Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος φιλανθρωπίας από τον ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ

Πραγματικά ο πιο διασκεδαστικός τρόπος φιλανθρωπίας!

Την Κυριακή 17/12/17 το ΔΣ του συλλόγου εθελοντών ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ διοργανώνουν καραόκε πάρτυ!
Στο cafe bar the openhouse στο Ωραιόκαστρο στην οδό Κομνηνών 47 και Λ.Δημοκρατίας γωνίας.
Δεν έχετε να κάνετε τίποτα παραπάνω απο το κλείσετε τραπέζι στο 2310 696959 και να απολαύσετε τις παροχές του καταστήματος με την ευκαιρία να επιδείξετε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες! Κέφι τραγούδι και χαμόγελα θα είναι ο τρόπος για να στηρίξετε το έργο της προσφοράς του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ.
Συνύπαρξη στην διασκέδαση με καλό σκοπό!
Στο πάρτυ συμμετοχή έκπληξη θα εχουν και δυο φωνές γνωστές φωνές της Θεσσαλονίκης, δυο Μαρίες που μας συντροφεύουν στο ραδιόφωνο! Η Μαρία Σαμολαδά και η Μαρία Στύλου!

Διάλεξε το αγαπημένο σου τραγούδι και διασκέδασε για καλό σκοπό!

Το ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ μας συστήνεται:

Μια παρέα ανθρώπων, που κατοικούν και δραστηριοποιούνται στο Ωραιόκαστρο, ευαισθητοποιημένοι από την ύπαρξη του ξενώνα φιλοξενίας ανηλίκων « Το Σπίτι Της Άρσις» αποφάσισαν να βοηθήσουν εθελοντικά για την εύρυθμη λειτουργία του ξενώνα και να καλύψουν ένα μέρος από τις ανάγκες του.

Ο “ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ” Σύλλογος Εθελοντών Ωραιοκάστρου και φίλων ξενώνα “Το Σπίτι της Αρσις” ιδρύθηκε το 2011, ως φυσική εξέλιξη αυτής της παρέας .

Τον Φεβρουάριο του 2013, ο ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ τροποποιεί το καταστατικό του, ύστερα από απόφαση της ΓΣ των μελών και προσθέτει στους σκοπους του την υποστήριξη οικογενειών που χρήζουν βοήθειας.

Τον Μαϊο του 2013. ξεκινά η δράση “Χρειάζομαι-Προσφέρω”. Καθώς ο σύλλογος δέχεται συχνά προσφορές απο φίλους σε μεταχειρισμένα είδη, οι εθελοντές αποφασίζουν να δουλέψουν ώστε τα είδη αυτά να διατίθενται με φροντίδα όπου υπάρχει ανάγκη. Με τη δράση αυτή διανέμονται έπιπλα, συσκευές και οικιακός εξοπλισμός αλλά και ρούχα, παιχνίδια κλπ.

Τον Ιούνιο του 2016 ή εθελόντρια Μαρίλη Χαρίση διαθέτει στο σύλλογο ιδιόκτητη αποθήκη 200 τμ και γεννιέται η ιδέα της ΚΟΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ.Ο συλλογος έχει πια μια έδρα για να συγκεντρώνει και να διανέμει όσα του προσφέρουν οι φίλοι και εθελοντές.

ΣΗΜΕΡΑ
– Συνεχίζουμε να είμαστε καθημερινά δίπλα στον ξενώνα και να στηρίζουμε τις τακτικές και έκτακτες ανάγκες των παιδιών.
– Συνεχίζουμε να στηρίζουμε 15 οικογένειες του τόπου μας με τακτικές παροχές σε τρόφιμα, ρούχα, χαρτικά αλλά και με κάλυψη εξόδων θέρμανσης και υγείας.
– Οργανώνουμε την κοινωνική αποθήκη και αναζητούμε ράφια και έπιπλα για τον χώρο μας. Επίσης, ελπίζουμε στην προσέλευση εθελοντών που θα δουλέψουν μαζί μας.

Έλα και συ!
Δεν ξοδεύεται η αγάπη!

Μοίρασε το άρθρο!