Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των πιο διάσημων προορισμών στον κόσμο

Μπορεί πολλοί να ονειρεύονται την Γαλλική Πολυνησία, τις Μαλδίβες ή την Καραϊβική όταν μιλούν για τους πιο δημοφιλείς όμορφους προορισμούς, όμως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στην κορυφαία πεντάδα των πλέον αναζητήσιμων ταξιδιωτικών προορισμών στον πλανήτη σύμφωνα με έρευνα της TravelSupermarket.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στην κορυφή των προτιμήσεων από 97 χώρες, μεταξύ των οποίων ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα και τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη, βρέθηκε η Ιταλία με πάνω από 226.000 μηνιαίες αναζητήσεις.

 Το top 3 της λίστας συμπληρώνει η Ισπανία και η Αυστραλία, ενώ ακολουθεί η χώρα μας με κατά μέσο όρο 136.540 αναζητήσεις μηνιαίως και στη συνέχεια η Γαλλία.
 Μάλιστα σύμφωνα με την έρευνα, η χώρα μας είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για τους υπηκόους επτά κρατών.

«Η Ισπανία εξακολουθεί να κατέχει μια σταθερή θέση στις καρδιές των Βρετανών και των Ιταλών αναφορικά με τους προορισμούς διακοπών, πιθανώς λόγω της μικρής διάρκειας ταξιδιού και της απλής επιλογής προσιτών πτήσεων», ανέφερε ο Τζόι Τάισον της TravelSupermarket.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ευρωπαϊκές χώρες φαίνεται να κατέχουν ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις, αφού τέσσερις στους πέντε κορυφαίους προορισμούς βρίσκονται στη Γηραιά Ήπειρο.

Μοίρασε το άρθρο!