Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν 20χρονο και τη φίλη του στα Λαδάδικα

Ξυλοδαρμό από ομάδα 10 ατόμων με μαύρα ρούχα και ξυρισμένα κεφάλια καταγγέλλει ο νεαρός

Βράδυ γύρω στις 3 η ώρα τα ξημερώματα στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης ο 20χρονος με την φίλη του δέχθηκαν επίθεση από αθλητές πυγμαχίας.

Σε πολύ κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης τα θύματα δέχθηκαν τη επίθεση ξυλοδαρμού. Συγκεκριμένα στα Λαδάδικα ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητό του και μέσα σε αυτό ήταν και η κοπέλα του.

Κάποια στιγμή μία ομάδα πέντε ατόμων τους πλησίασαν και ξεκίνησαν να βρίζουν και να χτυπούν τον 20χρονοι ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και όταν ο νεαρός βγήκε από το όχημα του ήρθαν και άλλα πέντε άτομα.

Όπως αναφέρει ο 20χρονος στο MEGA: «Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο και πήγα να πάρω την κοπέλα μου. Στην αρχή ήταν τέσσερα άτομα μπροστά μου μέσα στην μέση του δρόμου, οι τρεις έκαναν στην άκρη ο ένας όμως έμεινε και ξεκίνησε να με βρίζει. Όταν αντιλήφθηκα ότι απευθύνεται σε εμένα τον ρώτησα τον λόγο που με βρίζει ξαφνικά κάποιος μου όρμησε μέσα στο αμάξι. Άνοιξα την πόρτα για να προσπαθήσω να τους απωθήσω».

Κατέβηκε μετά από λίγο και η κοπέλα του 20χρονου, όπου χτύπησαν και το κορίτσι στο κεφάλι. Αργότερα χάριν στην Αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο του ξυλοδαρμού καθώς η φασαρία συνεχίστηκε και με άλλο θύμα κατάφεραν να πιάσουν έναν. Οι δράστες ήταν με μαύρα ρούχα και ξυρισμένα κεφάλια και φαίνεται να είναι αθλητές πυγμαχίας.

Μοίρασε το άρθρο!