΡΉΣΤΟΣ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

6.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ

ΑΝΝΑ

του

ΤΙΜΟΘΕΟΥ

7.

ΣΑΡΜΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8.

ΤΕΡΖΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Μυγδονίας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΑΤΖΕΜΗ

ΣΟΦΙΑ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

2.

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

του

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

3.

ΓΚΑΪΔΑΡΤΖΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

του

ΖΑΧΑΡΙΑ

4.

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ

του

ΜΙΧΑΗΛ-ΑΓΓΕΛΟΥ

5.

ΚΑΡΑΣΤΕΡΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

του

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

6.

ΚΟΡΙΤΣΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

7.

ΛΙΑΠΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

8.

ΜΟΔΙΤΣΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

9.

ΠΑΠΑΔΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

του

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

10.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΜΑΛΙΑ

του

ΓΑΒΡΙΗΛ

11.

ΠΑΤΣΙΑΛΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

του

ΘΕΟΦΙΛΟΥ

12.

ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

13.

ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Ωραιοκάστρου

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

2.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ)

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3.

ΑΡΑΠΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)

του

ΙΩΑΝΝΗ

4.

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

5.

ΑΣΗΜΑΚΗ

ΑΓΑΠΗ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

6.

ΓΚΟΛΟΒΟΔΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)

του

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

7.

ΓΩΓΟΥ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ

του

ΗΛΙΑ

8.

ΓΩΤΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

9.

ΔΕΛΗ

ΕΛΕΝΗ (ΝΕΛΛΥ)

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

10.

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ

ΕΥΔΟΞΙΑ (ΕΥΗ)

του

ΙΩΑΝΝΗ

1

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

1.

ΖΙΑΚΟΥΛΗΣ

ΗΛΙΑΣ

του

ΙΩΑΝΝΗ

12.

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ

ΔΑΜΙΑΝΟΣ

του

ΚΥΡΙΑΚΟΥ

13.

ΚΑΡΥΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

του

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ

14.

ΚΟΥΤΛΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

του

ΙΩΑΝΝΗ

15.

ΛΑΖΑΡΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

του

ΣΩΤΗΡΙΟΥ

16.

ΛΟΚΟΒΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

του

ΙΩΑΝΝΗ

17.

ΛΥΣΣΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)

του

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

18.

ΠΕΤΡΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ)

του

ΟΡΕΣΤΗ

19.

ΠΕΤΡΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΔΙΑΜΑΝΤΗ

20.

ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

του

ΠΑΥΛΟΥ

21.

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ)

του

ΑΝΕΣΤΗ

22.

ΤΣΙΤΟΥΚΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΣΤΕΡΓΙΟΥ

23.

ΦΑΜΙΛΩΝΙΔΟΥ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ

του

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

24.

ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

25.

ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Κοινότητα Δρυμού

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΚΑΤΣΙΚΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2.

ΚΕΧΑΓΙΑ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

του

ΔΙΑΜΑΝΤΗ

3.

ΚΟΥΡΤΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

του

ΕΥΡΙΠΙΔΗ

4.

ΝΕΤΣΙΚΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

του

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

5.

ΠΑΝΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

του

ΜΙΧΑΗΛ

6.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

7.

ΠΛΑΤΣΙΚΑΣ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

του

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

8.

ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΙΑ)

του

ΣΤΑΥΡΟΥ

Κοινότητα Λητής

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΓΕΡΜΑΛΙΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

του

ΡΗΓΑ

2.

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

του

ΣΩΤΗΡΙΟΥ

3.

ΜΗΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4.

ΜΟΔΙΤΣΗ

ΑΝΝΑ

του

ΣΩΤΗΡΙΟΥ

5.

ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

του

ΠΛΑΤΩΝΑ

6.

ΜΠΑΤΣΑΡΗ

ΣΟΦΙΑ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

7.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΚΕΙΜ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8.

ΠΟΥΠΤΣΗ

ΕΛΕΝΗ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

9.

ΡΟΥΣΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

10.

ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

του

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Κοινότητα Μελισσοχωρίου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΒΛΑΧΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

του

ΠΑΣΧΑΛΗ

2.

ΓΚΑΤΣΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3.

ΖΗΣΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ

του

ΘΩΜΑ

4.

ΛΑΒΙΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

του

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

5.

ΛΙΑΠΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

6.

ΣΑΚΑΛΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

του

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

7.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

του

ΛΕΩΝΙΔΑ

8.

ΦΕΡΒΟΥΡΝΤ

ΙΑΚΩΒΟΣ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κοινότητα Μεσαίου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

του

ΚΥΡΙΑΚΟΥ

2.

ΜΑΛΓΑΡΙΝΟΣ

ΓΑΒΡΙΗΛ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

3.

ΜΠΑΛΑΣΗΣ

ΜΗΝΑΣ

του

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

4.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

ΣΟΦΙΑ

του

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

5.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

6.

ΠΟΤΟΥΡΗΣ

ΗΛΙΑΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

7.

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΤΑΓΑΡΑΚΗ

ΣΩΤΗΡΙΑ

του

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

8.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

του

ΙΩΑΝΝΗ

Κοινότητα Νέας Φιλαδελφείας

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

του

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

2.

ΔΕΛΙΑΝΙΔΗΣ

ΜΙΚΗΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3.

ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ

συζ.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

4.

ΜΕΛΙΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

5.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΜΙΧΑΗΛ

6.

ΣΑΧΙΝΙΔΟΥ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

7.

ΤΑΒΛΑΡΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΕΥΘΥΜΙΟΥ

8.

ΤΣΑΜΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΡΑΦΑΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

του

ΑΓΓΕΛΟΥ

Κοινότητα Πενταλόφου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

2.

ΑΤΕΣΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

3

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

.

ΜΑΣΚΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

4.

ΜΕΤΑΞΑ

ΕΙΡΗΝΗ

του

ΜΙΧΑΗΛ

5.

ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

του

ΧΡΉΣΤΟΥ

6.

ΤΕΡΖΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΠΕΤΡΟΥ

7.

ΤΡΑΠΤΣΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8.

ΤΣΑΝΤΙΚΙΔΗΣ

ΜΑΛΧΑΖ

του

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

9.

ΤΣΙΚΟΥΡΙΔΗ

ΝΑΤΑΛΙΑ

του

ΛΕΟΝΤΗ

10.

ΤΣΟΠΚΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ

του

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

11.

ΧΑΛΚΙΔΗΣ

ΣΕΡΓΙΟΣ

του

ΙΩΑΝΝΗ

Κοινότητα Ωραιοκάστρου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΑΓΓΕΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2.

ΓΩΤΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

του

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

3.

ΚΑΡΑΪΔΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

του

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

4.

ΚΟΥΦΟΥΝΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ (ΝΤΙΝΑ)

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

6.

ΠΑΝΟΥΣΙΑΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

7.

ΠΑΡΠΟΡΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

του

ΜΙΧΑΗΛ

8.

ΣΕΚΕΡΚΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

9.

ΣΙΩΤΗ

ΕΙΡΗΝΗ

του

ΠΕΤΡΟΒΑ

10.

ΤΣΙΑΜΗΤΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

11.

ΧΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

Ε. Τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΞΑΝΑ» με έμβλημα έναν κύκλο ο οποίος περικλείει μια φιγούρα με παρατεταμένο το δεξί του χέρι. Ο κύκλος έχει διάσταση 9,55mmX 10,208mm. Το αριστερό ημικύκλιο είναι χρώματος γκρι ενώ το δεξί ημικύκλιο χρώματος μπλε. Η φιγούρα βρίσκεται στο κέντρο του κύκλου και είναι χρώματος μπλε με το δεξί του πόδι να είναι χρώματος γκρι. Από κάτω αναφέρονται οι τρεις δημοτικές ενότητες του δήμου (ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΜΥΓΔΟΝΙΑ – ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ) με κεντραριστή στοίχιση, γραμματοσειρά PFBeauSansPro – Regular με μέγεθος 5 pt, κεφαλαία με ειδικούς χαρακτήρες “bulletpoints” ανάμεσα σε κάθε λέξη και είναι χρώματος κόκκινο. Στην συνέχεια από κάτω αναφέρεται το «πρωταγωνιστές ξανά» το ένα κάτω από το άλλο. Η λέξη «πρωταγωνιστές» έχει κεντραριστή στοίχιση με γραμματοσειρά PFBeauSansPro – BoldItalic με μέγεθος 16,81 pt, με πεζά γράμματα χρώματος μπλε. Η λέξη «ξανά» έχει επίσης κεντραριστή στοίχιση με γραμματοσειρά ReklamaCF, μέγεθος 16 pt και πεζά γράμματα χρώματος σκούρο κυανό. Επίσης υπάρχει υπογράμμιση της λέξης «ξανά», όψη εφέ βούρτσα, πάχος 0,5 pt, μήκος 12,3mm, διαγώνια κλίση 6 μοίρες και χρώματος πράσινο. Παρακάτω αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου δημάρχου ως «Παντελής Τσακίρης» με κεντραριστή στοίχιση, γραμματοσειρά PFBeauSansPro – SemiBoldItalic, μέγεθος 8,9 pt, με πεζά γράμματα κεφάλαιο το πρώτο γράμμα στην κάθε λέξη και χρώματος μπλε. Τέλος από κάτω τελευταίο αναφέρεται η φράση «Νέος Δήμαρχος για όλους» με κεντραριστή στοίχιση, γραμματοσειρά ReklamaCF, μέγεθος 10 pt, πεζά γράμματα με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα στις δυο πρώτες λέξεις με σκούρο κυανό χρώμα, του οποίου υποψήφιος δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι κοινοτήτων είναι οι παρακάτω:

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΤΣΑΚΙΡΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

(Υποψήφιος Δήμαρχος)

Εκλογική Περιφέρεια Καλλιθέας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

του

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

2.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

3.

ΠΕΤΡΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

4.

ΠΟΣΝΑΧΙΔΟΥ

ΔΙΑΝΑ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5.

ΣΚΕΜΠΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

6.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣΗΣ

ΗΛΙΑΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

7.

ΤΕΡΖΙΜΠΑΣΟΓΛΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

8.

ΤΣΟΛΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ε

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

κλογική Περιφέρεια Μυγδονίας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

του

ΣΩΚΡΑΤΗ

2.

ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΥ ΠΑΠΑΓΕΡΟΥΔΗ

ΜΑΡΙΑ

του

ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

3.

ΒΕΡΒΙΤΗ ΜΟΥΡΣΕΛΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

4.

ΚΑΖΑΚΑ

ΕΙΡΗΝΗ

του

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

5.

ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

6.

ΚΟΥΓΙΟΥΝΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

του

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

7.

ΚΟΥΛΟΥΜΠΑΤΣΑΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

8.

ΜΟΣΧΟΥΔΗ

ΑΓΑΠΗ

του

ΜΙΧΑΗΛ

9.

ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

του

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

10.

ΠΑΝΙΩΡΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

11.

ΠΟΥΛΕΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

12.

ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

του

ΑΣΤΕΡΙΟΥ

13.

ΧΑΛΚΙΔΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

του

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

14.

ΧΑΤΖΙΚΟΥ

ΕΛΕΝΗ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Ωραιοκάστρου

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ

ΣΩΤΗΡΑ (ΣΩΤΗΡΙΑ)

του

ΠΑΥΛΟΥ

2.

ΑΣΗΜΕΟΝΟΓΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

του

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

3.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

ΣΟΦΙΑ

του

ΙΩΑΝΝΗ

4.

ΔΡΟΣΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

5.

ΖΑΠΡΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

του

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

6.

ΚΑΔΟΓΛΟΥ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

7.

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

του

ΗΛΙΑ

8.

ΚΑΜΠΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΣΤΑΥΡΟΥ

9.

ΚΑΝΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

10.

ΚΑΠΕΤΑ

ΡΑΦΑΕΛΛΑ-ΜΑΡΙΑ

του

ΙΩΑΝΝΗ

11.

