Την Κυριακή στις 9 το βράδυ, όλοι στα μπαλκόνια, να χειροκροτήσουμε τον ”δημοσιογραφίσκο”

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ:

Σχολιάζει ποιος; Αυτός που μεγάλωσε μέσα στο ΠΑΣΟΚ, κουμπάρεψε με ΝΔ, στήριξε ΣΥΡΙΖΑ και ξαναφόρεσε τώρα το μπλε του κουστούμι. Εργαζόταν για έναν υποψήφιο δήμαρχο, τον πούλησε για να πάει με άλλον (ανεπιτυχώς), στις εκλογές του 2019 στήριξε άλλον υποψήφιο- μας συγχωρείται αλλά έχουμε χάσει την μπάλα- με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο άνθρωπος εκεί που πήγαινε να βγει δήμαρχος, στο τέλος δεν θα εκλεγόταν ούτε δημοτικός σύμβουλος. Η συνέχεια; Θα ήταν μεγάλη ανοησία να ρωτήσουμε.

Απλά τον άφησε και αυτόν να κρέμεται στα ”μανταλάκια”. Τέτοια πολιτική και αυτοδιοικητική σταθερότητα, δεν βλέπουμε ούτε στο κοινοβούλιο. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στις εκλογές του 2023, θα σχηματίζουν ουρά. Με δύο μέτρα απόσταση, βεβαίως βεβαίως. Αλήθεια, μπορούμε έναν τέτοιο άνθρωπο να τον πάρουμε στα σοβαρά και να πιστέψουμε όσα γράφει; Και όμως πρέπει. Στις δύσκολες αυτές ώρες, μας κρατάει συντροφιά με τις κωμωδίες που ανεβάζει. Την Κυριακή στις 9 το βράδυ, όλοι στα μπαλκόνια, να τον χειροκροτήσουμε. 

”Άκου Ανθρωπάκο” θα έλεγε  ο Βίλχελμ Ράιχ στον αποτυχημένο δημοσιογραφίσκο  του δήμου μας. Σίγουρα οι πολίτες  Ωραιοκάστρου  μπορεί να τον γνωρίζουν, αλλά δε γνωρίζουν τις μεθοδεύσεις του. Η ”λαϊκή” αυτή φιγούρα της τοπικής δημοσιογραφίας, που μέσα από ”στημένες”συνεντεύξεις, με ”στημένες” ερωτήσεις και ”στημένες” απαντήσεις, προσπαθεί να ”εκβιάσει” καταστάσεις, έχει πάντα γραμμένο στο κούτελο του: «όλα τα αγοράζω και όλα τα πουλάω».Σ αυτά η αλήθεια να λέγεται, είναι ασυναγώνιστος.

Κάποτε μια γιαγιά σε μια επαρχία, είπε μία κουβέντα, που όταν την ακούσαμε, γελάσαμε. Τη λέμε ακριβώς όπως μας την είπε… Και βέβαια δεν εννοούσε το κατά τ’ άλλα συμπαθέστατο θηλαστικό… Εννοούσε το δίποδο. «Το γουρούνι, παιδάκια μου, ξέρει μια γλώσσα. Κάνει γκουτς. Ότι και άλλο να του πεις, δεν θα σε ακούσει… Και αν θέλεις να το αντιμετωπίσεις, πρέπει να γίνεις ενάμισυ»

Ώρες αγωνίας λοιπόν για τον αποτυχημένο και ασήμαντο δημοσιογραφίσκο που κουτσομπολεύει πολύ,αναπαράγοντας φήμες, νομίζοντας ότι με αυτό έχει και άποψη. Μικροπωλητής ειδήσεων,έγινε το φερέφωνο των αναξιοπαθούντων πολιτικών, δημάρχων και δημοτικών συμβούλων. Ένα άτομο που έχει εξάρτηση με την παραπληροφόρηση ψάχνοντας τα θύματα του με κατασκευασμένες ειδήσεις.

Ένα άτομο που δεν έχει δουλέψει και κάπου σοβαρά,απεναντίας όπου και αν προσπάθησε έφαγε πόρτα λόγω της ανεπάρκειάς του. Μικροπωλητής ειδήσεων χωρίς διασταυρωμένες πληροφορίες με σκοπό τον εντυπωσιασμό του κοινού, ασελγώντας απέναντι στην έγκυρη δημοσιογραφία, έκανε δυστυχώς χόμπι του, να εξευτελίζει και να απαξιώνει αυτό το λειτούργημα, υπηρετώντας συγκεκριμένα κάθε φορά συμφέροντα του εκάστοτε εργοδότη του.

Απαραίτητη η γονική συναίνεση για όποιον παρακολουθεί τα ρεπορτάζ του.

Μοίρασε το άρθρο!