ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ

P90100141P90100151

Εντύπωση έχει προκαλέσει η εικόνα με τις άδειες καρέκλες στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκαστρου,  στη διάρκεια της συζήτησης με θέμα «Σχολεία- μετανάστες·πρόσφυγες». Στην  συνεδρίαση που παρευρέθηκαν  οι φορείς του δήμου, πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και αρκετός κόσμος,απουσίαζε ολόκληρη η αντιπολίτευση, εκτός του κ,Ερδινέλη και Παρισόπουλο που ήταν παρόντες.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι φαίνεται δεν έχουν καταλάβει για ποιον ρόλο τους επέλεξε ο κόσμος.Παρ’ ότι έχουν απουσιάσει πολλές φορές στο παρελθόν δεν «ιδρώνει το αυτί τους». Θέλοντας όμως να είμαστε  δίκαιοι, ο Άγγελος Θεμελής είναι από τους λίγους στην αντιπολίτευση που δίνει το παρόν του.

Αυτό όμως που πραγματικά συνέβη στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο είναι μια εικόνα τραγική,να βλέπει κανείς άδεια τα έδρανα της αντιπολίτευσης, μια ακόμα απόδειξη για το πως βλέπουν κάποιοι την εκλογή τους στην τοπική αυτοδιοίκηση, κάτι που συμβαίνει πολλές φορές δυστυχώς Μια αντιπολίτευση πρόωρα γερασμένη και κατώτερη των περιστάσεων. Ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους που να δίνουν την αίσθηση και την βεβαιότητα για όρεξη για δουλειά και προσφοράς με σχεδιασμό και προγραμματισμό,να αφουγκράζονται τις ανάγκες των πολιτών,και όχι να έρχονται στα δημοτικά συμβούλια απλώς για να δίνουν τροφή στα τοπικά site.

 Ο Δήμος χρειάζεται αντιπολίτευση, χρειάζεται προτάσεις-ιδέες-απαντήσεις στο προβληματα.
RealOraiokastro

Διαβάστε επίσης στο RealOraiokastro

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟ RealOraiokastro «250.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 

Μοίρασε το άρθρο!