Διεθνές Σεμινάριο Προπονητών στη Χ.Α.Ν.Θ.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από τους δεκάδες συμμετέχοντες προπονητές έπεσε η αυλαία του Διεθνούς Σεμιναρίου Καλαθοσφαίρισης της Αδελφότητας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης που συνδιοργάνωσε η Χ.Α.Ν.Θ. με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.) και την υποστήριξη της com & com στο Αθλητικό Κέντρο «Μίμης Τσικίνας».

Ένα σεμινάριο που ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο των προσκεκλημένων του, τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναλύσεις των εισηγητών όσο και για την οργανωτική του επιτυχία και τις παροχές που εξασφάλισε σε όσους είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν. «Μου έκανε εντύπωση ο επαγγελματισμός όσων ασχολήθηκαν με την οργάνωση του σεμιναρίου όπως και το ενδιαφέρον αλλά και η πολύ καλή κατάρτιση των Ελλήνων προπονητών. Εύχομαι και στο μέλλον η Χ.Α.Ν.Θ. να συνεισφέρει περισσότερο με ανάλογες δράσεις στην επιμόρφωση των προπονητών του μπάσκετ», δήλωσε μετά το τέλος των εργασιών Αμερικανός θρύλος της προπονητικής Hal Wissel.

Κατά την τελετή λήξης απονεμήθηκαν πλακέτες και αναμνηστικά t-shirt με το όνομα του καθενός στους ομιλητές του σεμιναρίου.

Αναλυτικότερα, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Χ.Α.Ν.Θ., Ιωάννης Σωσσίδης τίμησε τους Λάκη Τσάβα και Θόδωρο Ροδόπουλο κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά τους στο Ελληνικό μπάσκετ και στην Αδελφότητα. Ο Μιχάλης Γιαννουζάκος, μια μεγάλη δόξα της Χ.Α.Ν.Θ. τίμησε τον Χρήστο Μαρμαρινό, ο Διονύσης Ανανιάδης πρόεδρος της Επιτροπής του Μουσείου της Χ.Α.Ν.Θ. απένειμε πλακέτες και αναμνηστικά στους Αμερικανούς Hal και Scott Wissel όπως και στον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Παρασκευά Μουρατίδη. Ο κ. Μουρατίδης από την πλευρά του με την ιδιότητα του εκπροσώπου του ΣΕΠΚ τίμησε στο πρόσωπο του Διευθυντή Αθλητισμού της Αδελφότητας Δημήτρη Καραΐσκου τη Χ.Α.Ν.Θ.

Κατά την διάρκεια της τελετής λήξης ο συλλέκτης Αλέξανδρος Αφεντούλης (η έκθεση του οποίου με εμφανίσεις της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ λειτούργησε στην διάρκεια του σεμιναρίου), παρέδωσε στο Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ. μια φανέλα του Ανδρέα Γλυνιαδάκη από την συμμετοχή του διεθνή σέντερ με την Εθνική μας ομάδα στο Oλυμπιακό τουρνουά του 2008 στο Πεκίνο. Την φανέλα παρέλαβε ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Μουσείου μας Δ. Ανανιάδης. Θυμίζουμε πως στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας ανάλογη τιμητική βράβευση έγινε στο μέλος του Συμβουλίου της FIBA Europe (ομιλητή του σεμιναρίου) Άρη Ζώη.

Ο Διευθυντής Αθλητισμού της Αδελφότητας Δημήτρης Καραΐσκος δεσμεύθηκε πως η Χ.Α.Ν.Θ. θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε στο μέλλον να συμβάλει στην επιμόρφωση του Έλληνα προπονητή μπάσκετ με την οργάνωση αντίστοιχων πρωτοβουλιών. Επίσης ευχαρίστησε τα στελέχη της Χ.Α.Ν.Θ. που εργάσθηκαν για την οργανωτική επιτυχία του σεμιναρίου και ειδικώς αναφέρθηκε στον προπονητή μας (υπεύθυνο Ακαδημιών) Νίκο Σερέτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι συμμετέχοντες προπονητές στο σεμινάριο παρέλαβαν από ένα επετειακό t shirt για τα 100 χρόνια μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. από ένα folder για σημειώσεις, το ένθετο του All Star Basket αφιερωμένο στην ιστορία της Χ.Α.Ν.Θ. , επίσης προσφέρθηκαν σάντουιτς, χυμοί, νερά και φυσικά τα Διπλώματα Συμμετοχής από τον Σ.Ε.Π.Κ.

**Το σεμινάριο ήταν ενταγμένο στις δράσεις των εορτασμών της Χ.Α.Ν.Θ. το 2019 για τα 100 χρόνια του μπάσκετ στα πλαίσια υλοποίησης του έργου PROMO – YMC(H)A το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους των κρατών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG VA ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2014-2020.

Το link για το video με τη δημοσίευση στην κεντρική σελίδα της Χ.Α.Ν.Θ. στο Facebookhttps://www.facebook.com/803808649690228/posts/2839609169443489/

Μοίρασε το άρθρο!