ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΦΩΤΗΣ ΠΑΡΠΟΡΗΣ

16298603_1345924138815571_527223174187096736_n

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Κιλκίς , μεταξύ των μελών των παρατάξεων που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 20/12/2016.
Στις αρχαιρεσίες για τη θέση του Προέδρου της ΕΛΜΕ Κιλκίς , εκλέχθηκε ο Φώτης Παρπόρης, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ο οποίος εκλέχτηκε με την παράταξη της ΔΑΚΕ Καθηγητών Κιλκίς.
Ο Φώτης Παρπόρης είναι εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στο ΕΠΑΛ Αξιούπολης Κιλκίς, συμμετείχε για πρώτη φορά στις εκλογές της ΕΛΜΕ Κιλκίς και εκλέχτηκε Πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών.
Παράλληλα είναι και αναπληρωτής Αιρετός στο ΠΥΣΔΕ Κιλκίς, εκλεγμένος με την παράταξη της ΔΑΚΕ.

Ο Φώτης Παρπόρης , ο οποίος κατάγεται και μένει στο Παλαιόκαστρο-Ωραιόκαστρο , έχει υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Δήμο Ωραιοκάστρου από το 2002-2010 και 2012-2013 ως Δημοτικός Σύμβουλος-Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ωραιοκάστρου , Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών καθώς και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όσο αφορά τη νέα θεσμική θέση στην ΕΛΜΕ Κιλκίς δήλωσε:

Οι εκπαιδευτικοί όλα αυτά τα χρόνια εφαρμογής των μνημονίων έχουν υποστεί τεράστια οικονομική και επιστημονική υποβάθμιση η οποία είναι άδικη και παντελώς αναντίστοιχη του ρόλου , του έργου και της προσφοράς των εκπαιδευτικών.

Οι εκπαιδευτικοί κρατούν ζωντανή τη Δημόσια Παιδεία την οποία όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν καταδικάσει σε απαξίωση και διάλυση.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Κιλκίς με το ίδιο αίσθημα ευθύνης προς όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς-μόνιμους και αναπληρωτές- δεσμεύεται να συνεχίσει τους συνδικαλιστικούς αγώνες για την βελτίωση της Παιδείας σε όλα τα επίπεδα με προτάσεις και θέσεις και τους καθηγητές στη πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων.

Μοίρασε το άρθρο!