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

του

ΠΕΡΙΚΛΗ

12.

ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΜΑΚΕΔΟΝΑ

13.

ΚΑΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΚΥΡΙΑΚΟΥ

14.

ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

του

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

15.

ΚΑΤΣΙΟΥ

ΔΩΡΟΘΕΑ (ΔΩΡΑ)

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

16.

ΚΕΛΕΠΙΡΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

17.

ΚΟΥΣΑΞΙΔΟΥ

ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ

του

ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

18.

ΚΥΡΚΟΥ ΤΣΟΤΣΟΥΜΑΝΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

του

ΗΛΙΑ

19.

ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

του

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

20.

ΜΑΠΙΤΣΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

21.

ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

22.

ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

του

ΜΙΧΑΗΛ

23.

ΝΕΤΑ ΜΠΕΡΜΠΕΡΑΚΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

24.

ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ

ΑΒΡΑΑΜ

του

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

25.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

26.

ΠΑΖΑΡΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

27.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΟΥΛΗ)

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

28.

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

29.

ΣΛΑΜΠΕΑΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Κοινότητα Μεσαίου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2.

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

3.

ΚΑΡΙΣΙΚΗΣ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ

του

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

4.

ΜΠΑΤΣΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΙΩΑΝΝΟΥ

5.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Κοινότητα Πενταλόφου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

ΜΙΛΕΝΑ

του

ΖΑΟΥΡΙ

2.

ΒΑΘΥΛΑΚΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3.

ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

4.

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

του

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

5.

ΜΗΛΩΣΗ

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

του

ΘΩΜΑ

6.

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

7.

ΤΣΙΡΙΠΙΔΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ

του

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Κοινότητα Ωραιοκάστρου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΑΡΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2.

ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΣΑΒΒΑ

3.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

4.

ΜΑΡΝΑΣΙΔΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

του

ΗΡΑΚΛΗ

5.

ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ

ΤΡΑΙΑΝΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6.

ΜΠΕΓΟΥ

ΖΩΗ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

7.

ΜΠΟΓΙΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

8.

ΠΡΑΤΙΔΟΥ

ΖΑΦΕΙΡΩ (ΗΡΩ)

του

ΜΑΖΑΡΑΚΗ

9.

ΤΟΨΗ

ΜΑΡΙΑ

του

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

10.

ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

11.

ΧΑΣΙΡΤΖΟΓΛΟΥ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

12.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ

του

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Σ

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Τ. Τον συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ», με έμβλημα απεικόνισης τριών ανθρώπων χρώματος κόκκινου, μπλε και πράσινου, μέσα σε περίγραμμα. Με πορτοκαλί γράμματα τη λέξη «Συνεργασία» με κόκκινα τη λέξη «τώρα!» και τη φράση «Μόνο μαζί πάμε μπροστά!» με αχνά γκρι γράμματα, του οποίου υποψήφιος δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι κοινοτήτων είναι οι παρακάτω:

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΚΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΑΝΕΣΤΗΣ)

του

ΠΑΥΛΟΥ

(Υποψήφιος Δήμαρχος)

Εκλογική Περιφέρεια Καλλιθέας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ

του

ΚΥΡΙΑΚΟΥ

2.

ΔΟΥΜΠΑΛΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

του

ΣΤΑΥΡΟΥ

3.

ΚΑΤΣΑΡΩΝΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4.

ΜΕΝΕΞΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

5.

ΠΟΥΜΠΟΥΡΙΔΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ

του

ΙΩΑΝΝΗ

6.

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

του

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

7.

ΤΣΑΛΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

8.

ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Μυγδονίας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΓΚΟΚΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΕΛΕΝΗ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

2.

ΓΟΓΑΛΗ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

3.

ΚΑΡΑΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4.

ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΑΣΤΕΡΙΟΥ

5.

ΚΟΥΡΟΥΚΛΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΣΑΒΒΑ

6.

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΗΛΙΑΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

7.

ΛΙΑΠΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

8.

ΜΠΟΛΑΣ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

9.

ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΓΚΑΤΖΟΛΑ

ΦΩΤΕΙΝΗ

του

ΣΤΑΥΡΟΥ

10.

ΝΑΖΙΡΗ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

11.

ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)

του

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

12.

ΠΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

13.

ΠΑΣΣΙΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

του

ΑΣΤΕΡΙΟΥ

14.

ΧΑΤΖΗΑΓΟΡΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΜΕΝΕΛΑΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Ωραιοκάστρου

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.

ΑΓΑ ΒΑΞΕΒΑΝΕΛΛΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ)

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2.

ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ

ΜΑΡΘΑ

του

ΓΚΕΡΑΚΛ

3.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

4.

ΓΚΙΟΥΛΟΥΜΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

του

ΣΤΕΡΓΙΟΥ

5.

ΓΚΟΥΝΤΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ

του

ΚΟΣΜΑ

6.

ΚΑΔΙΤΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

7.

ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

8.

ΚΑΤΣΙΑΝΟΥ

ΑΡΕΤΗ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

9.

ΚΕΠΕΤΖΗ ΤΣΙΤΑΜΠΑΝΗ

ΕΙΡΗΝΗ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

10.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

11.

ΜΑΝΤΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΩ)

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

12.

ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

13.

ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΝΟΤΤΑ

ΑΝΝΑ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

14.

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

15.

ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

16.

ΜΥΛΩΝΑ ΜΑΛΛΙΟΤΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

του

ΙΩΑΝΝΗ

17.

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

18.

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

19.

ΠΑΠΑΛΥΡΑΣ

ΑΝΕΣΤΗΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

20.

ΠΕΤΡΙΔΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

του

ΑΧΙΛΛΕΩΣ

21.

ΣΛΑΜΠΕΑΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

22.

ΣΤΑΘΑΚΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

του

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

23.

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΡΑΦΑΕΛΑ

του

ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ

24.

ΤΕΛΙΟΥΣΗ

ΑΜΑΛΙΑ

του

ΙΩΑΝΝΗ

25.

ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

26.

ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ

του

ΑΔΑΜ

27.

ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

του

ΔΑΜΙΑΝΟΥ

28.

ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΦΡΑΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

29.

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

Κοινότητα Ωραιοκάστρου

Υ

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

ποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

1.

ΑΒΛΑΣΤΗΜΙΔΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ

του

ΒΕΜΠΕΡ

2.

ΒΑΓΙΑΝΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

του

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

3.

ΒΕΡΓΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ)

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

4.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΡΕΒΕΚΚΑ

του

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

5.

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

του

ΑΝΔΡΕΑ

6.

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

του

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

7.

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

8.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ

του

ΛΕΩΝΙΔΑ

9.

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΗΛΙΑ

10.

ΜΑΥΡΟΤΕΛΗ

ΜΑΡΙΑ

του

ΦΩΤΙΟΥ

11.

ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

του

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

12.

ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ

ΑΔΑΜ (ΑΚΗΣ)

του

ΠΕΤΡΟΥ

13.

ΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ

ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΦΗ)

του

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

14.

ΠΑΣΠΑΛΤΣΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

15.

ΠΟΝΤΙΚΗ

ΑΝΝΑ

του

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

16.

ΣΤΑΛΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

του

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

17.

ΤΣΑΚΙΡΗ

ΕΥΓΕΝΙΑ (ΝΟΥΛΑ)

του

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

3) Τους παρακάτω συνδυασμούς υποψηφίων Συμβούλων Κοινοτήτων με πληθυσμό άνω των 300 μονίμων κατοίκων του Δήμου Ωραιοκάστρου, Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης:

Κοινότητα Δρυμού

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

Α. Τον συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΡΥΜΟΥ», με έμβλημα που απεικονίζει ένα βουνό. Από την πάνω μεριά αναγράφεται το: ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και από την κάτω η λέξη: δρυμού, του οποίου υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας είναι οι παρακάτω:

1.

ΓΙΩΡΑ

ΜΑΡΙΑ

του

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

2.

ΔΙΑΜΕΛΑ ΛΟΥΚΑ

ΟΛΓΑ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3.

ΚΑΜΠΕΡΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ

του

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

4.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

του

ΑΣΤΕΡΙΟΥ

5.

ΜΟΣΧΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

του

ΕΥΘΥΜΙΟΥ

6.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

7.

ΠΙΧΛΙΑΒΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

8.

ΠΟΝΤΙΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

9.

ΠΟΥΛΕΚΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

10.

ΠΟΥΡΙΑΖΗ

ΜΑΡΙΑ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

11.

ΦΙΛΩΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Β. Τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΥΜΟ», με έμβλημα που απεικονίζει ένα δέντρο ανθισμένο με κορμό και ρίζες χρώματος γκρι και φύλλωμα χρώματος πρασίνου, του οποίου υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας είναι οι παρακάτω:

1.

Ιμβρόση Διαμέλα

Στυλιανή

του

Δημητρίου

2.

Καρατάκης

Παναγιώτης

του

Ευάγγελου

3.

Λυτρίδου Βουρδουνά

Σοφία

του

Γεωργίου

4.

Μωράτη

Ζωή

του

Δημητρίου

5.

Νέτσικας

Νικόλαος

του

Ευαγγέλου

6.

Ντουνούση Τράκα

Κωνσταντίνα

του

Σταύρου

7.

Πατσαλάς

Κωνσταντίνος

του

Αθανασίου

8.

Χατζηκαμάρης

Ευάγγελος

του

Δημητρίου

Κοινότητα Μελισσοχωρίου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

Α. Τον συνδυασμό «ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΤΖΑ» με έμβλημα που απαρτίζεται από τέσσερις ανθρώπους, χρωμάτων: μπλε με κεφάλι κόκκινο, κόκκινο με κεφάλι πορτοκαλί, πορτοκαλί με κεφάλι πρασινωπό, πρασινωπό με κεφάλι μπλε. Τα χέρια των ανθρώπων σχηματίζουν έναν κύκλο. Κάτω, υπάρχει η λέξη «ΚΑΘΑΡΗ», κάτω από αυτήν η λέξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» και πιο κάτω η φράση «για τη Μπάλτζα», του οποίου υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας είναι οι παρακάτω:

1.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ

του

ΘΩΜΑ

2.

ΓΚΑΤΖΟΛΑ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ

του

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ

3.

ΓΚΙΟΥΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

του

ΝΙΚΟΛΑΟY

4.

ΚΑΔΗ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ

του

ΕΥΑΓΓΕΛΟY

5.

ΚΑΛΙΕΝΤΖΙΔΟΥ

ΑΡΕΤΗ

του

ΓΕΩΡΓΙΟY

6.

ΜΕΖΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΑΣΤΕΡΙΟY

7.

ΝΤΟΥΝΟΥΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΝΙΚΟΛΑΟY

8.

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟY

9.

ΤΕΡΛΙΑΜΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΝΙΚΟΣ)

του

ΙΩΑΝΝΗ

10.

ΤΖΙΚΟΣ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

του

ΑΝΤΩΝΙΟY

11.

ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ

ΣΤΕΛΛΑ

του

ΜΙΧΑΗΛ

Β

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

. Τον συνδυασμό «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ» με έμβλημα που απεικονίζει ένα δέντρο το οποίο πλαισιώνεται από 3 κύκλους σε τρία χρώματα και 3 γραμμές, του οποίου υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας είναι οι παρακάτω:

1.

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

ΑΙΜΙΛΙΑ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2.

ΔΑΓΚΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

3.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

του

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

4.

ΚΑΓΙΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

του

ΠΑΣΧΑΛΗ

5.

ΚΟΦΦΑ

ΔΑΦΝΗ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

6.

ΛΙΑΚΟΥ

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΟΥΛΑ)

του

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

7.

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

8.

ΝΑΚΟΥΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

9.

ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

του

ΛΑΖΑΡΟΥ

10.

ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

του

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

11.

