Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

 

10/01/2016

Το γιατί κλονίστηκε η αξιοπιστία των Μ.Μ.Ε. δεν είναι ένα θέμα που μπορεί να δώσει κανείς μια μονολεκτική απάντηση. Ο πολίτης όμως είναι το αιώνιο θύμα, γιατί όταν μένεις στην ίδια θέση κάνοντας τις ίδιες κινήσεις καθημερινά, κάποια στιγμή παύεις να έχεις συνειδητή σχέση με το αντικείμενο που χειρίζεσαι και λειτουργείς τυποποιημένα.

Η παραπληροφόρηση δεν γίνεται από τύχη και μέσα από αυτήν δεν περιγράφεται μόνο το γεγονός, αλλά το κατευθύνει εκεί που θέλει, εξαγοράζοντας όσες συνειδήσεις βρεθούν μπροστά της. Δε διαμορφώνει μόνο την κοινή γνώμη. Διαμορφώνει το γεγονός το ίδιο. Φτιάχνει μια δική της πραγματικότητα για να εκμεταλλευτεί για λογαριασμό της το γεγονός, θυσιάζοντας στο βωμό της σκοπιμότητας την αλήθεια, που είναι λέξη για να χωράει μέσα της πολλά. Είναι όμως και μια έννοια που έχει χάσει τη σημασία της.

Για τον λόγο αυτόν μια ομάδα ανθρώπων δημιούργησε το realoraiokastro, στην προσπάθειά τους να υπάρχει ο σεβασμός στην αλήθεια, με γεγονότα και ειδήσεις όχι μόνο από το Ωραιόκαστρο, αλλά και από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ομάδα realoraiokastro 9 Ιανουαρίου 2016

Μοίρασε το άρθρο!