“ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ”–ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ

18195165_1896152247304192_1965474318377935904_n

Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. σας προσκαλεί το Σάββατο 13 Μαϊου στο πάρκο “ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ” στις 4:30 μ.μ. σ’ . Διασκεδαστές, θεατρικά, χορευτικά, χειροποίητα δωράκια και λουλούδια για όλες τις μητέρες και υπέροχα εδέσματα για όλους. Τα μικρά μας του κάθε παιδικού του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. θα πραγματοποιήσουν ειδικό αφιέρωμα στις μανούλες τους. Σας περιμένουμε όλους να τιμήσουμε την “ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ”

Για να βρείτε την τοποθεσία για την εκδήλωση της “Γιορτή της Μητέρας” το “Πάρκο Καλόγερος”

βρίσκεται επί της Κατσιμίδη. Από την Λεωφόρο δημοκρατίας ο δρόμος που πάει προς τα νεκροταφεία και την Λίμνη, στρίβετε στην Κατσιμίδη και βρίσκεται στο αριστερό σας χέρι κατεβαίνοντας.
Για τους γονείς από Μελισσοχώρι και Μυγδονία, κατεβαίνοντας την Θεσσαλονίκης, μόλις φθάσετε στο κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στρίβετε αριστερά προς την Λίμνη και τα Νεκροταφία, το δεύτερο στενό δεξιά “Κατσιμίδη” σε λίγα μέτρα αριστερά βρίσκεται το Πάρκο.
Για τους γονείς από Καλλιθέα, μόλις πάρετε την Θεσσαλονίκης, μετά το Κονταξοπούλειο Κολυμβητήριο, στρίβετε δεξιά στην Λεωφόρο Δημοκρατίας και στο δεύτερο στενό δεξιά “Κατσιμίδη” στο αριστερό σας χέρι βρίσκεται το Πάρκο

 

Μοίρασε το άρθρο!