Χανιά: Σκύλος έκλαιγε στο κατάρτι του πλοίου – Εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά τον θάνατο του αφεντικού του

Έκκληση για να βρεθεί σπίτι να τον φιλοξενήσει απευθύνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φιλοζωικές ομάδες για τον σκύλο που βρέθηκε τα ξημερώματα από ψαράδες στην περιοχή των Χανίων.

Πρόκειται για το σκύλο του Βρετανού που έχασε τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή της Σούδας όταν το ιστιοφόρο στο οποίο επέβαινε βυθίστηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες.

Οι ψαράδες που έτρεξαν για βοήθεια εντόπισαν το σκυλί να κλαίει και να προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στα συντρίμμια του ιστιοφόρου για να μην πνιγεί.Ο Μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Η προστασία των ζώων, Χανιά/Chania animal protection» με ανακοίνωση της κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να το φιλοξενήσει προσωρινά, για να μπορέσει η αστυνομία να αναζητήσει την οικογένεια του άτυχου κηδεμόνα του. Το σκυλί βρίσκεται σε σύγχυση και σοκ και θα χρειαστεί ένα ήρεμο περιβάλλον, μέχρι να βρεθεί μια λύση.

Η ανακοίνωση:

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα όταν το λιμενικό ειδοποιήθηκε για ένα ιστιοφόρο το οποίο είχε βυθιστεί μέσα στον κόλπο της Σούδας.

Άνδρες του λιμενικού έσπευσαν στο σημείο και ερευνώντας το ιστιοφόρο αντίκρισαν το πτώμα ενός άνδρα μέσα στο σκάφος.

Πρόκειται για έναν 67χρονο, περίπου, Βρετανό ο οποίος ήταν γνωστός στην περιοχή και έμενε μέσα στο ιστιοφόρο.

Οι άνδρες του λιμεναρχείου ερευνούν την υπόθεση για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος, όμως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του δεν φαίνεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο άτυχος άνδρας ήταν γνωστός στην περιοχή όπου διατηρούσε και σπίτι ενώ φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που έχει ήδη παραγγελθεί.

Μοίρασε το άρθρο!