”Λίστα Πέτσα” και στο Ωραιόκαστρο-Δήμαρχε ντράπηκε και η ντροπή

 

Απίστευτα αυτά που διαβάσαμε στο προφίλ πολίτη του Ωραιοκάστρου, του Στάθη Κελεσίδη, ο οποίος κατήγγειλε το γεγονός ενός δημάρχου, του δικού μας, του Παντελή Τσακίρη, τον θυμάστε, εκείνον που θα έφερνε φρέσκιες ιδέες στον δήμο μας, που απευθυνόντανε στους νέους ανθρώπους, και μιλούσε για ίσες ευκαιρίες, για την ”αναγέννηση” του Ωραιοκάστρου. Απλά τότε δεν καταλαβαίναμε τι εννοούσε. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, τι θα δούμε στις μέρες του. Αυτός λοιπόν ο κύριος, που του εμπιστεύθηκε ο κόσμος την τύχη του δήμου μας, αποφάσισε να ”σώσει” το Ωραιόκαστρο από την πανδημία, τοποθετώντας την σύζυγο δημοσιογράφου που διαχειρίζετε  ένα τοπικό site, την αντιμετώπιση της εμφάνισης του ιού, και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης, στον δήμο Ωραιοκάστρου.

Εμείς στην αρχή, νομίσαμε ότι πρόκειται για μεγάλο όνομα, και στο τέλος καταλήξαμε να πιστεύουμε, ότι ή  κ.Λινού είναι, ή κ.Παγώνη. Την  χαρά μας όμως, ήρθε να την χαλάσει, αυτός ο ”άτιμος” ο Στάθης, και να μάθουμε τελικά, ότι πρόκειται μεν για σύζυγο που ο σύζυγος της, ”λιβανίζει” τον κ.Τσακίρη,  και πρόκειται  για έναν άνθρωπο, που δεν είναι ούτε καθηγητής του ΑΠΘ, δεν είναι ούτε γιατρός, δεν είναι καν νοσηλεύτρια. Σε αυτόν λοιπόν τον κύριο, που θέλει να λέγεται δήμαρχος, εμπιστευόμαστε όλο αυτό που περνάει η Ελληνική κοινωνία, και που δεν έχει να κάνει μόνο με θανάτους, αλλά και με ”οικονομικούς θανάτους”. 

Πολλές φορές έχουμε κατηγορήσει τον Παντελή Τσακίρη, σαν έναν δήμαρχο που δεν θα θέλουν τα επόμενα χρόνια να θυμούνται οι πολίτες του δήμου, λόγω της αποχής του από τα κοινά, [εδώ θα ταίριαζε ο στίχος του Μ.Αναγνωστάκη: ”Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν”], αλλά η συγκεκριμένη απόφαση, που πραγματικά δείχνει έναν άνθρωπο να είναι παντελώς αδιάφορος, για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων, που πλήττουν τις τελευταίες μέρες το Ωραιόκαστρο.

Πράγματι θα θέλαμε να γράψουμε πολλά, αλλά έχουμε χάσει και το μυαλό μας, και την μιλιά μας με το συγκεκριμένο θέμα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του για το υπόλοιπο διάστημα, μέχρι το τέλος της θητείας του. Και κυρίως, μέχρι το τέλος της πανδημίας.

Παραθέτουμε την καταγγελία του Στάθη Κελεσίδη:

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "COSMOTE 58% 1:15 μ.μ. Αναζήτηση Φωτογραφίες Σημαντικές προσωπικέ Stathis Kelesidis 18 ώρ. ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ o ΤΣΑΚΙΡΗΣ! ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ... ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ME ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ "για την αντιμετώπιση της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του στο Δήμο Ωραιοκάστρου" (η επίσημη αιτιολογία), στην πραγματικότητα για να συνεχίζει o σύζυγος να λιβανίζει τον ΤΣΑΚΙΡΗ, είναι αυτό που λέμε αμερόληπτη δημοσιογραφία... 13 Μου αρέσει! 14 σχόλια Σχολιάστε Κοινοποιήστε"

Μοίρασε το άρθρο!