Ποια mail καταργούνται από την 1η Απριλίου – Τι πρέπει να κάνετε

Την 1η Απριλίου -και όχι στις 4 Μαρτίου όπως είχε ανακοινώσει αρχικά- θα προχωρήσει τελικά η

Vodafone στην οριστική κατάργηση των λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @hol.gr. Η παράταση δόθηκε για να προλάβουν οι χρήστες να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Από την 1η Απριλίου και μετά θα διακοπεί η πρόσβαση στα email@hol.gr και δεν θα είναι πλέον δυνατή η λήψη και η αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων από αυτούς τους προσωπικούς λογαριασμούς.

Οι λογαριασμοί @hol.gr αποτελούσαν «κληρονομιά» από την Ηellas Οnline (HOL), τον εγχώριο πάροχο διαδικτύου που είχε εξαγοράσει η Vodafone στην Ελλάδα.

Η Vodafone ανακοίνωσε ότι η απενεργοποίηση των ηλεκτρονικών λογαριασμών γίνεται στο πλαίσιο αναβάθμισης των συστημάτων και των υπηρεσιών της.

Όπως ανέφερε σε μήνυμά της προς τους κατόχους e-mail@hol.gr «η δομή του μηχανισμού που χρησιμοποιεί η υπηρεσία του συγκεκριμένου email, πλέον δεν ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες που στοχεύουμε να απολαμβάνετε από το δίκτυο μας».

Οι χρήστες καλούνται πλέον να «μετακομίσουν» σε κάποια άλλη πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Gmail της Google. Η Vodafone διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι θα μεριμνήσει, ώστε να δημιουργηθεί αυτόματη απάντηση που θα ενημερώνει ότι το συγκεκριμένο email@hol.gr έχει πλέον καταργηθεί.

Η αυτόματη απάντηση θα διατηρηθεί για διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία κατάργησης του email. Ο χρήστης μπορεί επίσης να δημιουργήσει δικό του μήνυμα ενημέρωσης, όπου θα περιλαμβάνει τη νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.

Μοίρασε το άρθρο!