«Κεραυνοί» προς FIFA και UEFA: Είμαι ο Αντρέ Βιεϊρίνια και σέβομαι το ποδόσφαιρο, εσείς σέβεστε εμένα και τους συμπαίκτες μου;

Μέσω μίας ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντρέ Βιεϊρίνια απευθύνεται στη FIFA και την UEFA και τις καλεί να σεβαστούν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, όπως κάνει ο ίδιος απέναντι στο ποδόσφαιρο.

Ο Πορτογάλος άσος του Δικεφάλου «ξεσπάει» για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες εναντίον του ΠΑΟΚ, ειδικότερα και μετά τη νέα αφαίρεση βαθμών για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

“Αγαπητοί κύριοι της FIFA και της UEFA.

Είμαι ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αρχηγός της ομάδας, πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Πριν από μερικούς μήνες αποφάσισα να έρθω στη Μακεδονία (τη μοναδική, την αυθεντική ΕΛΛΗΝΙΚΗ) για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Έπαιξα 7 αγώνες χωρίς κόσμο και τους κέρδισα όλους. Ξεκίνησα με έναν τραυματισμό και στη συνέχεια με μία επέμβαση. Ωστόσο, οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής, κατάφεραν να κερδίσουν περισσότερους βαθμούς από τους ανταγωνιστές. Δεν προσπάθησα να βουτήξω για να κερδίσω πέναλτι… ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ!

Προσπάθησα να μη παίξω βρώμικα απέναντι στους αντιπάλους μου. ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ Ή ΟΧΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ!!

Προσπάθησα να αποτρέψω την απόφαση να φύγουμε από τον αγωνιστικό χώρο πριν τελειώσει το ματς ανεξάρτητα πόσο μεγάλο ήταν το διαιτητικό ματς, ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΤΣ.

Είμαι ο Αντρέ Βιεϊρίνια και σέβομαι το ποδόσφαιρο, εσείς σέβεστε εμένα και τους συμπαίκτες μου;

Αγαπάμε το ίδιο ποδόσφαιρο;

Αν ναι, σας παρακαλώ μην βλέπετε φωτογραφίες αλλά τα πραγματικά γεγονότα”.

Μοίρασε το άρθρο!