ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜ.ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» ΚΑΙ «ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ»

images (2)111images (2)111

13

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

hpkimages

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους σας,  μαθητές και μαθήτριες, που συμμετέχετε στις πανελλήνιες εξετάσεις, πιστεύοντας  απόλυτα στη δύναμη σας και στην ικανότητά σας για να πετύχετε την πρώτη στην ουσία «μάχη» που καλείστε να δώσετε στην ζωή σας.Οι εξετάσεις αυτές είναι για όλους σας η αφετηρία για να θέσετε νέους στόχους.

Ο Δήμος μας έχει μια μεγάλη παράδοση και πολλές επιτυχίες στις εξετάσεις, γεγονός που υποδηλώνει τη συστηματική δουλειά η οποία γίνεται από τους καθηγητές, και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω προσωπικά για την προσπάθειά τους να σας προετοιμάσουν και να σας στηρίξουν, και να ευχηθώ στους γονείς,που με ηθική δύναμη, και όχι μόνο, βοηθούν αυτόν τον αγώνα, ότι καλύτερο για την επαγγελματική και προσωπική σας καταξίωση.
Γνωρίζω ότι ο αγώνας σας είναι δύσκολος καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, και είμαι βέβαιος πως και αυτή τη φορά θα τα καταφέρετε.
Να θυμάστε πάντα, τους ανθρώπους που σας στηρίζουν, που δεν είναι άλλοι από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας.
ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ

Ευχές της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

politeia me orama

Στις μαθήτριες και στους μαθητές του Δήμου μας που ξεκινούν τον δικό τους αγώνα, τα μέλη της παράταξης  ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ και ο επικεφαλής της Δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης, εύχονται καλή δύναμη στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους, όπως και στις οικογένειες των υποψηφίων που βρίσκονται δίπλα τους και τους στηρίζουν.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜ.ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ»

images

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Τα μέλη της παράταξης και ο επικεφαλής αυτής Δημήτρης Σαραμάντος, εύχονται από καρδίας στους μαθητές και στις μαθήτριες καλή επιτυχία, στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Να έχουν δύναμη έτσι ώστε να δικαιωθεί ο αγώνας, που προηγήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα για την κατάκτηση των στόχων τους, αναμφίβολα έναν από τους πιο σημαντικούς σταθμούς στην πορεία της ζωής τους.

Θερμές ευχές επίσης, στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό, που έδωσαν το δικό τους αγώνα για την σωστή προετοιμασία των παιδιών.

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ

Μοίρασε το άρθρο!