ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ» ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΊΟΣ

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ RealOraiokastro.gr, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ.  

ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΊΟΣ

Ο ΗΛΙΑΣ ΠΟΤΟΥΡΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Καλωσορίζουμε στη Αυτοδιοικητική μας Παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ τον συμπολίτη μας από το Πετρωτό Ηλία Ποτούρη, έναν νέο άνθρωπο γεμάτο αισιοδοξία, μια παρουσία που θα είναι δημιουργική  στα κοινά του Δήμου μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και δύναμη στην κοινή μας πορεία στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια, για να γίνει ο δήμος μας, ένας δήμος νοικοκυρεμένος, καθαρός, φιλόξενος, και κυρίως σύγχρονος, κάτι που το χρωστάμε σε όλους τους νέους.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΤΟΥΡΗ

Η επιλογή μου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, προήλθε μετά από ώριμη σκέψη και συζητήσεις με ανθρώπους που ασχολούνται χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και ανθρώπους που καθημερινά ζουν και εργάζονται στο δήμο μας.Σαν νέος άνθρωπος, θέλω να συμπορευθώ με τον σημερινό μας δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, Αστέριο Γαβότση, γιατί είναι ένας άνθρωπος που στέκεται δίπλα στους πολίτες, προσπαθώντας να δίνει λύσεις στην καθημερινότητα μας, και κυρίως να μπορούμε να ατενίσουμε το μέλλον αυτού του τόπου με ελπίδα και αισιοδοξία.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΞΩΜΑΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΚΑΡΛΑΤΟ

Δήλωση Στήριξης: Βασιλικής Ξώμαλη

Αισθητικός – Β. Βρεφονηπιοκόμος

Ονομάζομαι Βασιλική Ξώμαλη, είμαι μητέρα δύο παιδιών κατάγομαι από το Ωραιόκαστρο και κατοικώ εδώ από το 2005.

Συμμετέχω για πρώτη φορά στα κοινά, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου στο πλευρό του Παντελή Σκαρλάτου και την «αν.α.σ.α», μετά από έντονο προβληματισμό για την καθημερινότητά μας αλλά και την πορεία του τόπου μας προς το μέλλον.

Η επαγγελματική μου δραστηριότητα ως αισθητικός αλλά και ως β. βρεφονηπιοκόμος σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας, ανέπτυξε έντονα μέσα μου την κοινωνικότητα αλλά και την ευθύνη που φέρει ο καθένας από μας για την ποιότητα ζωής μας.

Θεωρώ ότι με την κρίση μας, επιλέγουμε αν θα βιώνουμε σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον καθημερινά ή αν θα μένουμε στάσιμοι, θεατές!

Ως πρώην αθλήτρια στίβου, έμαθα να αγωνίζομαι με δυναμισμό και ομαδικό πνεύμα, στοιχεία, τα οποία με καθιστούν ικανή να αγωνιστώ και πάλι για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Με τον Παντελή Σκαρλάτο και τα στελέχη της «αν.α.σ.α», μπορούμε να επαναφέρουμε στο Ωραιόκαστρο, την χαμένη του Αίγλη. Μπορούμε να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο!

Βασιλική Ξώμαλη

  • Πτυχιούχος Αισθητικής (Α.Τ.Ε.Ι) θεσσαλονίκης
  • Πτυχιούχος Βοηθών Βρεφοκόμων – Παιδοκόμων
  • Πρόεδρος Δ.Σ γονέων και κηδεμόνων 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου
  • Από το 2006 έως και σήμερα διετέλεσα επίσης, πρόεδρος στο 4ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου, αντιπρόεδρος και γραμματέας στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου
  • Εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων Ωραιοκάστρου στη Δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή

Δήλωση στήριξης της Βασιλείας Μαντά στον Α. Πολυχρονίδη

5 υποψήφιες γυναίκες της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

  1. ΑΚΑΝΤΖΙΛΙΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1968 και μένει από το 2010 στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου. Αποφοίτησε από το 6o Λύκειο Σταυρούπολης και στη συνέχεια σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω και από το 1992 ασκεί μάχιμη δικηγορία, με εξειδίκευση στις δημόσιες συμβάσεις. Επιπλέον, για πάνω από 25 χρόνια είναι εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Το 2017 ανέλαβε υπεύθυνη του Τμήματος Προμηθειών της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ΑΡΣΙΣ. Η κοινωνική της δράση αφορά κυρίως σε τομείς στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Είναι για πρώτη φορά υποψήφια δημοτική σύμβουλος, θέλοντας να συνεισφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία της στην προώθηση ενός νέου μοντέλου διαχείρισης του Δήμου, που θα χαρακτηρίζεται από διαφάνεια και θα δίνει προοπτική για ένα σύγχρονο και ανθρώπινο Ωραιόκαστρο.

