Εκπληκτική η συνάντηση με τους μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες στην ποδηλατοβόλτα των μαθητών

Εκπληκτική η συνάντηση με τους μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες μας στην ποδηλατοβόλτα των μαθητών του Ωραιοκάστρου στο 2ο Δημ. Σχ. Παλαιοκάστρου. Σίγουρα θα γίνει θεσμός κ θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο όλο και πιο βελτιωμένη. Τουλάχιστον 100 παιδιά από 7 εως 13 ετών με τα ποδήλατά τους διέσχισαν 2.100 χιλιόμετρα σε κατηφόρα κ ανηφόρα του Παλαιοκάστρου. 
Πολλή δουλειά για να βγει κάτι τέτοιο αλλά η ανταπόκριση του κόσμου κ η χαρά των παιδιών σε ανταμείβει! Πανέμορφη δράση αναμφισβήτητα με πολύπλευρα ωφέλη!
Συγχαρητήρια στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου, στο Δήμο Ωραιοκάστρου, στο σύλογο διδασκόντων κ διευθυντή του 2ου Δημ.σχ. Παλαιοκάστρου, στον Ποδηλατικό Αθλ. Σύλογο Θεσσαλονίκης και στην ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν: Γαλακτοβιομηχανία ΛΥΚΑΣ, αρτοζαχαροπλαστεία Φοίνιξ κ Μελί Μελί, την Ιονική Σφολιάτα , το αθλητικό κατάστημα Sportl life – Ωραιόκαδτρο( για το δώρο της κλήρωσής μας).
Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι εθελοντές βοηθοί για τη στήριξη κ την ασφάλεια της επιτυχίας που πρόσφεραν. Η Εύη Τοσκίτση, ο Ιτσόπουλος θόδωρος, η Νάνσυ Ιωαννίδου, η Μαρία Πράπα, Χαριστή, η Βάσω Τζερεμέ, οι σχολικοί Τροχονόμοι Ελευθερία και Ρούλα.

Μοίρασε το άρθρο!