Για όσους δεν το αντιλήφθηκαν ο Π.Τσακίρης μας ”δουλεύει κανονικά”

Η ανάρτηση του Π.Τσακίρη για νέο ογκολογικό νοσοκομείο

”Για όσους δεν το αντιλήφθηκαν, δια στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού, η βορειοδυτική πλευρά της πόλης που αναφέρθηκε ως προς τη χωροθέτηση του νέου ογκολογικού νοσοκομείου, είναι ο Δήμος Ωραιοκάστρου και πιο συγκεκριμένα η περιοχή της Λητής στη δημοτική ενότητα Μυγδονίας. Τεράστιες πλέον οι δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής μας.”

Να θυμίσουμε ότι τέτοιες δεσμεύσεις υπήρξαν και στον τότε Δήμο Μυγδονίας επί δημαρχίας Γαβότση για Πανεπιστημιακό νοσοκομείο και ΔΕΘ, και στην διοίκηση του στον Δήμο Ωραιοκάστρου,  για Αμερικανική Γεωργική Σχολή. ΑΝ ΤΏΡΑ ΕΣΕΊΣ ΤΑ ΕΊΔΑΤΕ, ΆΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

Η ανάρτηση του Π.Τσακίρη για την ανάπλαση συγκεκριμένης περιοχής «Αλώνια» πριν περίπου δύο χρόνια

‘Σε τροχιά εκκίνησης τίθεται ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα στην ιστορία του δήμου Ωραιοκάστρου, αυτό που αφορά τη δημιουργία νέου δημαρχιακού μεγάρου, κέντρου υγείας, ενός σύγχρονου συνεδριακού και πολιτιστικού κέντρου αλλά κι ενός μοναδικού πνεύμονα πρασίνου στην κεντρική περιοχή «Αλώνια», η οποία επί σειρά ετών παρέμενε αναξιοποίητη. Δική μας φιλοδοξία είναι να κάνουμε τον χώρο αυτό το σημείο αναφοράς της πόλης για τα επόμενα 50 – 70 χρόνια.” ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το έργο το είδαμε, και όσοι περνούν από την συγκεκριμένη περιοχή, θαυμάζουν το τεράστιο αυτό έργο του δημάρχου μας.

Τόσα έργα που έχουμε δει να γίνονται τα δύο τελευταία χρόνια στον Δήμο Ωραιοκάστρου, πάντα δια χειρός Τσακίρη, πραγματικά δεν έχουν γίνει ούτε στη Ελβετία’. Φτάνει δήμαρχε μας. Τέτοια ανάπτυξη δεν την αντέχουμε. Τόσες αναρτήσεις, τόσα δελτία τύπου, για δήθεν έργα, πράγματι δεν νομίζουμε να υπάρχει σε άλλον δήμο.. Κοιμάται και ονειρεύεται ένα έργο. Την άλλη μέρα όχι βέβαια και πολύ πρωί, γιατί από ότι γνωρίζουμε πριν τις 11.30, δεν βρίσκεται στο δημαρχείο, βγαίνει και το ανάλογο δελτίο, για το έργο που ονειρεύτηκε.

Αλλά δήμαρχε μας, υπάρχει μνήμη και οι πολίτες αντιλαμβάνονται το ψέμα. Μπορεί κάποιος να κοροϊδεύει λίγους για πολύ καιρό πολλούς για λίγο καιρό αλλά όχι πολλούς για πολύ καιρό.  Και αλήθεια, αναρωτιώμαστε  πόσα ψέματα ακόμα πρέπει να πείτε εσείς προσωπικά, για να πείσετε και τον ίδιο τον εαυτό σας. 

Ο Μενέλαος Λουντέμης έλεγε το εξής χαρακτηριστικό: ”Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα έλεγαν.”

Μοίρασε το άρθρο!