  1. ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι μόνιμη κάτοικος Ωραιοκάστρου από το 1982. Είναι έγγαμη με δύο παιδιά. Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει αγγλικά και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σαν προϊσταμένη λογιστηρίου και οικονομική διευθύντρια. Άτομο της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, συμμετέχει σε διάφορες εθελοντικές δράσεις της πόλης. Από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου ΤΕΧΝΗΕΣΣΑ που προωθεί την ανακύκλωση ως τρόπο ζωής και καλλιτεχνικής έκφρασης, την ευαισθητοποίηση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και την απόκτηση οικολογικής συνείδησης. Επίσης ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Συλλόγου Εθελοντών ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ, ενός σωματείου που καταβάλλει συστηματικές προσπάθειες και υλοποιεί πλήθος δράσεων για την αντιμετώπιση των τεράστιων δυσκολιών των προσφύγων, των βασικών αναγκών επιβίωσης των ανέργων, των απόρων και γενικά των ευπαθών και ευάλωτων ομάδων.

  1. ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ

Γεννήθηκε το 1992 στη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτοικος Ωραιοκάστρου, όπου και τελείωσε το σχολείο. Στη συνέχεια αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τις μαθησιακές δυσκολίες, την ειδική αγωγή και έχει συμμετάσχει σε λογοτεχνικά συνέδρια. Διαθέτει πτυχία άριστης γνώσης της αγγλικής γλώσσας και πιστοποίηση γνώσης και χειρισμού των Η/Υ. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό προσφέροντας εθελοντική εργασία ως φιλόλογος στο Κέντρο Υποστήριξης Νέων της ΑΡΣΙΣ, στο Ωραιόκαστρο.

  1. ΞΕΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Γεννήθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη. Το 1988 αποφοίτησε από το Ανώτατο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι παντρεμένη, με τρία παιδιά, ενώ από το 1994 εργάζεται ως δασκάλα στη Δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Διαθέτει πτυχίο γνώσης της γαλλικής γλώσσας, καθώς και πιστοποίηση γνώσης και χειρισμού Η/Υ. Έχει επιμορφωθεί σε θέματα σχολικού εκφοβισμού, εκπαιδευτικής ψυχολογίας και μαθησιακών δυσκολιών. Από το 2013 έως και σήμερα συμμετέχει ενεργά σε ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα Comenius και Erasmus.

  1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Γεννήθηκε στις Συκιές και κατοικεί στο Ωραιόκαστρο από το 1986. Είναι έγγαμη και έχει δύο γιους. Είναι λογίστρια και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και γνωρίζει γαλλικά. Πολιτικά δραστηριοποιήθηκε στην ΚΝΕ επί σειρά ετών. Συμμετέχει σε κινήματα και ενδιαφέρεται για τη βελτίωση της καθημερινότητας στον τόπο μας.

Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΝΟΥ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Στη δημοτική μας παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, εντάσσεται πλέον η Σταυρούλα Πάνου Γερονικολάκη από τον Δρυμό. Μία ιδιαίτερα δραστήρια συμπολίτισσα μας, που με τις γνώσεις και την εμπειρία της, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο φιλικό, σύγχρονο, και αποτελεσματικό Δήμο.

Δήλωση της Σταυρούλας Πάνου Γερονικολάκη

Η ανάμιξη νέων ανθρώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Η συμμετοχή μου και η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι κάτι που μας αφορά όλους άμεσα, διότι πρόκειται για το μέλλον μας, για τον τόπο που κατοικούμε, εμείς και τα παιδιά μας. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα και να σταθώ δίπλα στο πλευρό του δημάρχου μας Αστέριου Γαβότση, του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, έναν άνθρωπο που γνωρίζω πολύ καλά, γι αυτό και τον εμπιστεύομαι, για ένα μέλλον όπως το ονειρεύομαι.

Μεταγραφή στους «Πρωταγωνιστές Ξανά» του Παντελή Τσακίρη για τον Τραϊανό Μπαρδάκα

Ως μέλος του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη θα δώσει τη μάχη των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών ο Τραϊανός Μπαρδάκας, εκλεγμένος σήμερα τοπικός σύμβουλος.

