Ένας δικός μας άνθρωπος ο Τέλης Ζαχαριάδης διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκού στο 0-0 με τον Λεβαδειακό

αρχείο λήψης (1)images1113

Ένας Παναθηναϊκός που δεν βλεπόταν παραχώρησε ισοπαλία στον Λεβαδειακό 0-0 με τους Βοιωτούς να είναι αυτοί που δικαιούνταν κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση με το τριφύλλι έχοντας την καλύτερη ευκαιρία στο ματς στο 71′ με τον Μάντζιο.

Το τριφύλλι ήταν τραγικό, χωρίς εμπνεύσεις, χωρίς δημιουργία και καμία βοήθεια από τον πάγκο απόρροια των αρκετών απουσιών που έχει το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός.

Το τελικό 0-0 έφερε έντονες αποδοκιμασίες με το σφύριγμα της λήξης προς τους παίκτες των πράσινων που άκουσαν ένα μακρόσυρτο “ου, ου” ενώ προς τον Ουζουνίδη υπήρχε η προτροπή “διώξτους όλους” κατά την αποχώρηση του προς τα αποδυτήρια.

Το ματς συνολικά ήταν πάρα πολύ κακό με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί και τον Λεβαδειακό να έρχεται να αποσπάσει έναν πολύτιμο βαθμό ενόψει της συνέχειας και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα με τους Μάντζιο και Γιακουμάκη. Κάτι που τελικά το κατάφερε.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να απειλήσει αλλά με τους περισσότερους πράσινους σε τραγική κατάσταση δεν μπορούσε να απειλήσει. Δεν είχε κλασικές ευκαιρίες και ουσιαστικά δεν απείλησε σχεδόν ποτέ. Είναι ενδεικτικό ότι ο Ουζουνίδης δεν πήρε βοήθεια ούτε από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του αλλά ούτε και τις αλλαγές που έκανε.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΦΑΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι περισσότεροι πράσινοι ήταν σε κακή μέρα και μόνο ο Ζέκα προσπαθούσε να κάνει το κάτι παραπάνω χωρίς όμως και αυτός να μπορέσει να βοηθήσει το τριφύλλι. Από την άλλη πλευρά οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού τα έδωσαν όλα και παίζοντας με μυαλό ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους πήραν το βαθμό.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης. Πολύ καλή η διαιτησία του ρέφερι από τη Μακεδονία. Έβγαλε το ματς χωρίς πρόβλημα και το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι να δώσει νωρίτερα μερικές κίτρινες για καθυστέρηση αλλά μέχρι εκεί.

zaxos4q

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗ

Πραξιτέλης Ζαχαριάδης: Ένας διαιτητής πρότυπο, με καθαρό μέτωπο και ήσυχη συνείδηση…

Αν και από μικρός, η αγάπη του ήταν το μπάσκετ, τελικά έμελλε να γίνει ένας από τους καλύτερους διαιτητές που έβγαλε η Θεσσαλονίκη.

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης μετά από γκάλοπ του Epsm24 για τον καλύτερο διαιτητή φέτος της Α1, βρέθηκε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού, το οποίο επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά, ότι γεννήθηκε για να σφυρίζει.

Από μικρή ηλικία έπαιζε μπάσκετ στον Αχιλλέα Τριανδρίας, μέχρι να καταλάβει χρόνια αργότερα, ότι η διαιτησία είναι αυτό που του ταιριάζει. Τη σεζόν 1999-2000 ονομάστηκε διαιτητής στο σύνδεσμο διαιτητών Ηπείρου, όντας παράλληλα φοιτητής στα Γιάννενα, στο παιδαγωγικό τμήμα, για να περάσει όμως την επόμενη σεζόν στα ΤΕΦΑΑ, παίρνοντας μεταγραφή στη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Μέσα σε τέσσερα χρόνια βρέθηκε στους πίνακες της Γ εθνικής, μέχρι το 2010 όπου ανακοινώθηκε στους διαιτητές της Super League, παίρνοντας παράλληλα πιστοποίηση από την UEFA για τους υποψήφιους διεθνείς διαιτητές.

Ο ανήσυχος χαρακτήρας του και το μεράκι του να προσφέρει στο κόσμο, τον οδήγησε στην απόφαση να δημιουργήσει μαζί με άλλα άτομα του χώρου, την «Referee Team». Μια ομάδα που λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο σε αγώνες δρόμου με σκοπό την προσφορά της σε διάφορα ιδρύματα. Όπως επίσης και τον σύλλογο αιμοδοτών «Referee Team»  με σκοπό τη δημιουργία τράπεζας αίματος.

Ένας διαιτητής πρότυπο, με καθαρό μέτωπο και καθαρή συνείδηση…

Μοίρασε το άρθρο!