Το καλοκαίρι τώρα αρχίζει: Το νησί που επέλεξαν μαζικά φέτος οι Έλληνες θα έχει… Αύγουστο 2 μήνες ακόμα

 

Και η φετινή τουριστική σεζόν ήταν λόγω πανδημίας ιδιαίτερα δύσκολη. Πολλά ελληνικά νησιά δεν κατάφεραν να καλύψουν τη ζημιά από τον covid και ακόμα και τα… παραδοσιακά μεγαθήρια του είδους είδαν μειωμένη κίνηση και πολλές ακυρώσεις.

Στους νικητές της εφετινής σεζόν σίγουρα μπαίνει η Κάρπαθος η οποία ειδικά μετά τον Ιούλιο είδε την κίνηση να αυξάνεται σημαντικά. Οι Έλληνες την επέλεξαν μαζικά φέτος, όπως και οι Αμερικάνοι τουρίστες οι οποίοι γέμισαν κυριολεκτικά όλα τα χωριά του νησιού.

Και τα καλύτερα έρχονται καθώς το καλοκαίρι στην Κάρπαθο μόλις αρχίζει. Οι θερμοκρασίες Αυγούστου θα συνεχιστούν περίπου δυο μήνες ακόμα καθώς μιλάμε για ένα από τα πιο ζεστά νησιά, που αξίζει να το επισκεφτείς τώρα που οι άλλοι θα αρχίσουν να φεύγουν.

 Σίγουρα την Κάρπαθο αξίζει να την επισκεφτείς και στην καρδιά του καλοκαιριού, αν όμως θες να δεις τις ομορφιές της, μακριά από κόσμο, συγχρωτισμό και βαβούρα, κάνε υπομονή και περίμενε ως τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη. Ο καιρός θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Οι παραλίες θα είναι σαν προσωπική πισίνα και το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολεί θα είναι και κοιτάς τον διπλανό σου, αν φοράει μάσκα ή όχι. Το πιο πιθανό τότε είναι να μην υπάρχει διπλανός…

Η Αμμοοπή, η Αχάττα, η πολυβραβευμένη παραλία της Καρπάθου με τα κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά (Άπελλα), η Κυρά-Παναγιά και ο Διακόφτης θα σε περιμένουν για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Η Κάρπαθος (και) προς τα τέλη του καλοκαιριού είναι ο ιδανικός προορισμός για ζευγάρια και οικογένειες. Οι τιμές της θα είναι τουλάχιστον 40% πιο κάτω απ’ ό,τι είναι τώρα και οι επιλογές σου για φαγητό και ποτό θα είναι άφθονες.

Ταβερνάκια με εξαιρετικές τιμές και μεγάλες μερίδες θα σε περιμένουν για να ανακαλύψεις τις εκπληκτικές μακαρούνες και τις λαδόπιτες. Αν δεν σε νοιάζει τόσο η σιλουέτα σου, τότε μπορείς να δοκιμάσεις και ζυμωτό ψωμί μαζί με τυρί «Μανούλι». Όταν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις για τι έργο τέχνης μιλάμε…

Αν σου αρέσει το σέρφινγκ, τότε σίγουρα η Κάρπαθος είναι το νησί σου. Θα έχεις την ευκαιρία να δεις ή να κάνεις καθώς υπάρχουν παραλίες ιδανικές για το συγκεκριμένο σπορ.

Το σίγουρο είναι ότι αν αντέξεις τη ζέστη του καλοκαιριού και προτιμήσεις διακοπές τον Σεπτέμβρη θα είσαι από τους τυχερούς της χρονιάς. Στην Κάρπαθο θα κάνεις τις πιο ανέμελες και ποιοτικές διακοπές της ζωής σου…

 Κάρπαθος - εικόνες που θα σε κάνουν να λατρέψεις - Kifisia-Life
ΚΑΡΠΑΘΟΣ – Vai Travel

Μοίρασε το άρθρο!