Το έργο ύδρευσης, η ανακάλυψη της … Αμερικής και οι ψευδείς μαρτυρίες!

Το έργο ύδρευσης, η ανακάλυψη της … Αμερικής και οι ψευδείς μαρτυρίες!
Στα δικαστήρια θα απολογηθούν η κα. Βέσκου και ο κ. Μοσχόπουλος.
Πώς μπορεί να κόπτονται μερικοί ότι βλέπουν μπροστά για τον τόπο ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους; Και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά εμφανίζονται τώρα σαν να ανακάλυψαν την Αμερική για ένα έργο το οποίο δεν πήραν χαμπάρι ή ηθελημένα δεν ήθελαν να το πάρουν!
Και ενώ όλοι γνωρίζαμε ότι το έργο είχε γίνει από το 2015, βρισκόταν εκεί, μπροστά στα μάτια τους, τόσο ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών του Δήμου Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Καρασαββίδης όσο και ο αρχηγός του /συναυτουργός του, προς ώρας Δήμαρχος του εν λόγω Δήμου, κ. Παντελής Τσακίρης, έψαχναν να το βρουν!
Δεν άκουγαν την αλήθεια δεν έβλεπαν την επαναλειτουργία του συστήματος πυρόσβεσης στο δασόκτημα του Ωραιοκάστρου και της υδροδότησης από εκεί του Μελισσοχωρίου, αλλά αντίθετα λασπολογούσαν εναντίον μου, με λοιδορούσαν, με συκοφαντούσαν με δόλια δημοσιεύματα και μεθοδευμένες καταγγελίες.
Ο δε δήμαρχος μάλιστα, προφητικά, είχε παροτρύνει στη συνεδρίαση της 15/12/ 2021 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου, τους τρίτους που τον εγκαλούσαν για ελέγχους που γίνονταν για τα …πεπραγμένα του ίδιου και της διοίκησής του από όργανα της ΕΑΔ, να μην βιάζονται να κρίνουν από τις καταγγελίες και από τους ελέγχους, αλλά από τα αποτελέσματα τους, γιατί συμβαίνουν εκπλήξεις.
Και η «δυσάρεστη» έκπληξη ήταν για τους ίδιους, με την δικαίωση μου από τους κ.κ. Εισαγγελείς Πλημ/κών Θεσσαλονίκης και Εφετών Θεσσαλονίκης, με την υπ. αριθ. 407/2023 διάταξη του πρώτου και την υπ. αριθ. ΑΒ 23-2492/2023 εγκριτική αυτής πράξη του δεύτερου, που για εμένα βέβαια δεν μπορούσε παρά να είναι ένα αποτέλεσμα αναμενόμενο, στο μέτρο που απλά αντανακλά την πραγματικότητα.
Και ας αρχίσουν λοιπόν τώρα όσοι εμπνεύστηκαν και υιοθέτησαν το …παραμυθάκι του «ανύπαρκτου έργου και των άγνωστων εργολάβων», μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και οι κ.κ. Κυριακίδου Ευδοξία και Αθανάσιος Μοσχόπουλος, να «απολογηθούν» στους πολίτες γιατί αχρήστευσαν ένα τόσο σημαντικό έργο για τη ζωή, την υγεία, την περιουσία και την ασφάλεια των πολιτών και των κατοίκων του Δήμου μας.
Βέβαια για τους τελευταίους, θα ακολουθηθούν οι ενδεδειγμένες ενέργειες μου ενώπιον των αρμοδίων αρχών και δικαστηρίου για ψευδείς μαρτυρίες.
Αστέριος Γαβότσης
Πρώην Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

 

 

Μοίρασε το άρθρο!