Ο ΠΑΟΚ γιόρτασε τα 90 χρόνια ζωής του παρουσία μεγάλων μορφών της ιστορίας του ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

22/04/2016

Ο Φερνάντο Σάντος και ο Πάμπλο Γκαρσία… ξεσήκωσαν τον κόσμο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με τις κορυφαίες ατάκες τους (“όταν γίνεσαι ΠΑΟΚ, πεθαίνεις και ΠΑΟΚ” και “επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς”). Ο Λαυρέντης και ο Τάσος Κωτούλας με την τρομπέτα τους έντυσαν μουσικά με “ασπρόμαυρο” χρώμα την εκδήλωση και παράλληλα βοήθησαν ο ΠΑΟΚ να αποτίσει φόρο τιμής σ’ αυτούς που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας τον.

Οι μεγάλες μορφές όλων των αθλημάτων και κυρίως του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ παρέλασαν επί σκηνής κερδίζοντας άφθονο το χειροκρότημα. Ο γνωστός σε όλους Γιαννάκης, “από την ιδιαίτερη θέση στη οποία βρίσκεται” έκανε τους πάντες να δακρύσουν και τον Σαββίδη να του δώσει ένα στοργικό χάδι.

Τα παιδάκια των Ακαδημιών τραγούδησαν για τον ΠΑΟΚ, μαζί με τον Σαββίδη και ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έκανε μία ομιλία γεμάτη από την αυτοπεποιθηση ενός Πόντιου που έχει μάθει να τηρεί τον λόγο του, όπως είπε, υποσχόμενος: “Θα φέρω χαρά στην Τούμπα”.

Σίγουρα, υπήρξαν και αστοχίες, λάθη κακή οργάνωση και ταλαιπωρία στο θέμα της προσέλευσης των προσκεκλημένων, ωστόσο είναι μία εκδήλωση που είχε λάμψη που αρμόζει στον εορτασμό 90 χρόνων ιστορίας του συλλόγου.

Οι πιο συγκινητικές στιγμές της εκδήλωσης ήρθαν όταν ο Σαββίδης στο πρόσωπο του Γιαννάκη βράβευσε τον Ανώνυμο οπαδό του ΠΑΟΚ.

Μία φωτογραφία δύο παίκτες-θρύλοι. Ο “Μεγαλέξανδρος” Γιώργος Κούδας και ο “Καίσαρας” Σταύρος Σαράφης.

Ο μεγάλος Λάμπης Κουιρουκίδης, σούπερ σκόρερ της δεκαετία του ’50 και άνθρωπος για τον οποίο ο Κούδας είπε χθες ότι του πέρασε το DNA ΠΑΟΚ.

Ήρθε ξένος και έγινε Ελληνας και ΠΆΟΚτσής ο Νέτο Γκουερίνο που χάρισε τστον ΠΑΟΚ το πρώτο του πρωτάθλημα το 1976 με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ.

Δύο φερέλπιδες προπονητές, ο Γκαρσία και ο ΊΒιτς παρόντες στην εκδήλωση με τις συζύγους τους.

Ενα όμορφο ζευγάρι, ο Στέφανος Αθανασιάδης με τη σύντροφό του Δώρα Γουγούση.

Ο Αλβες Λίνο, σκάουτερ πλέον του ΠΑΟΚ δίπλα στον τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και τη σύζυγό του.

Από τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει ο πάπα-ΠΑΟΚ.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης σε αναμνηστική φωτογραφία με τον Απόστολο Τερζή και τον Κώστα Λαγωνίδη με τους οποίους έχει συνεργαστεί επί χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Νίκος Βεζυρτζής και… Μάτζικ, Νίκος Σταυρόπουλος σε μία συγκινητική στιγμή.

Πάντα λαμπερό το ζευγάρι Ζαγοράκης-Λίλλη.

Όταν μιλάμε για ΠΑΟΚτσήδικο πάθος το μυαλό μας πάει σίγουρα σε Μουσλίμοβιτς και Γκαρσία.

Ο χαιρετισμός Ρεντζιά-Πρέλεβιτς τα λέει όλα!

Οι οπαδοί στο Λευκό Πύργο

Λίγες ώρες πριν την εκδήλωση στο Μέγαρο, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έστησαν το δικό τους πάρτι στο Λευκό Πϋργο, απ’ όπου και τα στιγμιότυπα.

πηγή sport 24

Μοίρασε το άρθρο!