ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

ΔΗΛΩΣΗ Γ.ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Πρώην Αντιδήμαρχος – Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ωραιοκάστρου

Με γνώση και Εμπειρία

Τα χρόνια ενασχόλησης μου με τα δημοτικά πράγματα του τόπου μας και η εμπειρία που αποκόμισα εκπροσωπώντας τους συμπολίτες μας στο δημοτικό συμβούλιο, αποτελούν τον οδηγό μου για τις επιλογές μου, με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου μας.

Διαπίστωσα τη μεγάλη δυναμική που έχει ο Δήμος Ωραιοκάστρου αλλά και την αδυναμία της δημοτικής αρχής να την αξιοποιήσει κατάλληλα. Η κακοδιοίκηση και η αναποτελεσματικότητα μας στοιχίζουν. Και θα μας κοστίσουν ακόμη περισσότερο εάν συντηρηθεί μια κατάσταση να βαδίζει ο Δήμος στα τυφλά, χωρίς σχέδιο και στόχους, με ερασιτεχνισμούς που μόνο αδιέξοδα δημιουργούν.

Πιστεύω πως ήρθε η στιγμή να βγούμε από το τέλμα. Να πάρει ο τόπος μας ανάσα. Να δει επιτέλους Πράξεις και Λύσεις. Να συνδυάσουμε τη γνώση των τοπικών θεμάτων με την ορμή των νέων ανθρώπων, την ικανότητα πρότασης και λύσης με την κοινωνική ευαισθησία.

Για αυτό, δηλώνω τη συμπόρευση μου με τον Παντελή Σκαρλάτο, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ωραιοκάστρου με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης «αν.α.σ.α».

Το Ωραιόκαστρο αλλάζει!

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Λαζαρίδης διατέλεσε την περίοδο 2004-2008 Αντιδήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας, επίσης τα έτη 2010-2014 διατέλεσε Αντιδήμαρχος Δημοτικής ενότητας Καλλιθέας και Αντιδήμαρχος καθαριότητος του Δήμου Ωραιοκάστρου. Είναι εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος από τους πλέον έμπειρους στα αυτοδιοικητικά θέματα του Δήμου Ωραιοκάστρου και ασχολείται με τα δημοτικά πράγματα από το 1998.

Μοίρασε το άρθρο!