Ο Τραϊανός Μπαρδάκας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975. Γιος του Γεώργιου Μπαρδάκα και της Πολυξένης Μισαηλίδου, κατοίκησε για πρώτη φορά στο Ωραιόκαστρο μαζί με την οικογένειά του το 1978, ενώ από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 διαμένει στην περιοχή μόνιμα.

Αφού αποφοίτησε από το 17ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης το 1993, παρακολούθησε μαθήματα στο τμήμα Γραφιστικής – Ηλεκτρονικής Σχεδίασης Εντύπου και Διαφήμισης του δημόσιου ΙΕΚ Ωραιοκάστρου, λαμβάνοντας τον τίτλο σπουδών του το 1997. Παράλληλα, έλαβε μέρος σε σεμινάρια που αφορούσαν το μάνατζμεντ μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Από το 2000 άρχισε να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Από το 2015 μέχρι και σήμερα κατέχει τη θέση του υπεύθυνου καταστήματος σε γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών.

Η πρώτη επαφή του με τα κοινά του Ωραιοκάστρου έγινε το 2006, όταν ο Τραϊανός Μπαρδάκας συμμετείχε στην ομάδα διαβούλευσης της πρωτοεμφανιζόμενης τότε παράταξης «Νέα Πορεία», όπου και έγινε η αρχική γνωριμία με τον Παντελή Τσακίρη.

Το 2014 τέθηκε για πρώτη φορά στην κρίση των πολιτών ως υποψήφιος σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου με την παράταξη «Ωραιόκαστρο Τώρα», καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης.

Ο Τραϊανός Μπαρδάκας, ο οποίος κατέχει θέση τοπικού συμβούλου, στις εκλογές του Μαΐου θα είναι υποψήφιος με τους «Πρωταγωνιστές Ξανά», συμπορευόμενος με τον Παντελή Τσακίρη.

Η ΚΑΛΙΟΠΗ [ΠΟΠΗ] ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” την Καλλιόπη (Πόπη) Κεχαγιά από τον Δρυμό. Η κα. Κεχαγιά είναι ένα δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας στον Δρυμό και μάλιστα είναι ταμίας του τοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Η ενασχόληση της με τα κοινά είναι πολύτιμη για την παράταξη μας, ιδιαίτερα στο κρίσιμο πεδίο της παιδείας και της λειτουργίας των σχολικών μονάδων του δήμου μας. 

Η προσθήκη της κας. Κεχαγιά είναι σημαντική και εξασφαλίζει την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού της παράταξης μας στην περιοχή του Δρυμού. “Η ένταξη μου στην “Πολιτεία με Όραμα” αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα, καθώς επιθυμώ να προσφέρω ενεργά στην επίτευξη των στόχων και στην υλοποίηση του προγράμματος της παράταξης, που θα κερδίσει στις επόμενες εκλογές”, τόνισε σχετικά η Καλλιόπη Κεχαγιά. “Η Καλλιόπη Κεχαγιά αποτελεί μία σημαντική συμμετοχή στην “Πολιτεία με Όραμα”, καθώς έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για τον Δήμο μας και επιθυμεί να προσφέρει από θέση ευθύνης στην ανάπτυξη του Δρυμού. Της εύχομαι καλή επιτυχία”, δήλωσε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.

Στο πλευρό του Παντελή Τσακίρη ο τέως κοινοτάρχης Πενταλόφου Γιώργος Τσολάκης

Στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη τίθεται ο τέως κοινοτάρχης Πενταλόφου Γιώργος Τσολάκης, ο οποίος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά».

Ο Γιώργος Τσολάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή του Πενταλόφου, όπου και κατοικεί.

Διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Πενταλόφου από το 1991 μέχρι και το 1998, ενώ στη συνέχεια διετέλεσε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος.

Η δράση του στον χώρο τόσο του πολιτισμού όσο και του αθλητισμού υπήρξε έντονη, αφού ο Γιώργος Τσολάκης είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Δόξα Πενταλόφου» όπως επίσης ιδρυτικό μέλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου.

Ο Γιώργος Τσολάκης έχει κληθεί να υπηρετήσει πολλές θέσεις ευθύνης, ανάμεσα στις οποίες και αυτή του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής των Παιδικών Σταθμών.

