Μετά το Δημοτικό Συμβούλιο Ο ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

images

08/04/2016

Φαίνεται πια ότι ο λαϊκισμός αποτελεί ένα φαινόμενο που αγγίζει ακόμα και τους εργαζόμενους συμβασιούχους που αγωνίζονται να βρουν το δίκιο τους για να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειές τους μέσα σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Όμως η παράταξη του κ.Παπακωνσταντίνου που μεταχειρίζεται μια γλώσσα να μοιάζει λαϊκή και συμπονετική σ αυτούς τους ανθρώπους με προτάσεις που στην ουσία είναι ανέφικτες, απλά για να σκορπίσουν ένα ψεύτικο  χαμόγελο αισιοδοξίας που δεν την έχουν ανάγκη αυτή την στιγμή οι συμβασιούχοι, γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις που θα δώσουν ένα τέλος σε όλη αυτή την ιστορία.

Ο στραγγαλισμός της αλήθειας που προσπάθησαν να επιβάλουν  στο δημοτικό συμβούλιο σαν να είναι οι μοναδικοί προστάτες των δημοτών,  υποβαθμίζουν ουσιαστικά τον ρόλο που τους έχει αναθέσει ο λαός του Ωραιοκάστρου. Δίπλα τους βέβαια έχουν και 1-2 τοπικά site που δυστυχώς προωθούν τον κιτρινισμό με αναλήθειες και εμπάθειες απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Το μόνο βέβαια που καταφέρνουν είναι να αποθαρρύνουν τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά.

Τέλος και η διοίκηση του δήμου με την σειρά της θα πρέπει να σκύψει πάνω στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε και να δώσει μια τέτοια λύση που να μην είναι ούτε σε βάρος των συμβασιούχων, αλλά και ούτε άλλων πολιτών.

Η κριτική σκέψη πρέπει να αποτελέσει έναν ισχυρό σύμμαχο απέναντι στον λαϊκίστικο λόγο, προβάλλοντας τα πραγματικά συμφέροντα των πολιτών.

RealOraiokastro

Μοίρασε το άρθρο!