Τρέχουμε για καλό σκοπό στον 7o Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού «ΑΥΤΙΣΜΟΣ–ΕΛΠΙΔΑ» 2019

Και φέτος ενώνουμε τις δυνάμεις μας, την αγάπη μας για τα παιδιά με αυτισμό και τις οικογένειές τους και δίνουμε ραντεβού την Κυριακή 7 Απριλίου στο Ωραιόκαστρο.

Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Ωραιοκάστρου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού(2 Απριλίου) διοργανώνει τον 7ο φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, με αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας, στην οδό Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν ή να περπατήσουν στο περιαστικό δάσος του δήμου Ωραιοκάστρου, σε νέες διαδρομές φέτος, με θέα τον Θερμαϊκό κόλπο!

Σκοπός του αγώνα είναι η κινητοποίηση του ευρύτερου κοινού ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως είναι τα αυτιστικά παιδιά, και η συγκέντρωση χρημάτων,  που προορίζονται για να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα», που λειτουργεί από το 1980 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Ο Αγώνας Βουνού “Αυτισμός – Ελπίδα” περιλαμβάνει 3 διαδρομές:

α. Διαδρομή 1 km με 3 € η συμμετοχή – εκκίνηση 10.30 πμ (Στεφανίδη, Βενιζέλου, Τραπεζούντος, Κομνηνών, Δημοκρατίας, Στεφανίδη Τερματισμός)

β. Διαδρομή 5 km με 5 € η συμμετοχή – εκκίνηση 10.20 πμ (Στεφανίδη – Ελ Βενιζέλου – Βασ. Κωνσταντίνου – Βαλαωρίτου – Αλ. Υψηλάντη, Αγ. Δημητρίου και περιαστικό δάσος)

γ. Διαδρομή 15 km με 15 € η συμμετοχή – εκκίνηση 10.00 πμ(Στεφανίδη – Ελ Βενιζέλου – Βασ. Κωνσταντίνου – Βαλαωρίτου – Αλ. Υψηλάντη, Αγ. Δημητρίου και περιαστικό δάσος)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να εγγραφούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου:

Την Παρασκευή 5/4 από τις 11.00 – 21.00 & το Σάββατο 6/4 από τις 10.00 -15.00

Επίσης εγγραφές συμμετοχής θα γίνονται και την Κυριακή 7 Απριλίου, πριν τη διεξαγωγή των αγώνων.

 

 

Μοίρασε το άρθρο!