Πρακτικές μαφίας στο τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου

Πρακτικές μαφίας στο τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου

Απειλές κατήγγειλε η πρώην πλέον αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου σε συνέντευξη που έδωσε σε τοπικό διαδικτυακό μέσο. Συμφώνα με τα όσα είπε της ζητήθηκε να κάνει επί λέξει “ ότι έχει πάθει εγκεφαλικό” κατά την συμμετοχή της στα τοπικά συμβούλια. Κοινώς να συμπεριφέρεται όπως τα υπόλοιπα πολιτικά δεκανίκια” της διοίκησης Τσακίρη. Όταν αρνήθηκε, όπως δηλώνει, δέχτηκε καταρχήν απειλές η ίδια, βρήκε σκασμένα και τα δύο λάστιχα του αυτοκίνητου της, στην συνέχεια απειλητικό τηλεφώνημα δέχτηκε η μητέρα της και ο σύζυγος της, την απείλησαν ακόμη και για το παιδί της.

Ποιος διοικεί το Ωραιοκαστρο στο Παρασκήνιο ; Ποιος παίζει τον ρόλο του αντ’αυτου ; Για ποιο Δημοκρατικό ήθος μιλάμε; Αυτό ήταν το νέο ήθος διοίκησης που επικαλείτο προεκλογικά?

Είναι αδιανόητη αυτή η συμπεριφορά, ποιός ωφελείται από αυτόν τον εκφοβισμό ; Πρέπει να επιληφθούν άμεσα οι αρχές. Επίσης αποκάλυψε στην ιδία συνέντευξη και το σχέδιο του δημάρχου για την εκλογή του “Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης”. Ο υποψήφιος παραταξιακός “συμπαραστάτης” σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα δήλωσε από την αρχή της εκλογής του στο τοπικό, ότι αφού δεν έγινε πρόεδρος δεν ενδιαφέρεται για το τοπικό συμβούλιο και το έκανε πράξη απουσιάζοντας επανειλημμένως, προσδοκώντας άλλη “καρέκλα” πλέον, αυτή του “συμπαραστάτη”. Αυτά είναι τα στελέχη και οι συνοδοιπόροι της διοίκησης Τσακίρη, μόνο για την “καρέκλα”. Δεν είναι λίγοι αυτοί που και πρόσφατα συντάχθηκαν με την διοίκηση για να λάβουν ως αντάλλαγμα μια θέση για το ‘’καλό’’ του τόπου. Δυστυχώς αποκαλύπτεται από μέσα πλέον ότι η διοίκηση ολισθαίνει επικίνδυνα χάνοντας το μέτρο με μόνο γνώμονα την αλαζονεία, το μικροπολιτικό συμφέρον, και την ανέλκυση σε άλλο πολίτικο σκαλοπάτι.

Μοίρασε το άρθρο!