Διακοπή στη Λεωφόρο: Στον Ευαγγελισμό για ράμματα ο Ίβιτς

720_515957_6ee0c7c5b7-89da96c6c15e4f06

Εν μέσω της σύρραξης των παικτών των δύο ομάδων στην περιοχή του “τριφυλλιού”, ένας οπαδός των γηπεδούχων πέταξε ένα τσίγκινο κουτάκι με μπύρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να τραυματίσει στο πρόσωπο τον προπονητή του “δικεφάλου”. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έπεσαν από πάνω του για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ σε μίνι σύσκεψη που έκαναν οι τέσσερις διαιτητές αποφασίστηκε να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι.

O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος χτυπήθηκε από κουτάκι μπύρας στο κεφάλι, στον αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, ενώ ο γιατρός που τον συνόδευσε, Μανώλης Παπακώστας, ενημέρωσε ότι στον Σέρβο προπονητή θα γίνουν ράμματα.

Υπενθυμίζεται ότι στο 54′ της αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs, οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ συνεπλάκησαν, ενώ λίγο μετά ο τεχνικός του Δικεφάλου τραυματίστηκε στο κεφάλι.

είτε φωτογραφίες από τη διακομιδή του Βλάνταν Ίβιτς με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, μετά τον τραυματισμό του στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μοίρασε το άρθρο!