Αποξηλώθηκαν οι πυλώνες στο Παλαιόκαστρο με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου

ΠΥΛΩΝΕΣ ΔΕΗ 1 ΠΥΛΩΝΕΣ ΔΕΗ 2

Μια από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής και προσωπικά του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση υλοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ικανοποιώντας παράλληλα ένα χρόνιο και πάγιο αίτημα εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής του Παλαιοκάστρου.

«Η απενεργοποίηση της Γ.Μ. 150 KV ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΙΛΚΙΣ στην περιοχή του Παλαιοκάστρου, μήκους 12 χιλιομέτρων αλλά και η απομάκρυνση των πυλώνων, που βρίσκονταν μέχρι και χθες σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από τις οικίες και τα σχολεία της εν λόγω περιοχής, γεγονός που ελλόχευε κινδύνους για την υγεία των κατοίκων, με ικανοποιούν ιδιαίτερα καθώς πρόκειται για έναν προσωπικό μου αγώνα, όχι μόνο από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τη διοίκηση του δήμου αλλά και κατά την προηγούμενη περίοδο, όντας αντιπολίτευση. Η εταιρεία της δικηγόρου Γιάννας Παναγοπούλου, η οποία είχε ασχοληθεί και κατά το παρελθόν με παρόμοια περίπτωση δήμου της Ανατολικής Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποίησε πολυετή δικαστικό αγώνα και εγώ, ως δήμαρχος, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε προκειμένου να αποξηλωθούν οι εν λόγω πυλώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

Από την πλευρά της η δημοτική σύμβουλος και ιδρυτικό μέλος της ομάδας κατοίκων για την απομάκρυνση των πυλώνων από τις κατοικημένες περιοχές του Παλαιοκάστρου Βικτώρια Γεράκη θέλησε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους πίστεψαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση που από την πρώτη στιγμή, όπως είπε, στήριξε με τις ενέργειες του τον αγώνα και την αγωνία μας.

«Έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ότι από τους πρωταρχικούς μας στόχους είναι η διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών μας. Για το λόγο αυτό παλέψαμε και καταφέραμε την αποξήλωσή τους. Παραμένει τώρα η απομάκρυνση των ανενεργών πυλώνων από το σημείο προκειμένου να μπορέσουν οι κάτοικοι να απολαύσουν ένα όμορφο πάρκο», κατέληξε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Μοίρασε το άρθρο!