Συνέντευξη – Ποταμός του Αστέριου Γαβότση: Τι είπε για Σ.Αναστασιάδη και Βράνο

 
Για τους λόγους που τον οδήγησαν στο εκλογικό αποτέλεσμα, έδωσε συνέντευξη τύπου ο τέως δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, μιλώντας για όλα και για όλους. Το RealOraiokastro.gr, παρουσιάζει ξεχωριστά τα θέματα της συνέντευξης, ξεκινώντας πρώτα για όσα ειπώθηκαν για την ΝΔ, και για τον κ.Καράογλου, και σήμερα παρουσιάζουμε, όσα ειπώθηκα για τον Σ.Αναστασιάδη και Βράνο.
Ο Αστέριος Γαβότσης αφού αναφέρθηκε στους λόγους αλλά και τις αιτίες, που κατά την άποψη του, προκάλεσαν το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Ωραιοκάστρου, ανέλυσε ορισμένα καίρια ζητήματα, κάποια από τα οποία συνδέονται και με την κατάσταση, η οποία θα επικρατήσει στον Δήμο από 1ης Σεπτεμβρίου και μετά. Επίσης επισήμανε το γεγονός πως δεν σκοπεύει να αναμειχθεί εκ νέου στην πολιτική με οποιαδήποτε μορφή της, οπότε δεν έχει και κανένα συμφέρον πια.
Όσον αφορά για τα πολιτικά πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος, ο Αστέριος Γαβότσης είπε χαρακτηριστικά για τον κ.Αναστασιάδη και τον κ.Βράνο, τα εξής:
Ο Σ.Αναστασιάδης ήταν ένας απλός εκτελωνιστής και εγώ ένας απλός γιατρός, όταν γνωριστήκαμε και είχαμε μια ανθρώπινη σχέση. Τον είχα βοηθήσει και με είχε βοηθήσει όταν ήμουνα δήμαρχος Μυγδονίας. Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι πριν τις εκλογές υπήρξε ρήξη, όταν στέλεχος της παράταξης μου, μια νεαρή κυρία, παιδί του κομματικού μηχανισμού του κ.Αναστασιάδη, ερωτοτροπούσε, και λίγο πριν τις εκλογές πήγε σε άλλη παράταξη. Αυτός ήταν και ο λόγος που με πήρε τηλέφωνο, να απολογηθεί ότι δεν γνώριζε τίποτε. Εγώ όμως ήξερα ότι το συγκεκριμένο άτομο καθοδηγούνταν από τον κ.Αναστασιάδη, και επομένως ήταν πίσω από τα γεγονότα.
Δεν ήταν επίσης τυχαίο ότι στέλεχος της πλειοψηφούσας παράταξης, μέσα στο χωριό μου την Λητή, αν και άγνωστος, πήρε 125 ψήφους. Ο κ.Αναστασιάδης ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις μαζί του, έκανε συγκέντρωση με πυρήνες της ΝΔ, για τον σκοπό αυτόν. Εδώ θα πρέπει να τονιστεί, ότι δύο μήνες πριν τις εκλογές, μου υπόσχονταν ότι το συγκεκριμένο αυτό στέλεχος, θα μου τον έφερνε σαν υποψήφιο, μιλώντας απαξιωτικά, για τον κ.Τσακίρη.
Σημαντικό είναι ότι όταν τον κάλεσα στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Μεσαίο, η απάντηση του ήταν: ποιος σου είπε ότι εγώ είμαι ενάντια στην λειτουργία του λατομείου. Αυτά προς γνώση των πολιτών και της Καλλιθέας και του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.
Στο σημείο αυτό να αναφέρω τόσο ο κ.Καράογλου όσο και ο κ. Αναστασιάδης, οι οποίοι ανοιχτά και απροκάλυπτα με «άδειασαν» είτε με πράξεις, είτε με παραλείψεις τους, τους προκαλώ εάν έχουν αντίρρηση για τα όσα έχω πει για αυτούς, να την διατυπώσουν αργότερα σε εσάς, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ σας. Εκτός και εάν είναι πάρα πολύ απασχολημένοι με τον προεκλογικό τους αγώνα…
Όσον αφορά τον κ.Βράνο, ο οποίος προΐστανται της Β Θεσσαλονίκης της ΝΔ, τον είχα επισημάνει ότι από την θέση αυτή, δεν πρέπει να παρέχει την στήριξη σε κανένα από τους τέσσερις υποψήφιους. Αυτός βέβαια απροκάλυπτα, στήριξε τον κ.Τσακίρη, και όλοι γνωρίζουμε ότι η σύζυγος του θα τοποθετηθεί Γενική Γραμματέας του δήμου μας. Αν αυτό δεν είναι στα πλαίσια της συναλλαγής μιας κομματικής στήριξης, εγώ θα ζητήσω συγνώμη.
ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Θ.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

Μοίρασε το άρθρο!