ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ή ΑΠΛΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;

dimages03

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα μπορούν να χαρακτηριστούν σαν τα χρόνια του μεγάλου προπαγανδιστικού πολέμου. Όχι πως και παλαιότερα δεν γινόταν προπαγάνδα, αλλά νομίζουμε πως τα τελευταία χρόνια ξεπεράστηκε κάθε όριο. Τα ψέματα σερβίρονταν τόσο απροκάλυπτα που γεννούσαν μια τρομακτική απορία: Σε ποιους απευθύνονται;

Αυτήν την ερώτηση θα έκανε και ο κάθε δημότης του Ωραιοκάστρου στον κ.Παπακωνσταντίνου,ακούγοντάς να μιλάει για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τους αγωγούς της Ε.Υ.Α.Θ. και την ταλαιπωρία που είχαν εκατοντάδες πολίτες,κάτι που έπρεπε να προβλέψει η διοίκηση του δήμου σαν να είναι το μαντείο των Δελφών,που δεν είναι και δική της ευθύνη. Επίσης τον ακούσαμε να μιλάει με τέτοια ευκολία  και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί, για μια κακοκαιρία πρωτόγνωρη στα τελευταία 50 χρόνια σε όλη την χώρα, με  έντονες χιονοπτώσεις και ολικό παγετό, ενώ σε αρκετές περιοχές η θερμοκρασία να παραμένει αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Ο αγώνας του ήταν δύσκολος και  έβαλε τα δυνατά του για τα πιο οφθαλμοφανή ψέματα. Το μόνο που μπορεί κάποιος να κάνει είναι ένα χιουμοριστικό σχολιασμό σε όλα αυτά που ακούσαμε.Η μη αληθινή πληροφόρηση του πολίτη όταν είναι νοθευμένη σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τότε πρόκειται για μια ειδικά σχεδιασμένη μετάδοση μηνύματος,με σκοπό την παραποίηση της αλήθειας και την παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

Πιστεύετε λοιπόν κ.Παπακωνσταντίνου, ότι αυτή η αναξιοπιστία και η ανευθυνότητα σας δεν μας προσβάλει  με όλα αυτά που ακούσαμε. Κατά αρχήν είσαστε στο Ωραιόκαστρο, ή είσαστε εκτός τόπου και χρόνου και δίπλα σε ένα τζάκι είπατε αυτά που προσπαθούσαμε με κόπο να ακούσουμε.Έχετε βαλθεί να αποδείξετε ότι η μνήμη και η κρίση μας είναι ανεσταλμένες.Αν είναι κάτι που δεν μπορείτε ακόμα να το αγγίξτε,είναι η νοημοσύνη μας. Οσο κι αν προσπαθείτε.

RealOraiokastro.gr

Μοίρασε το άρθρο!