Πότε θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη οι πολιτικοί αρχηγοί

 

Λιγότερο από 20 μέρες απομένουν για να στηθούν οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές τις 21ης Μαΐου και οι «μηχανές» των κομμάτων δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς, προκειμένου να καταφέρουν να οργώσουν τις εκλογικές περιφέρειες, να περάσουν τα μηνύματά τους ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης αλλά και να παρουσιάσουν τις βασικές θέσεις των προγραμμάτων τους.

Η επίσκεψη του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου.

Σε ό,τι αφορά στην επίσκεψη του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, η ημερομηνία που έχει κλειδώσει μέχρι στιγμής είναι η 16η Μαΐου, ενώ η ομιλία του θα γίνει στο λιμάνι.

Η προεκλογική επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη, είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαΐου. 

Στις 15 Μαΐου αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. «Η συγκέντρωση με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 15/5 , στις 19.30, στον Λευκό Πύργο.

Σε ό,τι αφορά την κεντρική προεκλογική ομιλία του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Βελόπουλο στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Πιθανή ημερομηνία για την προεκλογική επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του κόμματος, Γιάνη Βαρουφάκη στη Θεσσαλονίκη, θεωρείται η 18η Μαΐου.

 

Μοίρασε το άρθρο!