Δελτία Τύπου Χ.Α.Ν.Θ.

Δελτίο Τύπου – Δωρεά από τον Όμιλο P.A.PHotelsστη Χ.Α.Ν.Θ.

To2019 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την εμφάνιση του Μπάσκετ στη χώρα μας και η Χ.Α.Ν.Θ.τιμάει αυτό το έτος «ορόσημο» (1919) για το Ελληνικό Basketball  με μια σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει σε όλη την διάρκεια του 2019. Οι δράσεις και οι εκδηλώσεις τελούν υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου και έχουν την επίσημη υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Το φετινό  «3on3 Streetball- Τάπα στη βία και στον ρατσισμό»είναι αφιερωμένο στα 100 Χρόνια  ελληνικού μπάσκετ!

Σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Ε.Ο.Κ., τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., τον Π.Σ.Α.Κ. και την Ε.Κ.Α.Σ.Θ., στο πλακόστρωτο παράλιας, δίπλα στο άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου,σε 12 γήπεδα θα λάβει χώρα αυτό το μοναδικό γεγονός που θα αγκαλιάσει όλη η πόλη!

Είναι μια ανοιχτή γιορτή αφιερωμένη στο μπάσκετ, που προσελκύει περισσότερους από 5000 συμμετέχοντες!

 

Ο Ξενοδοχειακός Όμιλος P.A.PHotelsκαισυγκεκριμένατοAstoriaHotelThessaloniki,

στη μνήμη του παππού της ιδιοκτήτριας οικογένειας του ομίλου και μεγάλου δωρητή της Χ.Α.Ν.Θ., Γεώργιου Κονταξόπουλου, θα καλύψει εξ’ ολοκλήρου με ευγενική δωρεά,τη διαμονή, αλλά και την πλήρη διατροφή των αθλητών και των παραγόντων που θα επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη για το 3on3 Streetballwww.3on3streetball.gr, κατά το διάστημα 9/5 έως και 13/5.

Αυτή η πολύ ευγενική, αλλά και σημαντική δωρεά, εκ μέρους του ομίλου P.A.PHotelsσυμβάλλει ουσιαστικά στην συνέχιση του κοινωνικού έργου της Χ.Α.Ν.Θ., αλλά και στη διεξαγωγή των δράσεων που οργανώνονται για τον εορτασμό των 100 χρόνων ελληνικού Μπάσκετ!

Πληροφορίες και εγγραφές στο www.3on3streetball.gr

Κατάθεση δηλώσεων συμμετοχών έως την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 και ώρα 17.00

THESSUMMERSCHOOL @CAMP!

Το πρώτο μου βήμα στο μονοπάτι της επιχειρηματικότητας

✔Ονειρεύεσαι να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση;

✔Θέλεις να κατανοήσεις καλύτερα πώς λειτουργεί ο επιχειρηματικός κόσμος σήμερα;

✔Το #ThesSummerSchoolθα σε βοηθήσει να γνωρίσεις την επιχειρηματικότητα με ευχάριστο τρόπο και θα σου δώσει τα απαραίτητα εφόδια για να αποφασίσεις με αυτοπεποίθηση για την επαγγελματική σου καριέρα.

Το πρώτο μου βήμα στο μονοπάτι της επιχειρηματικότητας.

Για μαθητές και μαθήτριες 14-18 ετών 
18 με 23 Ιουνίου 2019 
#ThesSummerSchool
Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη
Χ.Α.Ν.Θ., διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα Νεανικής
Επιχειρηματικότητας, στο Ορεινό Εκπαιδευτικό Κέντρο της
Χ.Α.Ν.Θ., στο Νυμφαίο Φλώρινας.

Το πρόγραμμα συνδυάζει το εκπαιδευ­τικό περιε­χόμενο του «ThesSummerSchool» σε συνδυα­σμό, ωστόσο, με πλήθος ψυχαγωγικών δραστη­ριοτήτων στη φύση. Αποτελεί μονα­δική ευκαιρία για τα παιδιά να μάθουν να λειτουρ­γούν ομαδικά και, παράλληλα, να αυτονομηθούν.

Info 1:Ειδικά για το ThesSummerSchool@camp, όλοι όσοι επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους θα συμμετέχουν σε κλήρωση για να εξασφαλίσουν μία από τις 10 υποτροφίες κάλυψης του συνολικού κόστους του προγράμματος, οι οποίες αποτελούν ευγενική χορηγία του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια!

 Info 2: Κάντε τηνεγγραφή σας έως και τις13/5/2019 και κερδίστε έκπτωση αξίας 30€!

Info 3:Ισχύουν extra εκπτώσεις για αδέρφια

Συμμετοχή και πληροφορίες: http://thessummerschool.iseb.gr/thessummerschool-at-camp/
Πρόγραμμα : http://thessummerschool.iseb.gr/wp-content/uploads/2019/04/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-ThesSummerSchool@camp-2019.pdf

Ενημερωτικό : http://thessummerschool.iseb.gr/wp-content/uploads/2019/04/%CE%A6%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF-ThesSummerSchool@camp-2019.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες: http://thessummerschool.iseb.gr/

& στα τηλέφωνα: για τη Χ.Α.Ν.Θ. 231 600 1000, εσωτ. 0851 & 0886, για το Πα.Μακ. 2310 891227

 

Μοίρασε το άρθρο!