Θρίλερ: Η κραυγή αγωνίας του πατέρα του Θεόδωρου Καζαντζίδη από τη Σταυρούπολη

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης 27χρονου από τη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης που αγνοείται εδώ και 4 μήνες.

 Ο νεαρός αγνοείται από τις 06/05/2021, όπου έφυγε από το σπίτι του στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και από τότε δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο νεαρός έφυγε από το σπίτι χωρίς το κινητό του τηλέφωνο. Φαίνεται να πήρε μαζί του μόνο ένα σακίδιο που περιείχε δύο λεπτές κουβέρτες, την ταυτότητά του, το φοιτητικό του πάσο, τα κλειδιά του σπιτιού του και 80 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να μην είχε καυγαδίσει με κάποιον όταν έφυγε απο το σπίτι, όμως δεν είπε τίποτα σε κανέναν.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Ο 27χρονος έχει κοντά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,78 και είναι αδύνατος. Όταν έφυγε φέρεται να φορούσε ένα μακρύ μπλέ φούτερ, αμάνικο γκρί γιλέκο, τζίν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια με λευκή σόλα. Είναι μια υπόθεση εξαφάνισης που προκαλεί πολλά ερωτήματα καθώς ο νεαρός αγνοείται εδώ και τέσσερις ολόκληρους μήνες, όμως η οικογένεια του 27χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε δηλώσει νωρίτερα την εξαφάνιση, καθώς πίστευε ότι θα επέστρεφε στο σπίτι του.

Μάλιστα ο 27χρονος φαίνεται πως ένα μήνα πριν την μυστηριώδη εξαφάνιση του, είχε φύγει και πάλι από το σπίτι, όμως λίγες μέρες μετά επέστρεψε. Για την εξαφάνιση κινητοποιήθηκε τόσο η αστυνομία, όσο και ο κοινωνικός συναγερμός SILVER ALERT.

Η αγωνία της οικογένειας για την τύχη του 27χρονου μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, καθώς δεν έχουν κανένα στοιχείο που να βοηθάει στην ανεύρεση του. Ο πατέρας του νεαρού μέσω του newsit.gr απευθύνει έκκληση τόσο στον ίδιο αν έχει μάθει ότι τον αναζητούν, όσο και σε όποιον γνωρίζει κάτι.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Ακόμα δεν έχουμε κάτι νεότερο. Θα ήθελα αν ο ίδιος έχει μάθει οτι τον αναζητούμε να μας πάρει ένα τηλέφωνο και να μας πει απλά ότι είναι καλά. Δεν ζητάω κάτι άλλο. Να το κάνει για να ηρεμήσουμε. Και αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει».

Ο διοικητής της υπηρεσίας SILVER ALERT τονίζει στο newsit πως είναι μία πολύ περίεργη εξαφάνιση και αναφέρει: «Ο νεαρός που αναζητούμε είναι ένας απολύτως υγιής άνθρωπος. Και ψυχικά και σωματικά. Είναι μία εξαφάνιση που όλα τα ενδεχόμενα είναι στο τραπέζι. Μπορεί να είναι μία οικειοθελής εξαφάνιση, όμως μπορεί να είναι και κάποια εις βάρος του ενέργεια ή να έχει γίνει κάποιο ατύχημα. Όλα τα ενδεχόμενα ερευνώνται.

Οι μόνοι άνθρωποι απο τους οποίους μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες για να συνεχίσουμε την προσπάθεια ανεύρεσης του είναι η οικογένεια του και πιο συγκεκριμένα ο πατέρας του. Οι πληροφορίες που μας δίνονται όμως είναι ελάχιστες, φειδωλές θα έλεγα. Ο πατέρας είναι ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο έχουμε επαφή, ενώ δεν έχουμε πρόσβαση σε κανέναν άλλο συγγενή. Πιστεύουμε ότι η δημοσιοποίηση των στοιχείων του νεαρού θα βοηθήσει στην ανεύρεση του».

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να επικοινωνήσει όλο το 24ωρο με τη Γραμμή Ζωής στην Εθνική Γραμμή SOS στο 1065.

 

Μοίρασε το άρθρο!