ΤΣΙΝΑ

ΦΑΝΗ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

Κοινότητα Μεσαίου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

Α. Τον συνδυασμό «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» με έμβλημα που απεικονίζει ένα μικρό παιδί σε ξύλινο δάπεδο, με κόκκινο μπλουζάκι το οποίο κοιτάει την ώρα σε ένα ρολόι τοίχου με μαύρο περίγραμμα και άσπρο φόντο και κρατά ένα δεύτερο χάρτινο στα χέρια του, του οποίου υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας είναι οι παρακάτω:

1.

ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ

ΑΝΝΑ

του

ΠΑΥΛΟΥ

2.

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

3.

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4.

ΠΕΤΡΙΔΟΥ

ΒΕΡΓΗΝΙΑ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5.

ΡΟΥΣΣΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

του

ΗΛΙΑ

Κοινότητα Νέας Φιλαδελφείας

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

Α. Τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΑΣ» με έμβλημα μία χτιστή πέτρινη δεξαμενή υδροδότησης χρώματος άσπρου και μπλε, δίπλα στο οποίο ρέει ένα ποτάμι μπλε με πράσινο και κίτρινο και κάτω από τα οποία είναι οι λέξεις Νέα Φιλαδέλφειά μας με μπλε, κίτρινα και μαύρα γράμματα, του οποίου υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας είναι οι παρακάτω:

1.

ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

του

ΑΝΔΡΟΚΛΗ

2.

ΓΙΑΪΛΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

3.

ΔΡΙΓΚΑΚΗ-ΛΕΠΙΔΑ

ΜΑΡΙΑ

του

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4.

ΚΑΡΔΑΜΑΝΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

του

ΙΩΑΝΝΗ

5.

ΚΟΥΪΝΟΓΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

του

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

6.

ΤΣΑΜΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

του

ΜΙΧΑΗΛ

Κοινότητα Νεοχωρούδας

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας

Α. Τον συνδυασμό «ΓΕ.ΝΕ.ΣΗ» με έμβλημα ένα κύκλο που τέμνεται από τρεις (3) γραμμές σε χρώματα μπλε και πορτοκαλί και δίπλα η λέξη ΓΕ.ΝΕ.ΣΗ με μπλε γράμματα, του οποίου υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας είναι οι παρακάτω:

1.

ΒΑΡΒΑΛΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

2.

ΔΕΡΕΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3.

ΚΑΡΚΑΔΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

του

ΑΝΑΤΟΛΗ

4.

ΜΗΝΙΩΤΑΚΗ-ΓΚΟΤΣΗ

ΚΛΕΙΩ

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5.

ΜΠΟΖΙΑ

ΕΥΠΡΑΞΙΑ

του

ΠΑΥΛΟΥ

6.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)

του

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

7.

ΡΑΠΤΗΣ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

8.

ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

του

ΠΑΥΛΟΥ

Β. Τον συνδυασμό «ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ Μ.Α.Σ.» με έμβλημα τη λέξη ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ και το ακρωνύμιο Μ.Α.Σ., δίπλα στο οποίο υπάρχουν τρία βέλη, χρώματος κόκκινο, πορτοκαλί και μπλε που συμβολίζουν την ανάπτυξη, την πρόοδο και την εξέλιξη, του οποίου υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας είναι οι παρακάτω:

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

 

1.

Γκιζκιδέλη

Παναγιώτα

του

Δημητρίου

2.

Ζλατίντσης

Αθανάσιος

του

Παντελή

3.

Καπαρού

Ξανθή

του

Ευστρατίου

4.

Λαζαρίδης

Αναστάσιος

του

Βασιλείου

5.

Μίντης

Χαρίλαος

του

Νικολάου

6.

Ράπτη

Αφροδίτη

του

Νικολάου

7.

Ράφτης

Γεώργιος

του

Νικολάου

8.

Τσιούρης

Χρήστος

του

Δημητρίου

Κρίθηκε, αποφασίσθηκε την 11η Μαΐου 2019 και δημοσιεύθηκε στο ακροατήριο του Δικαστηρίου στη Θεσσαλονίκη σ’ έκτακτη δημόσια συνεδρίαση αυθημερόν.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μοίρασε το άρθρο!