Ο ίδιος είναι συνταξιούχος του Δημοσίου, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Η παράταξη Πολιτεία με Όραμα καλωσορίζει την Ειρήνη Σωτηρίου. Μια γυναίκα δυναμική από τη Λητή. 

Η κ. Σωτηρίου  σπούδασε Τοπογραφία στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Αθηνών.

Εργάστηκε σε ιδιωτικές εταιρίες ως Τοπογράφος Μηχανικός και στον δημόσιο τομέα, στην Τοπογραφική Υπηρεσία της Νομαρχίας Δράμας και στην Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Κιλκίς, όπου και εργάζεται έως σήμερα.

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την Τέχνη και ιδιαίτερα με την ζωγραφική, μαθητευόμενη σε σχολές της Θεσσαλονίκης.

Από το 2005 έως σήμερα, διδάσκει ζωγραφική σε τμήματα παιδιών και ενηλίκων στον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Λητής. Έργα της έχουν εκτεθεί σε ομαδικές εκθέσεις στην Θεσσαλονίκη, στην Λητή, στο Κιλκίς και στη Δράμα.

Είναι μητέρα και ενεργό μέλος σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, πιστή στις αρχές της συλλογικότητας και της δημιουργικής συνεργασίας

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Επέλεξα να συμπορευτώ στο πλευρό του Αστεριού Γαβότση γιατί έχει αποδείξει έμπρακτα ότι είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον τόπο του. Επί θητείας του έχουν γίνει σημαντικά έργα  για τον ευρύτερο δήμο, ενώ πολλά είναι εκείνα που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης. Για τα παιδιά μου και τον τόπο μου θέλω ένα καλύτερο αύριο και ο Αστέριος Γαβότσης είναι ο άνθρωπος που μπορώ να εμπιστευτώ.

Δήλωση Στήριξης της Φωτεινής Κίτσιου στον Παντελή Σκαρλάτο

Δήλωση Στήριξης: Φωτεινής Κίτσιου

Αισθητικός – Μακιγιέζ

Ονομάζομαι Φωτεινή Κίτσιου, είμαι μητέρα τριών παιδιών και κατοικώ στο Παλαιόκαστρο από το 2001.

Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ πρώτη φορά με τα κοινά, στηρίζοντας με την υποψηφιότητά μου, τον Παντελή Σκαρλάτο και την «αν.α.σ.α», ως τοπική σύμβουλος δημοτικής ενότητας  Ωραιοκάστρου, καθώς ο τόπος μας έχει ανάγκη από την ενεργοποίηση όλων.

Συμμετέχω στο Δ.Σ του συλλόγου  γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Παλαιοκάστρου, όπου διετέλεσα πρόεδρος και παραμένω  εκλεγμένο μέλος στην θέση του αντιπροέδρου και στο Δ.Σ του συλλόγου γονέων του  2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου.  Μέσα από την ενασχόληση μου αυτή, αντιλαμβάνομαι, ότι ο τόπος μας δεν έχει ανάγκη από μεγάλα λόγια αλλά από πράξεις, δεν έχει ανάγκη από κριτική αλλά από συμμετοχή πολιτών που έχουν την διάθεση να προσφέρουν. Η ανιδιοτελής συνεισφορά, με όποιο τρόπο στο κοινωνικό σύνολο, οι σταθερές αξίες και η συλλογικότητα,  είναι  στοιχεία του χαρακτήρα μου, τα οποία με καθιστούν ικανή να ανταπεξέλθω, ως αιρετός  αντιπρόσωπος στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας.

Ο Παντελής Σκαρλάτος, ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες μου για τον κατάλληλο Δήμαρχο. Είναι τεχνοκράτης, είναι αποτελεσματικός, είναι άμεσος και δημοκρατικός. Γνωρίζει τα θέματα του τόπου και έχει σχέδιο ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο. Η ομάδα της «αν.α.σ.α.» απαρτίζεται από ικανά στελέχη με πραγματική διάθεση για δουλειά.

Αυτή είναι ι η επιλογή μου!

