Δημοσκοπήσεις: Τις συγκρίνουν με τα ποσοστά του «Εμβέρ Χότζα της Αλβανίας»

Δεν είδαν με καλό μάτι στο ΚΙΝΑΛ τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Metron Analysis, η οποία παρουσιάστηκε την Πέμπτη στο Mega, και έδειχνε την απήχηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε εκλογικά κοινά πέραν της Νέας Δημοκρατία, καθώς τα στοιχεία δεν φαίνεται να είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Τελικά το ζήτημα φαίνεται να λαμβάνει και πολιτικές διαστάσεις καθώς και αλλά κόμματα δεν είναι μάλλον διατεθειμένα να βλέπουν δημοσκοπήσεις που αν κάποιος βγει στον δρόμο (πάντα εντός των ωρών κυκλοφορίας) δεν το βλέπει να αντιστοιχούν για να το πούμε κομψά…

Πράγματι, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, στο ΚΙΝΑΛ οι θετικές γνώμες για τον κ. Μητσοτάκη είναι 92%, περισσότερο και από τους ψηφοφόρους της ΝΔ, οι οποίοι βλέπουν θετικά τον πρωθυπουργό σε ποσοστό 88%.

 Όπως φαίνεται από τις απαντήσεις στο ερώτημα «Ποια είναι η γνώμη σας για τον τρόπο με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι στιγμής ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης», η επιρροή του κ. Μητσοτάκη στο λεγόμενο «Κέντρο» είναι συντριπτική.

Αρκετοί στο ΚΙΝΑΛ, με διαρροές, όλη την προηγούμενη εβδομάδα ανέφεραν ότι τα ποσοστά αυτά δεν ισχύουν και ότι η μέτρηση της εταιρείας έγινε σε πολύ μικρό δείγμα ερωτηθέντων.

«Ο φίλος Στράτος Φαναράς της Μέτρον Ανάλυσις, ξέχασε να γράψει ότι η δημοσκόπηση με το Εμβερικό 92% έγινε ανάμεσα στα μέλη της κυβέρνησης που ήταν κάποτε στο χώρο μας. Στράτο σε κατηγορώ ευθέως για φανταστική δημοσκόπηση και σε προκαλώ να με μηνύσεις! Τι όχι;;;»

Μοίρασε το άρθρο!