Επίσκεψη υπ. δημάρχου Ι. Καμαρινού στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ στον Εύοσμο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ στον Εύοσμο επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού -Ευόσμου Ιωάννης Καμαρινός συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή».

Κατά τη συνάντηση ο κ. Καμαρινός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους εργαζόμενους του Οργανισμού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι εργαζόμενοι έθεσαν μεταξύ άλλων τα θέματα της ανανέωσης του στόλου των οχημάτων, της έλλειψης προσωπικού, της ασφάλειας αλλά και το κυκλοφοριακό.

Στο κυκλοφοριακό, μάλιστα, πρόβλημα ιδιαίτερα έντονο στον δήμο Κορδελιού -Ευόσμου, έγινε ιδιαίτερη αναφορά. Όπως τόνισαν οι εργαζόμενοι, τα διπλοπαρακαρισμενα οχήματα είναι μία από τις βασικές αιτίες της καθυστέρησης στα δρομολόγια των λεωφορείων.

Επιπλέον, αναφέρθηκαν στο θέμα της ασφάλειας στην περιοχή και επεσήμαναν την έλλειψη φωτισμού στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ, γεγονός που αυξάνει τα φαινόμενα παραβατικότητας.

Ο δε στόλος των οχημάτων, σύμφωνα πάντα με τους εργαζόμενους, είναι προφανώς ανεπαρκής -με αποτέλεσμα τις καθυστερήσεις και την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού- καθώς στη γραμμή 21 του ΟΑΣΘ που εξυπηρετεί τον Εύοσμο θα έπρεπε να κυκλοφορούν οκτώ οχήματα ενώ κυκλοφορούν μόλις τα μισά.

«Είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους οι οποίοι καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους παρά τις αντίξοες συνθήκες. Ο δήμος μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης, για παράδειγμα, με μικρές παρεμβάσεις που δεν κοστίζουν -π.χ. κολονάκια, διαγραμμίσεις», τόνισε ο κ. Καμαρινός.

«Προτεραιότητά μας είναι μία ολοκληρωμένη συγκοινωνιακή και κυκλοφοριακή μελέτη για τον δήμο Κορδελιού- Ευόσμου έτσι ώστε να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τα σοβαρά προβλήματα που αποτελούν καθημερινή πηγή ανασφάλειας και αντιπαράθεσης», πρόσθεσε ο κ. Καμαρινός.

 

 

Μοίρασε το άρθρο!