ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

16/09/2016

Ο κ. Παναγιώτης Ισχνόπουλος,  ήταν επί πολλά χρόνια ο αντιδήμαρχος περιβάλοντος και πρασίνου του δήμου Ωραιοκάστρου,και είχε να παρουσιάσει ένα αξιόλογο έργο. Στα θετικά του ήταν η δημιουργία του πανέμορφου πάρκου στον Καλόγερο, της τεχνητής λίμνης, της ομάδας των εθελοντών πρασίνου με τις συνεχείς δενδροφυτεύσεις και την φύλαξη του δάσους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι εικόνες της λίμνης, είναι μαγευτικές, η εναλλαγή του τοπίου καθηλώνει και η απορία -περπατώντας δίπλα στις όχθες της λίμνης- είναι εύλογη: Πόσες από τις ελάχιστες περιπτώσεις που η παρέμβαση του ανθρώπου στη φύση δεν κατέστρεψε, αλλά αντίθετα δημιούργησε ένα νέο οικοσύστημα, σφριγηλό, πολύχρωμο και γοητευτικό.Ένας εντυπωσιακός καθρέφτης ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, η λίμνη του Ωραιοκάστρου, αντικατοπτρίζει στα νερά της τη μοναδική ομορφιά του τοπίου,που μαγεύει τους επισκέπτες

Την Κυριακή λοιπόν,18 Σεπτεμβρίου 2016 στις 7 το απόγευμα, ο Δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης και το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου σας προσκαλούν στην εκδήλωση ονοματοδοσίας της λίμνης του Ωραιοκάστρου . Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τη σχολή «Τομπάζη»,που θα μας ταξιδεψει σε μουσικά μονοπάτια με τους« ΠΑΤΗΡ,ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΠΝΕΥΜΑ»,«Dolce Canto»,και στην μελοποιημένη ποίηση με τη Μάγδα Θεοσίδου και τον Μανώλη Γερεμπακάνη.

sam_16341 sam_16371 sam_16381 sam_16391 sam_16421 sam_16451 sam_16471

 

Μοίρασε το άρθρο!