Φωτεινή Κίτσιου

  • Παντρεμένη με τον Γιώργο Μπέσιο, οικονομολόγο , ιδιωτικό υπάλληλο
  • Σπουδές στην αισθητική και το μακιγιάζ
  • Μητέρα τριών παιδιών

Δήλωση στήριξης του Γιώργου Λευτέρη στον Ανέστη Πολυχρονίδη

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ

Με το αίσθημα ευθύνης που έδειξα εργαζόμενος για τον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μου, επιθυμώ να συνεχίσω την καθημερινή μου προσπάθεια καταθέτοντας τη γνώση και την εμπειρία μου στην υπηρεσία των πολιτών του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η πρόταση του Δημάρχου κ. Αστέριου Γαβότση να συμμετάσχω στην παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» με τιμά και μου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσω θεσμικά κάθε τι που θα οδηγήσει σε ανάπτυξη τον τόπο.

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης γεννήθηκε το 1961 στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από το Α΄ Λύκειο Αρρένων.

Κατοικεί στο Ωραιόκαστρο με την οικογένειά του 18 χρόνια και είναι Διευθυντής στο 1ο Γυμνάσιο.

Είναι Διδάκτωρ Αγροτικής Οικονομίας, έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Αειφορική Γεωργική Ανάπτυξη, και πτυχίο Γεωπονίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει πτυχίο Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙΘ, Παιδαγωγικό πτυχίο Σ.Ε.ΛΕ.Τ.Ε. και Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στις Γεωργικές Βιομηχανίες & Τυποποίηση Αγροτικών Προϊόντων του Ι.Τ.Ε.

Συμμετείχε ως επιστημονικός υπεύθυνος και εισηγητής στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε Ευρωπαϊκά προγράμματα και συνέδρια σχετικά με την Αγροτική ανάπτυξη, την Τεχνολογία τροφίμων, το Περιβάλλον, την Επαγγελματική κατάρτιση και τη Διοίκηση.

Εργάστηκε από το 1985 στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης 13 χρόνια ως Εργαστηριακός Συνεργάτης, διετέλεσε Αναπληρωτής Διευθυντής στο Ι.Ε.Κ. Θέρμης 2,5 χρόνια, Διευθυντής Σπουδών σε ΚΕΚ στην Θράκη, δημιούργησε το ταχύρυθμο τμήμα Ανθοκηπουρικής το 1993 στον ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου, δίδαξε σε πολλά Δημόσια ΙΕΚ και στις Σχολές ΠΑΣΤΕΡστον τομέα διατροφής.

Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση δίδαξε στο Λύκειο, Γυμνάσιο και ΤΕΛ. Συνεργάστηκε με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και τον Ο.Ε.Ε.Κ., σε επιτροπές ως πρόεδρος, αντιπρόεδρος και αξιολογητής.

Εργάστηκε σαν Επιστημονικός υπεύθυνος και εκπαιδευτής στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στον ΟΚΑΝΑ, στον ΕΛΓΟΔΗΜΗΤΡΑ και υλοποίησε περισσότερα από 160 προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενηλίκων, επιστημόνων, εργαζομένων, ανέργων, αγροτών, Παλιννοστούντων, Ρομά και πρώην χρηστών.

Σαν Γεωτεχνικός προσέφερε υπηρεσίες σε παραγωγούς αγρότες, στην εφαρμογή συστημάτων ποιότητας, και ωςΕμπειρογνώμων στον Πιστοποιητικό Οργανισμό Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ και GM CERT. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στην Ένωση Ελλήνων Επιστημόνων για την Προτυποποίηση και την Τυποποίηση. Συμμετείχε ως Εθελοντής-Συνεργάτης Διατροφής του Ε.Φ.Ε.Τ. στους Ολυμπιακούς αγώνες το 2004.

Είναι μέλος του Συλλόγου Φίλων της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα και υποστηρίζει δράσεις σε σωματεία και ιδρύματα κοινής ωφέλειας όπως η Actionaid, η ΕΛΕΠΑΠ, ο Σύλλογος Γονέων παιδιών με σύνδρομο DOWN, η Στοργή.

Εκλέχθηκε και διετέλεσε Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γραμματέας στην Ένωση Γονέων, Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του 1ου Γυμνασίου και μέλος στην Επιτροπή Παιδείας και το Σύλλογο Γονέων στο 1ο Λύκειο στο Ωραιόκαστρο.

Υπήρξε μέλος της Φιλόπτωχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης, του Σωματείου Φίλοι του Πρασίνου, της Ελληνικής Καταναλωτικής Οργάνωσης ΕΚΑΤΟ, του ΓΕΩΤΕΕ, του Πανελλήνιου Συλλόγου Γεωπόνων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δήλωση στήριξης της Ελπίδας Φωτιάδου στον Ανέστη Πολυχρονίδη

Μοίρασε το άρθρο!