Πέθανε η μητέρα των δύο αδερφών που είχαν αυτοκτονήσει τον Ιούλιο

Δραματικά έπεσε η αυλαία για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχτηκε στις αρχές Ιουλίου στην οδό Σμύρνης της Πάτρας.

Θυμίζουμε ότι στις 2 Ιουλίου βρέθηκαν νεκρά δυο αδέλφια, μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Σμύρνης ενώ η ηλικιωμένη μητέρα τους νοσηλευόταν σε ίδρυμα της περιοχής. Τα δύο αδέλφια εντοπίστηκαν νεκρά στο ισόγειο διαμέρισμα διώροφης κατοικίας, και πρόκειται για δίδυμους ηλικίας περίπου 45 χρόνων, και μιλάμε για διπλή αυτοκτονία.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου (21/08), «έφυγε» κι αυτή από τη ζωή, χωρίς να γνωρίζει πως τα δυο παιδιά της, δεν υπήρχαν στη ζωή.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όλη την Πάτρα, καθώς μέσα σε 70 μέρες, ξεκληρίστηκε μια ολόκληρη οικογένεια. Η μητέρα τους θα κηδευτεί τη Δευτέρα με δαπάνες του ιδρύματος.

Πηγή:tempo24.gr – patrastimes.gr

Μοίρασε το άρθρο!