Μ. Αραμπατζίδου: ”Καλή” και ”υπάκουη”, για να διατηρεί την θέση της σε ένα διαλυμένο τοπικό

Το RealOraiokastro.gr ξεκίνησε ένα οδοιπορικό με τους προέδρους τοπικών, που με κοινή τους δήλωση, εξέφρασαν την υποστήριξη τους, στον απερχόμενο δήμαρχο του Δήμου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, για να διαπιστώσουν οι πολίτες, τι προσέφεραν στον τόπο τους, και ζητούν ξανά την ψήφο μας.

Δεν νομίζουμε λοιπόν στην ιστορία του Δήμου, το τοπικό συμβούλιο τού Ωραιοκάστρου, να ήταν τόσο υποβαθμισμένο και τόσο απαξιωμένο, τόσο από την διοίκηση του απερχόμενου Δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, όσο και από την ίδια του την απερχόμενη πρόεδρο, Μαρία Αραμπατζίδου, που και ”καλή” και ”υπάκουη” ήταν, για να διατηρεί την έμμισθη θέση της.

Μέρος των πολύ σοβαρών προβλημάτων που δημιούργησε η σημερινή διοίκηση στο Ωραιόκαστρο, με όλα σχεδόν να παραμένουν άλυτα, ήταν και η απραξία της προέδρου. Στα ”χέρια” της το τοπικό συμβούλιο παρέμεινε άστεγο, χάθηκαν χιλιάδες ευρώ που ήταν απαραίτητα για την κάλυψη αναγκών της πόλης του Ωραιοκάστρου, έχοντας πλήρη άγνοια του κανονισμού λειτουργίας του συμβουλίου, με αποτέλεσμα να απορρίπτονται προτάσεις των συμβούλων ως  ”εκτός αρμοδιοτήτων μας”.

Η δυσλειτουργία του Τοπικού Συμβουλίου στα τέσσερα χρόνια της θητείας της, ήταν αποτέλεσμα πρακτικών [δεν δίστασε ακόμη και να στείλει εξώδικο σε τοπικό μέσο γιατί ”τόλμησε” να την κάνει κριτική], και εντολών εκ των ”άνωθεν” που ακολουθεί η Πρόεδρος, αγνοώντας εντελώς τις απαιτήσεις και τις ευθύνες που την βαραίνουν απέναντι στους πολίτες. Λειτουργούσε με τρόπο αντιδημοκρατικό και απαξιωτικό προς τα εκλεγμένα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο ένας μετά τον άλλον, να υποβάλει την παραίτηση του, να μην γίνονται συμβούλια ή όταν γίνονται, η συμμετοχή να είναι μειωμένη.
  • Τέλος να επισημάνουμε τις πρακτικές στο Ωραιόκαστρο που μας γυρίζουν χρόνια πισω, με απειλές που είχε καταγγείλει η πρώην  αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου σε συνέντευξη που είχε δώσει σε τοπικό διαδικτυακό μέσο. Συμφώνα με τα όσα είπε της ζητήθηκε να κάνει επί λέξει “ότι έχει πάθει εγκεφαλικό” κατά την συμμετοχή της στα τοπικά συμβούλια. Κοινώς να συμπεριφέρεται όπως τα υπόλοιπα πολιτικά ”δεκανίκια” της διοίκησης Τσακίρη. Όταν αρνήθηκε, όπως δήλωσε, δέχτηκε καταρχήν απειλές η ίδια, βρήκε σκασμένα και τα δύο λάστιχα του αυτοκίνητου της, στην συνέχεια απειλητικό τηλεφώνημα δέχτηκε η μητέρα της και ο σύζυγος της, την απείλησαν ακόμη και για το παιδί της.

Καλές οι φωτογραφίες και τα επικοινωνιακά σόου κυρία Αραμπατζίδου, αλλά κάποια στιγμή, έπρεπε το τοπικό Ωραιοκάστρου να λειτουργήσει. Τώρα βέβαια αυτό θα γίνει με την επόμενη διοίκηση, είτε το θέλετε εσείς, είτε όχι…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΜΟΝΟΛΟΦΟΣ – ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ

Μοίρασε το άρθρο!