ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Γ.ΛΑΖΑΡΙΔΗ:ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΤΣΙΦΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ- ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η προγραμματισμένη για σήμερα στις 6 το απόγευμα συζήτηση στη Βουλή, της Επίκαιρης Ερώτησης του Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Γεώργιου Λαζαρίδη  με θέμα «ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ», λόγω κωλύματος που επικαλέστηκε η  υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ο. Γεροβασίλη.

 Δια της υπ΄αριθμ. Πρ. 159/16.11.2018 ερώτησής του ο Γεώργιος Λαζαρίδης αναζητά ευθύνες για την «απόπειρα» δολοφονίας της προσωπικότητας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, σε συνέχεια της προσβολής της μνήμης του και της προσπάθειας «κάποιων» να αποστρέψουν τα βλέμματα από την εν ψυχρώ δολοφονία του, με περίεργες διαρροές.

Βεβαίως και η διαδικασία αυτή θα επαναληφθεί, έτσι ώστε η Υπουργός να προσέλθει και να απαντήσει, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, σε ποιες ενέργειες έχει προβεί το αρμόδιο Υπουργείο ως προς τη διαλεύκανση της αστυνομικής έρευνας, ποιες ενέργειες έχουν απαιτηθεί εκ μέρους μας στο πλαίσιο των διακρατικών μας συμφωνιών με την Αλβανία και κυρίως γιατί η Ελληνική πολιτεία φάνηκε σαν να συνετάχθη κάτω από τη μία και μοναδική ρητορική, αυτήν που αποτυπώθηκε με την δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού κατά την οποία προχώρησε σε απαράδεκτες προσβολές.

Ο Βουλευτής της β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης Γιώργος Λαζαρίδης περιμένει εκ νέου τον ορισμό της συζήτησης για την Επίκαιρη Ερώτηση, το ζήτημα αυτό δεν πρέπει να ξεχαστεί.

 

 

Μοίρασε το άρθρο!