Ο Δημήτρης Καρασαββίδης υποψήφιος με τους «Πρωταγωνιστές Ξανά» του Παντελή Τσακίρη

Στο πλευρό του Παντελή Τσακίρη πρόκειται να δώσει τη μάχη των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών ο Δημήτρης Καρασαββίδης, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου.

Η απόφαση του κ. Καρασαββίδη να κατέλθει υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» ανακοινώθηκε επισήμως χτες, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης παρουσία του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη.

Ο Δημήτρης Καρασαββίδης είναι πρωτότοκος γιος πολύτεκνης οικογένειας. Γεννήθηκε στο Ωραιόκαστρο το 1963, είναι παντρεμένος με την Αναστασία Μπάρμπα, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου, και έχει δύο παιδιά, τον Μακεδόνα και την Κατερίνα.

Σε ηλικία 22 ετών ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα Marketing, Management και Επικοινωνίας.

Από το 1986 έως το 1993 ήταν συνιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ και μετέπειτα ασχολήθηκε με τον χώρο των τροφίμων, διατηρώντας εταιρεία χονδρικής. Από το 2011 έως και σήμερα είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος Roma Pizza στο Ωραιόκαστρο. Κατά τις περιόδους 1987-1990 και 1990-1993 διετέλεσε γραμματέας και αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Συνδέσμου Super Market Βορείου Ελλάδος.

Ο Δημήτρης Καρασαββίδης έχει μακρά αυτοδιοικητική δράση. Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος συνεχώς από το 1995 μέχρι και σήμερα. Το 1996 και το 1999 υπηρέτησε τον δήμο Ωραιοκάστρου ως αναπληρωτής δήμαρχος.

Το 2006 υπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού «Νέα Πορεία», ως επικεφαλής του οποίου είχε διεκδικήσει τότε τη δημαρχία Ωραιοκάστρου. Στις εκλογές εκείνες η παράταξή του είχε αναδειχθεί στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Δημήτρης Καρασαββίδης έχει διατελέσει πρόεδρος, αντιπρόεδρος και μέλος σε πολλές επιτροπές του δήμου. Τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου της οικονομικής επιτροπής ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης.

Ο Δημήτρης Καρασαββίδης, παράλληλα, είναι ενεργό μέλος πολιτιστικών και αθλητικών φορέων του δήμου Ωραιοκάστρου.

Μοίρασε το άρθρο!