Στις γειτονιές τους κάλεσαν οι κάτοικοι του Πετρωτού τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου Ανέστη Πολυχρονίδη

Στις γειτονιές τους κάλεσαν οι κάτοικοι του Πετρωτού τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου Ανέστη Πολυχρονίδη –Σε εξέλιξη η δράση «Μιλήστε με τον Ανέστη στις γειτονιές»

«Αυτοψία» στις γειτονιές όλων των κοινοτήτων του δήμου Ωραιοκάστρου, για να καταγράψει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, πραγματοποιεί αυτές τις μέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης. Στο πλαίσιο αυτό ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» επισκέφθηκε το Πετρωτό ανταποκρινόμενος άμεσα στην πρόσκληση των κατοίκων του.

Ειδικότερα, η συνάντηση στο Πετρωτό πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της ανοιχτής συζήτησης «Μιλήστε με τον Ανέστη» που διοργανώθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου. Οι κάτοικοι κάλεσαν τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου προκειμένου να μιλήσουν επί τόπου για τα ζητήματα που του είχαν επισημάνει στην πρόσφατη συνάντησή τους. Στην «αυτοψία» που έκανε ο κ. Πολυχρονίδης στις γειτονιές του Πετρωτού κατέγραψε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη ενός αντιπλημμυρικού έργου στην περιοχή, αλλά και του καθαρισμού μιας παρόχθιας έκτασης του Γαλλικού ποταμού που έχει μετατραπεί σε χωματερή. Επίσης είδε από κοντά μια επικίνδυνη κακοτεχνία σε σημείο του οδικού δικτύου που, σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης, εγκυμονεί κινδύνους για τους οδηγούς.

Στα προβλήματα που επισήμαναν οι κάτοικοι του Πετρωτού περιλαμβάνονται, ακόμη, η κακή ποιότητα φωτισμού των δρόμων και οι υψηλές ταχύτητες τις οποίες αναπτύσσουν οι οδηγοί οι οποίοι διέρχονται με τα αυτοκίνητά τους από το χωριό. Επίσης, ζήτησαν βελτιώσεις στον δρόμο που οδηγεί προς το μοναστήρι του Μεσαίου.

Η δράση «Μιλήστε με τον Ανέστη στις γειτονιές» συνεχίζεται και οι πολίτες μπορούν να καλούν τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στέλνοντας email στο sinergasiatora@gmail.com για να συζητήσουν επί τόπου τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Μοίρασε το άρθρο!