ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ

images

29/04/2016

Εσείς γνωρίζετε πόσες φορές την ημέρα ξεκλειδώνετε το κινητό σας; Η Appleγνωρίζει ότι ο μέσος κάτοχος iPhone ξεκλειδώνει το κινητό του περίπου 80 φορές την ημέρα. Οι πληροφορίες έρχονται από τον αναλυτή Ben Bajarin, που συμμετείχε σε μια σύσκεψη για την ασφάλεια στα γραφεία της Apple.

Δεδομένης μιας 12ωρης χρήσης του iPhone κατά τη διάρκεια του 24ωρου, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες iPhone ελέγχουν το κινητό τους 6 με 7 φορές την ώρα, ή κάθε 10 λεπτά.

Προηγούμενη έρευνα για τους κατόχους Android είχε δείξει ότι οι χρήστες ξεκλειδώνουν το κινητό τους 110 φορές την ημέρα.

Σκοπός της Apple με τους παραπάνω αριθμούς δεν είναι να δείξει πόσο εθισμένοι είμαστε με τα κινητά μας, αλλά θέλησε να δώσει έμφαση στο πόσο πιο εύκολο είναι να χρησιμοποιούμε τον αισθητήρα TouchID αντί για κωδικούς, προκειμένου να ξεκλειδώσει το κινητό.

Η ίδια έχει αναγάγει την ασφάλεια του iPhone σε πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό και θέλει αυτό να συνάδει με την καλή εμπειρία χρήσης. Όπως αναφέρει ο Bajarin, φανταστείτε να ξεκλειδώναμε το κινητό μας 80 φορές την ημέρα και να χρειαζόταν να βάζουμε έναν 8ψήφιο κωδικό κάθε φορά. Το TouchID δεν κρατά απλά ασφαλή τα δεδομένα των χρηστών, αλλά βοηθά και στην εξοικονόμηση χρόνου.

Πηγή techblog.gr

Μοίρασε το άρθρο!