Προβλήθηκε  από τον ΠΑΟΚ το ντοκιμαντέρ για την κατάκτηση του Κυπέλλου

 

Προβλήθηκε  από τον ΠΑΟΚ το ντοκιμαντέρ για την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να παρουσιάζει σήμερα τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά. Μια βραδιά ΠΑΟΚ. Με εκπλήξεις, ιδιαίτερους καλεσμένους, ένταση και συναίσθημα. Η οικογένεια του Δικεφάλου συγκεντρώθηκε στο θερινό κινηματογράφο του Cineplexx για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Final 2018 – The Movie.

Ρόλο παρουσιαστή για να υποδεχτεί τον κόσμο στην αίθουσα, αλλά κι όσους έβλεπαν ζωντανά από το PAOK TV ανέλαβε ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος βγήκε στον αέρα ζωντανά από την Κρήτη! Συμπαρουσιαστές του ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο Τζάλμα Κάμπος, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο κι ο Δημήτρης Πέλκας που επίσης μίλησε σε ζωντανή σύνδεση.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος, με τον Υπεύθυνο New Media Παναγιώτη Αρωνιάδη και τον σκηνοθέτη Κώστα Αμοιρίδη έδωσαν το στίγμα της ταινίας μιλώντας για την ιστορία πίσω από αυτό το εγχείρημα και το συμβολισμό του για τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του.

Στη συνέχεια τα φώτα έσβησαν και ο κόσμος είδε το ντοκιμαντέρ που τελείωσε με τους καλεσμένους να χειροκροτούν όρθιοι και τον μεγάλο Γιώργο Κούδα συγκινημένο να δίνει συγχαρητήρια για μια ταινία που «θα μείνει στην ιστορία και θα εξηγεί στον κόσμο τι είναι ο ΠΑΟΚ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μοίρασε το άρθρο!