ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ – Του latsion

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ – Του latsion

Ο Ανδρουλάκης ήξερε από καιρό, ότι τον παρακολουθούν, αλλά άπειρος καθώς ήταν, στην αρχή, δεν έδωσε την ανάλογη βαρύτητα. Ενώ λοιπόν είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για εκλογή αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ, τον παίρνει τηλέφωνο από την Κρήτη ο πατέρας του και του λέει: «Αχ, παιδί μου, αν γίνεις αρχηγός στο πασόκ θα έχεις πολλές ασχολίες. Ποιος θα σκάβει το χωράφι, να βάζει ντομάτες, να σου στέλνει στις Βρυξέλλες; Εγώ όπως ξέρεις δεν μπορώ να σκάβω γιατί με πονάνε τα χέρια μου». Φαίνεται ότι ο Ανδρουλάκης κατέβαινε στην Κρήτη την Άνοιξη και όργωνε το χωράφι για να βάλουν τα ζαρζαβατικά.

Γελάει πονηρά ο Ανδρουλάκης και του λέει τάχα με αυστηρό ύφος: «Πατέρα, δεν πρέπει με τίποτα να σκάψεις το χωράφι που βάζουμε τις ντομάτες. Έχω τους λόγους μου». Και κλείνει το τηλέφωνο.

Την άλλη μέρα τον παίρνει τηλέφωνο ξανά ο πατέρας του και ξαφνιασμένος του λέει: «Παιδί μου, δεν θα το πιστέψεις. Πήγα σήμερα στο χωράφι μας και το βρήκα όλο σκαμμένο, από τη μια άκρη ως την άλλη»

Γελάει πονηρά ο Ανδρουλάκης και του απαντά: «Ε,ε, έκανα ότι μπορούσα για να σε διευκολύνω»!

Όλος ο κόσμος απορεί γιατί ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε το κινητό του Ανδρουλάκη. Είπαν και οι καλοθελητές των Μέσων Ενημέρωσης ότι υπάρχουν στοιχεία από την ιδιωτική ζωή του Ανδρουλάκη και γεννήθηκε μια έξαψη του κόσμου για το ποια στοιχεία έχουν οι παράνομες κασέτες. Κατά αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης ο Μητσοτάκης έχει σε παράνομο βίντεο τον Ανδρουλάκη να ψηφίζει Λοβέρδο! Φαίνεται ότι ο Ανδρουλάκης έχει τελικά πολύ μυαλό και δεν ήθελε με τίποτε να εκλεγεί ο ίδιος αρχηγός σε ένα κεντροδεξιό κόμμα που στον τίτλο του λέγεται σοσιαλιστικό! Είδε όμως και αποείδε, οπότε τα έβγαλε όλα στη φόρα. Πανικός στο μητσοτακέικο. Ο κούλης άρχισε να βρίζει τους καλωδιωμένους στο υπόγειο της ΕΥΠ, που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και του χαλάνε τα Σαββατοκύριακα. Ξαπόστειλε τον Δημητριάδη με τον Κοντολέοντα και έφυγε για τα Χανιά για να ηρεμήσει. «Από Δευτέρα», είπε, «έχει ο Θεός».

Στο Μαξίμου, ο Θεοδωρικάκος έτοιμος να σκάσει. Φεύγει βολίδα για Χανιά, αρπάζει από την παραλία τον κούλη, του φορά πουκάμισο και γραβάτα και τον βάζει πίσω από το beach bar να κάνει διάγγελμα. Με το βίντεο στο χέρι γυρίζει στο Μαξίμου και το επεξεργάζεται τεχνικά ώστε να φαίνεται ότι μιλά από το γραφείο του. Ο τεχνικός όμως νευριασμένος που του χαλάσανε το δικό του Σαββατοκύριακο, ξέχασε να σβήσει τον ήχο απ΄τα τζιτζίκια!. Έτσι το βίντεο ετοιμάστηκε αλλά με ηχητική υποδομή τα τζιτζίκια της Κρήτης!

Ήρθε λοιπόν η Δευτέρα και βγάλανε μεσημεριάτικα το διάγγελμα. Πονηρός ο Θεοδωρικάκος, σου λέει: «Βγάλτον μεσημέρι που ο κόσμος είναι στη θάλασσα και  δεν ακούει τι θα πει». Βγήκε λοιπόν στις 2 το μεσημέρι ο Μητσοτάκης και δηλώνει ότι η παρακολούθηση του Ανδρουλάκη ήταν «νόμιμη!», παρόλο που αυτός δεν ήξερε τίποτα!

Τα παίρνει στο κρανίο ο Βενιζέλος και σε μισή ώρα βγάζει δική του ανακοίνωση και τα σέρνει στον Μητσοτάκη. «Ε, όχι και νόμιμη η παρακολούθηση αρχηγού κόμματος. Έχουμε ακόμη Δημοκρατία». Και συνέχισε: “Η πολιτική ευθύνη κρίνεται εντέλει εκλογικά. Το ζητούμενο για τους πολίτες πιστεύω και ελπίζω ότι είναι μια Κυβέρνηση ικανή να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις της συγκυρίας, προκλήσεις διεθνοπολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές..”. Ουσιαστικά λοιπόν του είπε ορθά κοφτά να σηκωθεί να φύγει κάνοντας εκλογές! Μη χειρότερα, ακόμη κι αυτός που τον προόριζε ο κούλης για επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μ΄αυτά και με κείνα βγήκε και ο Μαραντζίδης από το ΠΑΜΑΚ και άρχισε να διαολοστέλνει τον Μητσοτάκη. Αυτός που ανέβαζε στα γκάλοπ την προσωπική αποδοχή του Μητσοτάκη ξεχνώντας να χαμηλώσει την αποδοχή των υπολοίπων και έτσι στο άθροισμα έβγαινε 110% του ελληνικού πληθυσμού! Δε φτάνει που είπε ξερά στον Μητσοτάκη να παραιτηθεί, αλλά μας διαβεβαίωσε ότι ο Τσίπρας με την υπόλοιπη αντιπολίτευση είναι έτοιμοι να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας μετά τις εκλογές της απλής αναλογικής! Τώρα τι έπαθε κι αυτός θα μας το πει εν καιρώ.

Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν στη γωνία τον Μητσοτάκη. Από την Μάνδρου μέχρι τον Μαραντζίδη. Αφήστε τον Αντώναρο και τον Κύρτσο. Το κακό είναι ότι δικαιώνεται ο παλαβός ο Χίος, που όταν τα έλεγε εδώ και χρόνια όλοι μας γελούσαμε.  

Μοίρασε το άρθρο!