Θεσσαλονίκη: Ανοίγει το πρώτο spa μόνο για βρέφη – Μασάζ και τζακούζι για παιδιά έως 3 ετών

Το πρώτο baby spa στη Βόρεια Ελλάδα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. 

Βρεφάκια μόλις δύο μηνών αλλά και παιδάκια έως τριών ετών θα μπορούν πλέον να απολαύσουν το δικό του spa και -γιατί όχι- να φωτογραφηθούν από τους γονείς ή τους συνοδούς τους.

Φορώντας την αδιάβροχη πάνα τους και το ειδικό σωσίβιο -ανάλογα με το βάρος τους- τα βρέφη θα έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με την αυτόνομη κολύμβηση, μέσα σε τζακούζι. 

Όπως ανέφερε στο thestival.gr η υπεύθυνη του Bubbles Baby Spa, απόφοιτη τμήματος Προσχολικής Αγωγής και κάτοχος πιστοποίησης στη βρεφική κολύμβηση, Βασιλική Πετίκη, “παρέχουμε μια αυτόνομη δραστηριότητα σε πολύ μικρή ηλικία. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτή τη φάση που είναι τα βρεφάκια. Σε όλα τα παιδιά παρέχουμε αδιάβροχη πάνα και αποστειρωμένη πετσέτα“.

Η κ. Πετίκη είναι αυτή που τοποθετεί όλα τα παιδιά μέσα στα στο υδρομασάζ, ενώ οι γονείς ή συνοδοί τους είναι παρόντες σε όλη τη διαδικασία και μπορούν να απολαύσουν την όμορφη στιγμή για τα αγαπημένα τους ανθρωπάκια, συνοδεία ευχάριστης μουσικής. 

Το βρεφικό υδρομασάζ μπορεί να διαρκέσει 20 ή 30 λεπτά. Αμέσως μετά, προκειμένου το πρόγραμμα να είναι ολοκληρωμένο, προτείνεται και βρεφικό μασάζ. Η κ. Πετίκη δείχνει τις κινήσεις σε μία κούκλα και ο γονέας ή κηδεμόνας του βρέφους κάνει ακριβώς το ίδιο στο μωράκι του. “Με αυτόν τον τρόπο ενισχύουμε το συναισθηματικό δέσιμο παιδιού – γονέα. Μπορεί το μασάζ να γίνει παρέα και με άλλα παιδάκια, εφόσον υπάρχει η επιθυμία και είναι παρέα τους“, τόνισε η υπεύθυνη του baby spa.

Όπως εξήγησε η κ. Πετίκη, το υδρομασάζ έχει σημαντικά οφέλη για τα βρέφη. “Βοηθάει στη μυϊκή ενδυνάμωση του παιδιού, ενώ ελαττώνει του κολικούς που μπορεί να αντιμετωπίζει και να το κρατά ανήσυχο“, σημείωσε και πρόσθεσε πως τα βρέφη νιώθουν οικειότητα στο τζακούζι καθώς αναβιώνει το περιβάλλον κύησή τους.

Όσον αφορά στο κόστος, οι τιμές στο Bubbles Baby Spa ξεκινούν από τα 35 ευρώ και διαφοροποιούνται ανάλογα με τις παροχές. Ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος έτσι ώστε να φιλοξενεί παιδικά πάρτυ αλλά και το πρώτο μπάνιο του μωρού, τρεις ημέρες μετά τη βάπτισή του, το ξεμύρωμα. 

Τα τζακούζι γεμίζουν με νερό το οποίο θερμαίνεται στους 33°c και απολυμαίνεται διαρκώς μέσω ειδικού συστήματος UV.

Το baby spa αποτελεί και ένα υπέροχο δώρο για τα αγαπημένα μας βρεφάκια που θα τα κάνει να νιώσουν όμορφα αλλά και να διασκεδάσουν.

Τα εγκαίνια αναμένεται να γίνουν τον Φεβρουάριο.

INFO:

Bubbles Baby Spa
Αλέξανδρου Παπάγου 22, Προέκταση Άνωθεν Περιφερειακού, Εύοσμος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983797804 & 2310682080

Μοίρασε το άρθρο!